piosenki, do których nie możecie się przekonać
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: piosenki, do których nie możecie się przekonać
No rzeczywiście nie ma takowego posta
Nieporozumienie. Sorry EOT.
Tak, to zdaje się Megamiszcz nie zrozumiał piękna 2 Minutes To Midnight...
- aniloratka
- -#Charlotte

z FOTD to bylby to Fear is the key to bym wywalila i bylo by luzniej 
gangland zupelnie mi nie podchodzi i o co chodzi z tym jazzem?
a tak wogole to czasami mam ochote na ten kawalek lub na ta plyte wiec ogolnie moje podejscie do tego ciagle sie zmienia ale te 2 kawalki w\w, och chyba nigdy sie do nich nie przeokonam....
gangland zupelnie mi nie podchodzi i o co chodzi z tym jazzem?
a tak wogole to czasami mam ochote na ten kawalek lub na ta plyte wiec ogolnie moje podejscie do tego ciagle sie zmienia ale te 2 kawalki w\w, och chyba nigdy sie do nich nie przeokonam....
"urodziłem się ze zbyt małą liczbą środkowych palców"
ja do całej płyty Fear Of The Dark nie umiem się przekonać... (nie licząc tych klasyków z tego albumu
)
just Wildest Dremas <- w sumie jedyna piosenka, ktora zawsze omijam, nawet Aniol+Gracz wydaje mi sie byc lepsze....
moim zdaniem poza Man of the age z Factora X zaden kawalek sie nie nadaje na koncert <beczy> strasznie ten album jest zmulony...brak pomyslu na ciekawa muzyke, troche przekombinowane,smetny wokal Blejza...
Jak Już to Man on the Edge. Poza tym taka ta plyta jest bo Steve taki akurat miał cieżki okres. Ale dla mnie płyta jest ok. a nawet ponad przecietna jak na IM. Właśnie za taki minimalne odejscie do bardziej smutnych tekstów. Pozdrawiamsuchar pisze:moim zdaniem poza Man of the age z Factora X zaden kawalek sie nie nadaje na koncert <beczy> strasznie ten album jest zmulony...brak pomyslu na ciekawa muzyke, troche przekombinowane,smetny wokal Blejza...
UpTheIrons
Interesujący tytułsuchar pisze:moim zdaniem poza Man of the age
Moim zdaniem Sign Of The Cross świetnie się sprawdził na Metal 2000 Tour, a Lord Of The Flies na DOD Tour też zabrzmiał ciekawie, więc tak źle to chyba nie jest na tym albumie. Ale to tylko moja opinia.suchar pisze:z Factora X zaden kawalek sie nie nadaje na koncert
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Jak dla mnie to Wildest Dreams, Can I Play With Madness i kilka innych.
*On his dying words he prays: Tell the world of Mystic Fest.
ja też jakoś nie lubię Can I Play... nie wiem czemu, takie dziwne jest
płytka jest inna, ale to w niej jest właśnie fajne...poza tym jak się wczytasz w texty i wsłuchasz przy tym mocno w muzę to naprawdę potrafi tknąć w serduchosuchar pisze:moim zdaniem poza Man of the age z Factora X zaden kawalek sie nie nadaje na koncert <beczy> strasznie ten album jest zmulony...brak pomyslu na ciekawa muzyke, troche przekombinowane,smetny wokal Blejza...
big respect że 'arry przekazał to w taki sposób...
W zasadzie mam tylko jedna taka piosenke a jest to Prodigal Son. Ten kawalek jest taki dziwny nie "Maidenowaty" i w dodatku ten wokal jakis taki nijaki 
Mi się wydaje , że poprostu tak jest że niektóre kawałki wpadają w ucho a niektóre nie. Np. z Killersów, z którego po przeczytaniu tego tematu stwierdziłem, że wiele piosenek podpada ludziom, mi wpadło Twillight Zone, Wratchild, Murders i the..., Killers a nei pasi mi purgatory-reszta spoko:) Może też to zależy od psychy człowieka , jak piosenka go zaispirowała, przy której piosence przechodza człowieka dreszcze a pryz której nie.
-
wicker fan
- -#Charlotte

Ej jak komuś może się nie podaobać 22 acacia?albo tnotb,wd, przecież te kawałki rządzą!!!nie ma najgorszego kawałka iron maiden każdy jest świetny tylko trzeba go zrozumieć
Wicker Fan
Number of the beast - też nie rozumiem co w tym takiego szuper 
- Bartek777
- -#Prodigal son

Rozumiem, każdy ma swój gust, ale podsumowac tak Number to lekka przesada :gunsfv-Mortimer pisze: Number of the beast - też nie rozumiem co w tym takiego szuper
nie trawie:
> Prowler
> cała płyta Killers z wyjatkiem Ides Of March, Murders in The Rue Morgue, Killers,
> Prisoner, Gangland, Total Eclipse
> Rime Of The Ancient Mariner (nudnawe)
> płyta No Prayer For The Dying z wyjatkiem No Prayer For The Dying, Holy Smoke, Mother Russia
> Afraid To Shoot Strangers
> Płyta X-Factor z wyjatkiem Sing Of The Cross
> The Mercenary, Nomad
> Gates Of Tommrow, Wildest Dreams, Paschendale.
> Prowler
> cała płyta Killers z wyjatkiem Ides Of March, Murders in The Rue Morgue, Killers,
> płyta No Prayer For The Dying z wyjatkiem No Prayer For The Dying, Holy Smoke, Mother Russia
> The Mercenary, Nomad
> Gates Of Tommrow, Wildest Dreams, Paschendale.
- Bartek777
- -#Prodigal son

...
Stary, nie wiesz co dobre....!SiódmySyn pisze:> Prowler
> The Mercenary, Nomad
> Gates Of Tommrow, Wildest Dreams, Paschenda
-
poison-girl
- -#Invader

Re: ...
no wlasnieBartek..\m/(^^)\m/ pisze:Stary, nie wiesz co dobre....!SiódmySyn pisze:> Prowler
> The Mercenary, Nomad
> Gates Of Tommrow, Wildest Dreams, Paschenda![]()
jak to sie stalo ze na takim temacie wymieniasz jedne z najlepszych piosenek?
chocby Rime albo Afraid
(ale w zadnym razie nie krytykuje gustu, moze sie zreszta jeszcze do nich przekonasz)