AC/DC
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
obserwator
- -#Long distance runner

Re: AC/DC
wogole na tym angielskim forum z bootami napisalem, żeby wrzucili też te kawałki i jeden gościu z polski wrzucił, ale i tak ściągnąłem przez twoje linki hehehehe, wrzuci najprawdopodobniej jeszcze 7(tnt)
mtszły
-
The Burczax
- -#Moonchild

a wiesz kim jest ten gościu z Polski na angielskim forum??To ja Arek
JESTEM WSZĘDZIE
JESTEM WSZĘDZIE
-
obserwator
- -#Long distance runner

a tak myślałem szczerze mówiąc, ale nie byłem pewny hahahahaha, dobre, dobre
to wrzuć tam jeszcze to t.n.t i będzie super
to wrzuć tam jeszcze to t.n.t i będzie super
mtszły
-
The Burczax
- -#Moonchild

Obserwator sorki za osówke ale jest T.N.T.
http://www.sendspace.com/file/d6t5po
http://www.sendspace.com/file/d6t5po
-
obserwator
- -#Long distance runner

Jeden z pierwszych poznanych przeze mnie zespołów z cięzkiego rocka.
Oczywiście klasyka ,najlepiej lubie płyty High Voltage, Highway to Hell i Back in Black. Przy czym Highway to Hell nie za utwór tytułowy, od którego są lepsze utwory na płycie np.Night Prowler, Tooch too Much czy Beating Aroung the Bush. Świetny jest High Voltage,bardzo rock'n rollowy ,wręcz zabija energią. No i Back in Black zapełniony takimi wymiataczami jak Hell's Bells czy Shoot to Thrill.
Bardzo zasłużony zespół,ale jakimś fanem nie jestem, z takiego rock'n rollowego kopu w twarz wole zdecydowanei Motorhead.
Oczywiście klasyka ,najlepiej lubie płyty High Voltage, Highway to Hell i Back in Black. Przy czym Highway to Hell nie za utwór tytułowy, od którego są lepsze utwory na płycie np.Night Prowler, Tooch too Much czy Beating Aroung the Bush. Świetny jest High Voltage,bardzo rock'n rollowy ,wręcz zabija energią. No i Back in Black zapełniony takimi wymiataczami jak Hell's Bells czy Shoot to Thrill.
Bardzo zasłużony zespół,ale jakimś fanem nie jestem, z takiego rock'n rollowego kopu w twarz wole zdecydowanei Motorhead.
-
obserwator
- -#Long distance runner

też uważam, że te utwory są lepsze od tytułowego a szczególnie touch to muchThunderBird pisze:Przy czym Highway to Hell nie za utwór tytułowy, od którego są lepsze utwory na płycie np.Night Prowler, Tooch too Much czy Beating Aroung the Bush.
przeze mnie też, ogólnie jeden z pierwszych zespołów jaki usłyszałem i od razu mnie użekłThunderBird pisze:Jeden z pierwszych poznanych przeze mnie zespołów z cięzkiego rocka.
mtszły
Lubiłem niegdyś AC/DC. Te monotonne granie i świetna gitarka przyprawiały mnie o zawrót głowy. Dalej uważam ,że zespół naprawdę dobry...przełomowy. Jednak nie słucham. Odszedłem od rocka równie szybko jak niegdyś sprzedawały się sweterki nirvanowców. 
- Elevatorman
- -#Clansman

ja zaraziłem sie od ojca mój ojciec ich uwielbia:D Let There Be Rock to chyba moja ulubiona piosenka ich :solo
-
farmer1990
- -#Invader

zespol-legenda 
cenie ich wyzej niz ajronsow
)
najlepsza plytka-Back in Black
Najlepszy koncert-Life '92 Moskwa z polmilionowom publika(darmowy koncert)
moze troszke odswierze ten temat
cenie ich wyzej niz ajronsow
najlepsza plytka-Back in Black
Najlepszy koncert-Life '92 Moskwa z polmilionowom publika(darmowy koncert)
moze troszke odswierze ten temat
-
Stormshield
- -#Moonchild

Fajna muzyka, ale ileż można? Najbardziej wtórny zespół wszechczasów. Rozumiem, że trzymają się swojego stylu, ale bez przesady.
do kła dnie. styl to jedno a brak ewolucji w jego obrębie to drugie.Fajna muzyka, ale ileż można? Najbardziej wtórny zespół wszechczasów. Rozumiem, że trzymają się swojego stylu, ale bez przesady.
AC/DC - mam jeden album mam wszystkie
-
Stormshield
- -#Moonchild

Hehe starsze od nowszych różnią się tylko wokalamimiki pisze:AC/DC - mam jeden album mam wszystkie
-
The Burczax
- -#Moonchild

Jako fan AC/DC nie zgodze się z wami. Każda płyta jest inna. Porównajcie sobie początkowe płyty z Bonem Scott'em do pierwszych z Braianem. Dajcie mi przykład dwóch podobnych płyt.
-
Stormshield
- -#Moonchild

KażdaAngus pisze:Dajcie mi przykład dwóch podobnych płyt.
- Elevatorman
- -#Clansman

obecnie ulubione moje płyty to Back In Black i Let There Be Rock