Oczywiście ale to tylko świadczy o organizatorze.świnka666 pisze:Picie na koncertach to jest towar luskusowymożesz siedzieć o suchym pysku
jak dla mnie 0,3 Coli za 5 zł to też jest spor.. o dużo za dużo... ale jest to dlamnie też całkowicie zrozumiałą polityka marketingowa organizatora
Wnoszenie aparatów fotograficznych
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
_Sand_man_
- -#Invader

Re: Wnoszenie aparatów fotograficznych
-
El Dorado
taa pamietam we wrocku... jeden cukierek KOPIKO kosztował 1 zł!!! a picie to juz w ogole... ale na szczescie były automaty coca coli... i tam uczciwie 2 zł za puszke 
-
Deleted User 357
Te automaty stoją tam od zawsze,dzięki temu ze Śląsk gra tam mecze kosza....W Chorzowie tego chyba nie będzie..
Ojj chyba się zrobił lekki off w tym temacie
.
Miałeś fart, mi i kumplowi pozwolili tylko wypić między pierwszą a drugą bramką...Pink pisze:Z napojów to bezproblemowo mozna wnieśc soki w kartonach, przynajmniej na Metallice nierobili z tym problemów.
Byłem też na Metallice i mi nie pozwolili wnieść soków w kartonach,kazali wypić na miejscu albo zostawić ale cofnąłem się i wniosłem je schowane w majtkachMadril pisze:Miałeś fart, mi i kumplowi pozwolili tylko wypić między pierwszą a drugą bramką...Pink pisze:Z napojów to bezproblemowo mozna wnieśc soki w kartonach, przynajmniej na Metallice nierobili z tym problemów.
-
_Sand_man_
- -#Invader

Smacznego :rocx :rocxMikka pisze: Byłem też na Metallice i mi nie pozwolili wnieść soków w kartonach,kazali wypić na miejscu albo zostawić ale cofnąłem się i wniosłem je schowane w majtkach
No to ja miałem wode i mi ją wzieli i do kontenera wyciepli 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No na pewno. W USA na wielu koncertach trzeba płacić po 5$ za buteleczkę wody - i to najczęściej przelewanej do plastikowego kubeczka w obawie, że ktoś rzucałby butelkami na scenę...świnka666 pisze:To nie chamstwo, tylko jak najbardziej logiczne i zrozumiałe działanie marketingowe
Swoją drogą off-topujecie... To był temat o wnoszeniu aparatów. Myślę, że warto założyć jeden temat odnośnie regulaminu i tam dyskutować o tym co wolno wnieść, a czego nie oraz czy wpuszczą Was w glanach.
Jednak można by się kłucić z ochroną dlatego że o zakazie wnoszeniu wody nie ma mowy na bilecie.

No niby można się kłócić, ale co zrobisz jak ochroniarz powie, że Cię nie wpuści z wodą i już? 
No właściwie można zadziałać. "Nas" czyli oglądaczy będzie tak ze 100 razy więcej niż "ich" czyli ochrony.
Tylko że trzeba byłoby sie w kupę zebrać a nie każdy na partyzanta 
Ostatnio zmieniony pn sty 03, 2005 9:27 pm przez Piwowarus, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do wody to rozumiem obawy ochrony bardziej niz przestrzeganie zakazu wnoszenia aparatow. O ile aparatem krzywdy zrobic nie mozna, to butelka z woda mozna rzucic w muzykow, w innych wypadkach oblac deske mikserska przed Paschendale
lub nawet- jesli mowimy o skrajnosciach - wniesc zamiast wody jakis srodek zrzacy i niebezpieczny dla innych uczestnikow koncertu.
-
_Sand_man_
- -#Invader

Wiesz idąc dalej aparaty hmm gdybt ktoś dostał w głowe aparatem to by było gorzej niż butelką z wodą. Buty no dostać takim czymś to też nie za dobrze. Można by w sumie rozważać dużo innych takich przykładówStranger pisze:Co do wody to rozumiem obawy ochrony bardziej niz przestrzeganie zakazu wnoszenia aparatow. O ile aparatem krzywdy zrobic nie mozna, to butelka z woda mozna rzucic w muzykow, w innych wypadkach oblac deske mikserska przed Paschendalelub nawet- jesli mowimy o skrajnosciach - wniesc zamiast wody jakis srodek zrzacy i niebezpieczny dla innych uczestnikow koncertu.
-
janiedembica
- -#Prisoner

znajomemu zabrali butelke z woda , bo mozna nia rzucic w scene
ale przy dalszym przeszukiwaniu plecaka znaleziono rowniez jablka ktore nie wzbudzily takiego podejrzenia
no i jakblka wnieslismy 
To jeszcze nic..
Na Metallice w Pradze sprzedawali wodke i piwo, a na ziemi.. lezalo.. co? Pelno gruzu. Od kamyczkow, po wielkie kamienie, ktorymi moglbym zmiesc ze sceny wszystkich muzykow..
(nie mowiac o rzucaniu bezposrednio w 'tlumie')
To bylo niepowazne..
Na Metallice w Pradze sprzedawali wodke i piwo, a na ziemi.. lezalo.. co? Pelno gruzu. Od kamyczkow, po wielkie kamienie, ktorymi moglbym zmiesc ze sceny wszystkich muzykow..
To bylo niepowazne..
transylvania
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Słyszałem, że ten T-Mobile Park przypomina kamieniołom.ronn pisze:To jeszcze nic..
To bylo niepowazne..
Dobrze, że Maideni zagrają jednak w starej dobrej T-Mobile Arena.
Potwierdzam - byłem na M. w tymże Parku i był tak obskurny, że nie umiałem uwierzyć, że tam jest koncert 
-
ToMek CauseWere Metallica
- -#Wrathchild

i Co poniektótrzy czescy debile tymi kamieniami rzucali , na szczescie zostali spacyfikowani przez wspołrodakówronn pisze:To jeszcze nic..
To bylo niepowazne..