Konkretnego źródła nie znam, ktoś wrzucił na MFU.peep4 pisze:Skąd fotka tego vinyla ?
The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier
Moze po prostu jeszcze nie wszyscy ludzie skretynieli i zdaja sobie sprawe z tego ze jak wpuszcza w siec material przed premiera to ich ulubiony zespol duzo mniej sprzeda plyt 
myślę ze to akurat nieprawda.
kto ma kupić - kupi, kto nie i tak 13tego najpóźniej ściągnie z sieci
kto ma kupić - kupi, kto nie i tak 13tego najpóźniej ściągnie z sieci
Wiele jest osob ktore twierdzi, ze plyte zakupi, ale jak juz material znajduje sie w postaci mp3 na dysku to troche ciezej wylozyc kaske na cos co sie juz poniekad ma...
Nie oszukujmy sie, przez ostatnie 10 lat ludzie nie przestali sluchac maiden, a sprzedaz nizsza.
Nie oszukujmy sie, przez ostatnie 10 lat ludzie nie przestali sluchac maiden, a sprzedaz nizsza.
Raz na 3-4 lata można te 50 zł dać
. Chętnie pierwszego odsłuchu dokonam z oryginału.
... litości, jasne jest że płyty są tłoczone dużo wcześniej [a nie dzień przed premierą] i czekają w magazynach do chwili dystrybucji do hurtowni, sieci sklepów etc.Budziol pisze:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 3472_n.jpg
ciekawe skąd ludzie mają te winyle i czemu nie przecieków w necie skoro mają ?
To by była najbardziej prawdopodobna opcja bo innej nie widzę chyba że ktoś napadł na transport wiozący płyty do sklepów xDjesper pisze:... litości, jasne jest że płyty są tłoczone dużo wcześniej [a nie dzień przed premierą] i czekają w magazynach do chwili dystrybucji do hurtowni, sieci sklepów etc.Budziol pisze:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 3472_n.jpg
ciekawe skąd ludzie mają te winyle i czemu nie przecieków w necie skoro mają ?

mnie to na magazyn nie wygląda
Jakieś logiczne wytłumaczenie na pewno jest ale niewierze że gdzieś w sklepach się pojawiło chyba że... ale jak dojdą gdzie to goście będą mieli trochę problemów 
to niech nam zripuje i wrzuci do sieci;)
http://cgi.ebay.com/Iron-...71?pt=Music_CDs
niby wysyłka w ciągu 3 dni na Tajlandii
http://cgi.ebay.com/Iron-...71?pt=Music_CDs
niby wysyłka w ciągu 3 dni na Tajlandii
Kiedy płyta będzie już w magazynach to po pewnym czasie wypłynie. Szacunek dla chłopaków, że płyta jeszcze nie znalazła się w sieci, bo czasami dobry miesiąc przed premiera można znaleźć w necie rzeczy, tak na przykład było z ostatnią płyta Sabatona.
Metallica z tego co pamiętam 2 tygodnie przed premiera była już w sieci
Ostatni Iced Earth 4 miesiące
Nightwish 3
-
Deleted User 804
i to było miłe bo tak czekało się na płytę a tu tyle wcześniej niespodzianka. Kto zechce i tak kupi oryginał więc lepiej by było posłuchać płyty wcześniej 
Też tak myślę, właśnie...
Co nie zmienia faktu, że znam osoby, które kupują zupełnie w ciemno, ale po przesłuchaniu jednego kawałkaDeleted User 804 pisze:więc lepiej by było posłuchać płyty wcześniej
ja kupię zupełnie w ciemno, a jak płyta wypłynie wcześniej to po przesłuchaniu 
nic to nie zmienia
nic to nie zmienia
tak czy tak mam wszystkie poprzednie płyty, więc i tak kupię przynajmniej dla powiększenia kolekcji i sądzę, że każdy prawdziwy fan Maiden też tak zrobi niezależnie, czy wcześniej ściągnie mp3jki, czy nie. Zresztą ja i tak prędzej czy później każda płytę ściągam w mp3, nawet te co mam na oryginalnych cd, bo dużo łażę z mp4rką (jest poręczniejsza od discmana), lubię sobie własne thebestoffy układać na kompie... dlatego lubię mieć wszystko, co lubię w mp3, a ściągnięcie z sieci jest często dużo szybsze i wygodniejsze, niż samodzielne ripowanie z płyt.
Our time will come! Oooo...
Ja bym w sumie chciał, żeby do środy wyciekła, bo tak to będę musiał szukać na Węgrzech po drodze do Włoch zapewne.