Wnoszenie aparatów fotograficznych

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Re: Wnoszenie aparatów fotograficznych

Post autor: _Sand_man_ »

świnka666 pisze:Picie na koncertach to jest towar luskusowy :P możesz siedzieć o suchym pysku :P

jak dla mnie 0,3 Coli za 5 zł to też jest spor.. o dużo za dużo... ale jest to dlamnie też całkowicie zrozumiałą polityka marketingowa organizatora :P
Oczywiście ale to tylko świadczy o organizatorze.
El Dorado

Post autor: El Dorado »

taa pamietam we wrocku... jeden cukierek KOPIKO kosztował 1 zł!!! a picie to juz w ogole... ale na szczescie były automaty coca coli... i tam uczciwie 2 zł za puszke :D
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Te automaty stoją tam od zawsze,dzięki temu ze Śląsk gra tam mecze kosza....W Chorzowie tego chyba nie będzie..
Awatar użytkownika
speedrw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: speedrw »

Ojj chyba się zrobił lekki off w tym temacie :D .
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

Pink pisze:Z napojów to bezproblemowo mozna wnieśc soki w kartonach, przynajmniej na Metallice nierobili z tym problemów.
Miałeś fart, mi i kumplowi pozwolili tylko wypić między pierwszą a drugą bramką...
Mikka
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Mikka »

Madril pisze:
Pink pisze:Z napojów to bezproblemowo mozna wnieśc soki w kartonach, przynajmniej na Metallice nierobili z tym problemów.
Miałeś fart, mi i kumplowi pozwolili tylko wypić między pierwszą a drugą bramką...
Byłem też na Metallice i mi nie pozwolili wnieść soków w kartonach,kazali wypić na miejscu albo zostawić ale cofnąłem się i wniosłem je schowane w majtkach :D
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Mikka pisze: Byłem też na Metallice i mi nie pozwolili wnieść soków w kartonach,kazali wypić na miejscu albo zostawić ale cofnąłem się i wniosłem je schowane w majtkach :D
Smacznego :rocx :rocx
kinder
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: kinder »

No to ja miałem wode i mi ją wzieli i do kontenera wyciepli :shock:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

świnka666 pisze:To nie chamstwo, tylko jak najbardziej logiczne i zrozumiałe działanie marketingowe :roll:
No na pewno. W USA na wielu koncertach trzeba płacić po 5$ za buteleczkę wody - i to najczęściej przelewanej do plastikowego kubeczka w obawie, że ktoś rzucałby butelkami na scenę... :? Więc u nas nie jest jeszcze tak źle... :lol: :wink:

Swoją drogą off-topujecie... To był temat o wnoszeniu aparatów. Myślę, że warto założyć jeden temat odnośnie regulaminu i tam dyskutować o tym co wolno wnieść, a czego nie oraz czy wpuszczą Was w glanach. :lol: :wink:
edii
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: edii »

Jednak można by się kłucić z ochroną dlatego że o zakazie wnoszeniu wody nie ma mowy na bilecie. :D
:D
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

No niby można się kłócić, ale co zrobisz jak ochroniarz powie, że Cię nie wpuści z wodą i już? :wink:
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

No właściwie można zadziałać. "Nas" czyli oglądaczy będzie tak ze 100 razy więcej niż "ich" czyli ochrony. :twisted: Tylko że trzeba byłoby sie w kupę zebrać a nie każdy na partyzanta :twisted:
Ostatnio zmieniony pn sty 03, 2005 9:27 pm przez Piwowarus, łącznie zmieniany 1 raz.
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Co do wody to rozumiem obawy ochrony bardziej niz przestrzeganie zakazu wnoszenia aparatow. O ile aparatem krzywdy zrobic nie mozna, to butelka z woda mozna rzucic w muzykow, w innych wypadkach oblac deske mikserska przed Paschendale :wink: lub nawet- jesli mowimy o skrajnosciach - wniesc zamiast wody jakis srodek zrzacy i niebezpieczny dla innych uczestnikow koncertu.
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Stranger pisze:Co do wody to rozumiem obawy ochrony bardziej niz przestrzeganie zakazu wnoszenia aparatow. O ile aparatem krzywdy zrobic nie mozna, to butelka z woda mozna rzucic w muzykow, w innych wypadkach oblac deske mikserska przed Paschendale :wink: lub nawet- jesli mowimy o skrajnosciach - wniesc zamiast wody jakis srodek zrzacy i niebezpieczny dla innych uczestnikow koncertu.
Wiesz idąc dalej aparaty hmm gdybt ktoś dostał w głowe aparatem to by było gorzej niż butelką z wodą. Buty no dostać takim czymś to też nie za dobrze. Można by w sumie rozważać dużo innych takich przykładów
janiedembica
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: janiedembica »

znajomemu zabrali butelke z woda , bo mozna nia rzucic w scene ;) ale przy dalszym przeszukiwaniu plecaka znaleziono rowniez jablka ktore nie wzbudzily takiego podejrzenia :) no i jakblka wnieslismy :D
Awatar użytkownika
ronn
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: ronn »

To jeszcze nic..

Na Metallice w Pradze sprzedawali wodke i piwo, a na ziemi.. lezalo.. co? Pelno gruzu. Od kamyczkow, po wielkie kamienie, ktorymi moglbym zmiesc ze sceny wszystkich muzykow..

(nie mowiac o rzucaniu bezposrednio w 'tlumie')

To bylo niepowazne..
transylvania
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

ronn pisze:To jeszcze nic..

Na Metallice w Pradze sprzedawali wodke i piwo, a na ziemi.. lezalo.. co? Pelno gruzu. Od kamyczkow, po wielkie kamienie, ktorymi moglbym zmiesc ze sceny wszystkich muzykow..

To bylo niepowazne..
Słyszałem, że ten T-Mobile Park przypomina kamieniołom. :lol: :wink:
Dobrze, że Maideni zagrają jednak w starej dobrej T-Mobile Arena. :D
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

Potwierdzam - byłem na M. w tymże Parku i był tak obskurny, że nie umiałem uwierzyć, że tam jest koncert :lol:
ToMek CauseWere Metallica
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: ToMek CauseWere Metallica »

ronn pisze:To jeszcze nic..

To bylo niepowazne..
i Co poniektótrzy czescy debile tymi kamieniami rzucali , na szczescie zostali spacyfikowani przez wspołrodaków
Awatar użytkownika
Bartek777
-#Prodigal son
-#Prodigal son

...

Post autor: Bartek777 »

Macie ciekawe patenty, aparat w majtkach...hm.....Tylko jak go wyciągniesz na koncercie? Mimo wszystko zycze powodzenia :lol: :D
ODPOWIEDZ