UWAGA! Złodzieje na Allegro!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: UWAGA! Złodzieje na Allegro!
No a 5zł to ścierwo jest? Też pieniądze.
Cały browar barowy!
W porywach 2,5 browara sklepowego!
Toż to grzech gardzić 'piątakiem'!
W porywach 2,5 browara sklepowego!
Toż to grzech gardzić 'piątakiem'!
KMFDM
No dobra, ale ja już wolę wyrzucić to 5zł i mieć płytkę w folii i 100%pewności, że to nie piratNo a 5zł to ścierwo jest? Też pieniądze.
jak mozna kupic plyte Ironu na stadionie i oszukiwac
swoj ukochany zespol. stadionowa plyta nigdy nie dorowna jakoscia
- APPARITION
- -#Prisoner

na allegro jest mnóstwo piratów alb loleś daje okłądke płyty zkopiowaną ze strony oficjalnej!!!!!!!!!!!!!!!!!! :guns wystrzelać takich powinni
LOLAPPARITION pisze:loleś
Sory, nie mogłem się powstrzymać
IRON MAIDEN - zestaw 270 booltegów audio i video (numer 76733045)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76733045
... swoją drogą gość w finezyjny sposób tłumaczy się sprzedając te bootlegi
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76733045
... swoją drogą gość w finezyjny sposób tłumaczy się sprzedając te bootlegi
ja kupywałem ostatniow empiku. jezeli nie ma zdjecia na allegro to jak mam rozpoznac czy to pirat czy nie ?
Chyba lepiej unikać aukcji, gdzie sprzedający nie wkleja real-photo.
Lepiej wogóle unikać aukcji...
nawet z foto nie jesteś pewien czy dostaniesz to, co trzeba
miałem raz taką sytuację i to mnie na jakiś czas odstraszyło 
Ja chcialem tylko powiedziec ze kupuje plyty oryginalne ze sklepow internetowych i po zdjeciu folii odchodzi hologram. Co by było jak bym taką płytę chciał sprzedać na allegro? A na aukcjach fajne smaczki mozna dorwac - zawsze jest ryzyko kupienia jakiegos szmelcu. :rocx
-
Wasted Trooper
- -#Prodigal son

ja kupuje plyty tylko w Media Markt 
Tez jestem tego zdania. Raz kupilem plyte Maiden na allegro i zrobilem to ostatni raz. Bo po doliczeniu kosztow przesylki wyszlo ze wystarczylo by dolozyc 5 zeta i bym mial ladna pachnaca noweczke a tak otrzymalem plyte "BARDZO DOBRY STAN" nedznym stanie.Wrathchild_88 pisze:Lepiej wogóle unikać aukcji...nawet z foto nie jesteś pewien czy dostaniesz to, co trzeba
miałem raz taką sytuację i to mnie na jakiś czas odstraszyło
_R@sterNeT_
Jak zwykle zatroskany zygfryd o pieniądze forumowiczów, przestrzega przed kupnem piratów - http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2631254 - niemieckie wydania, nie mające nic wspólnego z oryginalnymi EMIakami, wsio
. (poza numerem bestii prawdopodobnie. Możliwe, ze inne niektóe to oryginały, ale ryzyk-fizyk. IM na pewno pirat)
Ja powiem jedno mam zasadę ,płyt na allegro nie kupuję

...SCREAM FOR ME ALL WORLD , SCREAM FOR ME ....
... hmmm ... ja na Allegro kupiłem już ok.190 płyt a sam sprzedałem ok 140 tytułów i właściwie tylko w dwóch przypadkach naciąłem się na piraty ... jedno jest pewne jeżeli nie masz pewności co do danej płyty skontaktuj się ze sprzedającym aby mieć 100% pewność że to nie pirat etc. ... dzięki zakupom na Allegro lub eBay zdobyłem wiele ciekawych i trudnodostępnych rarytasów wydawniczych IRON MAIDEN i innych zespołów ... :rocx
Ew. nie wiesz, że się naciąłeśjesper pisze:... hmmm ... ja na Allegro kupiłem już ok.190 płyt a sam sprzedałem ok 140 tytułów i właściwie tylko w dwóch przypadkach naciąłem się na piraty ...
jedno jest pewne jeżeli nie masz pewności co do danej płyty skontaktuj się ze sprzedającym aby mieć 100% pewność że to nie pirat etc. ...
A mzoe na Allegro kupie "Soundhouse Tapes" ?? ale orygninał 
...SCREAM FOR ME ALL WORLD , SCREAM FOR ME ....
WątpieKowal-999 pisze:A mzoe na Allegro kupie "Soundhouse Tapes" ?? ale orygninał
Ja głównie na Allegro kupuje płyty i jeszcze się nie naciołem na pirata. Trzeba tylko umiejętnie szukać i pytać
Robią takie piraty nie do poznania - identyczne jak oryginaly (a holgramy to sobie przyklejaja). Ostatnio koles sprzedal na allegro prawie cala dyskografie (ciekawe ile bylo tam oryginalow), a na marginesie nie wiem jak mozna oddzielnie kupic plyty z boxu Eddies Archive - to musi byc szegolny debilizm jak sie ktos nabiera ze podelko na imprezie mu zakosili albo sie polamalo i musial wywalic
Z Allegro najlepiej tylko w foliach, ostatnio kupilem No More Lies.
Z Allegro najlepiej tylko w foliach, ostatnio kupilem No More Lies.