EOT.
Najgorszy kawalek Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: Najgorszy kawalek Maiden
Oni wszystkie kawałki mają badziewne
(żeby offtopa nie było
)
EOT.
EOT.
nie nawidzę ich, idę spalic ich dyskografię, syf
no... w ogole zacznijmy sluchac DODY
i mandaryny ;>
i Tiesto :solo
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
najgorszy ? hm....another life ewentualnie...a wy tu nie robic oftopa
EOT
już nie mam tu najwięcej postów

Another Life? Hm. Ja to nie wiem czego wy chcecie od tych starych kawalkow... Dla mnie taki Another Life jest lepszy od niejednego "nowego" kawalka Maiden... np takiego Wicker Mana miazdzy
Raczej odwrotnie.
haha... nie, nie odwrotnie. Co ty, w porownaniu z Killers ten Brave new world to kicha... a w ogole nie powinno sie porownywac takich plyt bo to dwa inne swiaty... ale jak dla mnie Killers rzadzi
- Elevatorman
- -#Clansman

do zlotej czcionkiwidman pisze:w porownaniu z Killers ten Brave new world to kicha
medal mu za odwage dać.widman pisze:w porownaniu z Killers ten Brave new world to kicha...
A ja myslalem, że taka inteligencja jest zarezerwowana dla lysych panów w ortalionie a nie metali;] Jak widać myliłem się;]
Chudy jestes konkretny tak jak ten slon z avatara... po to jest forum podono zeby mowic swoje zdanie? A ja takie wlasnie mam... i widac jaki z ciebie "metal" ze muza z killers cie nie rusza...
the apparition to kicha największa
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
nie tak do konca, bo moment instrumentalny jest nawet fajny i ja bym nie powiedzial ze taka 100% kicha.
co za typ. jedzie kogoś po intelignecji za to, ze utwór się inny podoba. no jazdaChudy pisze:A ja myslalem, że taka inteligencja jest zarezerwowana dla lysych panów w ortalionie a nie metali;] Jak widać myliłem się;]
-
Stormshield
- -#Moonchild

Jakbyś był różowym słoniem też byś tak miał.miki pisze:co za typ. jedzie kogoś po intelignecji za to, ze utwór się inny podoba. no jazda
Ja uwielbiam zarówno Killers jak i BNW. Są to dwa odmienne style, ale w swojej kategorii genialne.
ja wolę być jak typy z Twojego podpisu! \m/
..hearing the call of the wintermoon
..hearing the call of the wintermoon
-
Stormshield
- -#Moonchild

Forever true, forever black... \m/

tak prawdę mówiąc nagrać 100% kichę byłoby trudno. Musieliby jakieś techno nagrać. Oczywiście, że nie jest 100% kichą, ale jak utwór ma u mnie powiedzmy 4/10 to już można go zakwalifikować jako kicha. Oczywiście utwory w stylu hip hopowym zakwalifikowałbym jeszcze niżej, ale nie słucham tej muzy więc jak daje utworkowi 4 lub 5 /10 to jest raczej słabo. Stuprocentową kichę nagrałbym pewnie ja bo kompletnie nie umiem graćwidman pisze:nie tak do konca, bo moment instrumentalny jest nawet fajny i ja bym nie powiedzial ze taka 100% kicha.