z tego co ja rozumiem to opaski będą dla klubowiczów
Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
przecież to jest pod koniec maja, odkładając parę złotych miesięcznie bez problemu się uzbiera
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeszcze nie wiemy dokładnie ile opasek byśmy dostali więc za wcześnie, żeby coś deklarować... Opaski miałyby być w pierwszej kolejności dla członków FC choć niewykluczone, że i wolontariuszom by coś skapnęło (a najlepiej być i jednym i drugimEol_Eddie pisze:A czy mam szanse(jeśli tak to jak duże) otrzymać od was tę upragniną opaskę jeżeli będę wolontariuszem rozklejającym plakaty, a do daty koncertu nie zdaze sie zapisać (włacic kasy) fun klubu..??![]()
jak ja
hehe
a powiedzcie mi jeszcze < o ile wiecie> czy bedzie tzw głowno dowodzący na jakis teren czy poprostu kazdy z nas dostaje serie plakatow?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Prawdopodonie Mystic roześle partie plakatów do wybranych osób w mniej więcej 10 głównych rejonach kraju. Potem te osoby zorganizują jakieś spotkania z innymi chętnymi do pomocy i rozdzielą plakaty. Więc przy okazji zapowiadają się regionalne zloty Sanktuarium!Michcio pisze:jak jahehe
a powiedzcie mi jeszcze < o ile wiecie> czy bedzie tzw głowno dowodzący na jakis teren czy poprostu kazdy z nas dostaje serie plakatow?
mam pytanie do ludzi z katowic
nie wiecie czy w empiku sa jeszcze bilety na plyte ?
nie wiecie czy w empiku sa jeszcze bilety na plyte ?
chyba napewno 
Wicker czy to znaczy ze jak nie jestem w Sanktuarium (powiedzmy oficiajlnie -> nie załaciłem chociaż jestem na forum i całym serecm czuje juz klimat tego klubu) to nie mogę zostac wolontariuszem..??
dopiero jak zaplce bede mógł mi zostać..??

UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Możesz. Każdy może być wolontariuszem.Eol_Eddie pisze:Wicker czy to znaczy ze jak nie jestem w Sanktuarium (powiedzmy oficiajlnie -> nie załaciłem chociaż jestem na forum i całym serecm czuje juz klimat tego klubu) to nie mogę zostac wolontariuszem..??dopiero jak zaplce bede mógł mi zostać..??
![]()
Pytałeś się o opaski więc odpowiedziałem, że będą one raczej tylko lub głównie dla Klubowiczów choć jeszcze nic nie wiadomo - zależy ile ich dostaniemy itp. Z pewnością postaramy się też wymyślić coś dla najbardziej pracowitych wolontariuszy.
-
El Dorado
znaczy dla mnieWICKER MAN pisze: Z pewnością postaramy się też wymyślić coś dla najbardziej pracowitych wolontariuszy.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: miejsca
Caps-off!Fender stratocaster pisze:Cześć. Mam pytanko.
Tak myślę że większość z was była już kiedyś na takim dużym koncercie.
CZY MIEJSCA W SEKTORZE 28 SĄ DOBRE ??? CZY DOBRZE SŁYCHAĆ ZESPÓŁ NO I CZY COŚ WIDAĆ??? już nie było innych biletów to musiałem kupić na 28 sektor
Więcej o miejscach na stadionie poczytasz w poniższych tematach:
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=3239
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=3235
Oto mapka sektorów:

Jak widać sektor 28 jest po prawej stronie sceny i na pewno coś będziesz słyszał... Jeśli chcesz dokładnie zobaczyć muzyków to polecałbym jednak zaopatrzenie się w lornetkę...
To dobrze, że bilety szybko idą!
nie rozumiem chyba dobrze, zabrakło biletów na jakiś sektor już? 
pewnie na VIPowskiMan_Of_The_Edge pisze:nie rozumiem chyba dobrze, zabrakło biletów na jakiś sektor już?
no no burżuje już wykupiłykocian_jr pisze:pewnie na VIPowskiMan_Of_The_Edge pisze:nie rozumiem chyba dobrze, zabrakło biletów na jakiś sektor już?
niech wszystko zejdzie, niech przyjedzie Slayer i niech będzie rzeźnia

a wtedy wrota do piekla stanelyby otworem 
to by było zbyt lajtowe takie wrota do piekieł, jeszcze gorzej by było, czyt. wspaniale 
Heh trafilibysmy do samego srodka piekielnych czelusci
Ok moze juz starczy tego
EOT
Ok moze juz starczy tego
A opaski będą dla tych, co byli jeden rok w fan klubie?? 
jesli beda to dla tych co sa rok i dla starszakow
,prawda? :beer