Plany wyjazdu - "randka w ciemno"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany wyjazdu - "randka w ciemno"
jedzie moze ktos z Bielska-Bialej lub okolic ?
a z Tarnowa ktos jedzie??
No ja z Gdańska, jeżeli ktos bezie cos organizowal dawajcie znać.
heh - ja już mam transport - znajomy mnie podrzuci 
Ja jadę z 5 kumplami, może trochę więcej nas bedzie z Ustronia. Raczej wczesnym rankiem, żeby trochę pobalować przed koncertem. Jak bedę znał szczególy to napiszę. :beerrafal515 pisze:jedzie moze ktos z Bielska-Bialej lub okolic ?
-
El Dorado
a nie wolalbys z ekipa autokarem bo ja organizuje transport??Crazy_Sam pisze:heh - ja już mam transport - znajomy mnie podrzuci
ooo mysticman to spoko a jedziecie pociagiem czy czyms innym?
ja sie tez z samego rana wybieram
ja sie tez z samego rana wybieram
Buhehe... ciekawe czy Was znammysticman pisze:Ja jadę z 5 kumplami, może trochę więcej nas bedzie z Ustronia. Raczej wczesnym rankiem, żeby trochę pobalować przed koncertem. Jak bedę znał szczególy to napiszę. :beerrafal515 pisze:jedzie moze ktos z Bielska-Bialej lub okolic ?
KMFDM
Jesli sa chetni na wyjazd z Belchatowa to pisac 
Jezeli ktos bedzie organizowal busa z Wawki to ja sie pisze prawdopodobnie jeszcze z kilkoma ludzmi
eeee tam!! ja to jestem rozpieszczony bachor i sie zwykle autem zawozeGreddo pisze: Doprawdy - jazda pociągiem na koncert ma swój jedyny niepowtarzalny klimat, z którego za cholere nie zrezygnowałbym.
Ktoś z Olsztyna? Pociągiem?
Myślałem też o zebraniu dużej grupy i wyjezdzie autokarem. Chętnych prosze o kontakt.
GG: 4416480
Myślałem też o zebraniu dużej grupy i wyjezdzie autokarem. Chętnych prosze o kontakt.
GG: 4416480
jeszcze do niedawna rozważałem wyjazd pociągiem...ale jak sobie pomyśle o naszym wspaniałym pkp i o kolejarzach, bo to o nich chodzi...jak odwalą jakis strajk albo coś to ja dziękuję...
wystarczy że o mało co nie dojechałem do katowic w 2003, mi juz tego typu rozrywek wystarczy
dlatego tylko autobus wchodzi w grę.
pozdro
wystarczy że o mało co nie dojechałem do katowic w 2003, mi juz tego typu rozrywek wystarczy
dlatego tylko autobus wchodzi w grę.
pozdro
-
maciora666
- -#Charlotte

Pszczyna Kto Jedzie niech sie odezwie....
Szukamy chętnych z Pszczyny i okolic, chcemy załatwić jakiś autobus lub busik, w zależnośći od ilości osób ....na razie jest nas około 12. Piszcie maciora666@interia.pl
Milan Rulez !!!!!!
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

UWAGA !!!!!!!!!!
Jest jeszcze 6 miejsc do zabrania się z Wujkiem Wojtkiem magicznym busem na koncert w Chorzowie z Wrocławia !!!!!!!!!!!!!!
Cena biletu w obie strony : 40zł !!!!!!!!!!!! CZTERDZIEŚCI
Kto pierwszy ten lepszy ... czekam na zgłoszenia
na prywatnie albo na mail
Jest jeszcze 6 miejsc do zabrania się z Wujkiem Wojtkiem magicznym busem na koncert w Chorzowie z Wrocławia !!!!!!!!!!!!!!
Cena biletu w obie strony : 40zł !!!!!!!!!!!! CZTERDZIEŚCI
Kto pierwszy ten lepszy ... czekam na zgłoszenia
na prywatnie albo na mail
-
poison-girl
- -#Invader

proźba do tego kto zakładał wątek o wyjeździe z Torunia
wez jakies dokladniejsze informacje podaj oki??
chyba sie z Toba zabiore
tzn ja + jedna osoba
wez jakies dokladniejsze informacje podaj oki??
chyba sie z Toba zabiore
tzn ja + jedna osoba
em... no ja gdansk, mysle ze najlepiej jakis autokarek, no i by to bylo z pare osob, jakby ktos mial kontakt z kims kto cos takiego zalatwia i ma troche miejsc i ma niedrogo to bym prosil . . .
... AND JUSTICE FOR ALL !!!
Wybiera sie ktos moze z Przemyśla lub okolic ??
Satanel pisze:Troche... Toc to rozboj w bialy dzien!!!Pink pisze:wyjazd z Warszawy --> www.shortcut.pl ale trochę drogo.........
Pewnie,że rozbuj.Ja organizowałem wyjazd autokarem na metellice i wyszło po 76 zł tam i z powrotem.Autokar z klimą i dvd.
ludzie jedzie ktos okolic pszczyny lub z Bielska-BIałej pociagiem na koncert ?? jak tak to piszcie na sicrafal@o2.pl