Iron Maiden i rodzice ;]

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

iEvE
Administratorka
Administratorka

Re: Iron Maiden i rodzice ;]

Post autor: iEvE »

moja mama myśli że virusy przez gadu wędrują ;] (tak same z siebie).
Zrestzą ona dużo myśli, np. że kmputer zżera masę prądu i nic nie da się jej wyperswadowć.
Awatar użytkownika
sHitman
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: sHitman »

a mojej starszej to lata czego ja slucham.... a ze starszym bylem w koncu w spodku na ironach wiec chyba wszystko jasne........
Hejvi Mietal Bambo
-#Invader
-#Invader

Post autor: Hejvi Mietal Bambo »

Ja się muszę ukrywać ze swoimi kasetami...

Słucham ich tylko po kryjomu z Walkmana...
Scorpien
-#Invader
-#Invader

Post autor: Scorpien »

moja mamuśka jakoś trawi ;) chociaz nie przepada za tym... nawet raz była na ironach w 86r na somewhere in time we wrocku bo akurat qumpel mojego taty nie dostał przepustki i szkoda biletu bylo, no i własnie :D ja z tatą to mam sztame na maxa :D we dwóch katujemy ludzi muzyką na maxa heheh albo moja albo jego wieża zapuszczona i jazda :D a na każdym koncercie jestesmy razem :D
Awatar użytkownika
Lucy
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Lucy »

Mój tata z rockiem i metalem nie ma za wiele wspólnego, więc nic nie mówi.

Natomiast mama rocka lubi, więc i spokojniejsze kawałki metalowe jej się podobają, a zwłaszcza Iron Maiden. Nawet powiedziała, że świetne gitary :D I ona by chętnie metalu słuchała, tylko "light" a nie "heavy" :D :D :D
Pigmej
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Pigmej »

W sumie to moi rodzice sie nie czepiaja o nic, tata nawet czasami slucha IM i innych zespolow tego typu... a mama nawet mi kiedys kase dala na koszulke ^^ ...
Awatar użytkownika
Green Man
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Green Man »

Moi rodzice nic przeciwko nie mają, Ojciec słucha podobnej muzy jak ja i Ironów też szanuje, a Matka nie ma nic przeciwko, zreszta obaj czasem inwestują w moje hobby, kupują koszulki, płyty więc, jest luz :rocx
Scorpien
-#Invader
-#Invader

a tak apropo ;d jak wasi sąsiedzi reagują :D ?? heheh bo ja mam wyjątkowo tolerancyjnych... przeciętni Polacy praktycznie codziennie by do mnie Policje albo straż miejską wzywali bo muza non toper wali... ale tutaj nie :D hehe chyba sie przyzwyczaili... a dzisiaj to już troche przegiałem pałke ;) bo kupiłem nowy sprzęt nagłośnieniowy do gitarki heh 150w na wzmacniaczu i 225 na głosniku.....jak odpaliłem to dosłownie meble zaczęły mi się trząść i prawie mój puchar spadł :P a to było tylko na polowe rozkręcone... ale i tak za długo nie pograłem bo uszy zaczęły mnie bolec ;) rodziców akurat nie bylo wiec nie mogli ponarzekac co na ten temat sądzą :P
Awatar użytkownika
Iron Sajmon
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Iron Sajmon »

a tak apropo ;d jak wasi sąsiedzi reagują
Chyba się przyzwyczili... NIe mieli innego wyjścia.. :wink:
Pogromca Debilnych Blogów
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Pogromca Debilnych Blogów »

Akurat mam wybornych sąsiadów :D Z lewej żul i techniaki, z prawej żul, na przeciwko jechowi i normalna rodzinka, pewnie myślą , że Szatany oboik nich mieszkają :twisted:
Scorpien
-#Invader
-#Invader

u mnie przeciętniaki mieszkają obok ;) a nademna mój qumpel heheh więc przecietniaki jak słysza cos fajnego ala NEM to pewnie sie cieszą a qumpel sie nie odzywa bo pewnie w pracy siedzi ;)
Awatar użytkownika
kuzi1
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: kuzi1 »

No problem z rodzicami! Mój tata gustuje tylko w takiej muzyce jaką graja Ironi, powiedział mi żebym nie szedł za nurtem muzycznym i nie przeżucił się czasem na hip hop lub coś w tym stylu...a mama jak to mama, czasami mi powie zebym ściszył trochę głośniki i tyle, rzadnych inny przeszkód od strony rodziców nie mam :solo
Awatar użytkownika
RodzynAa
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: RodzynAa »

U mnie moze byc, tata sluchal maiden o wiele wczesniej niz ja(zreszta dalej slucha), moja mama udaje ze ich lubi to troche wnerwia, sasiadow mam wstydliwych wiec chya by nawet nie przyszli mi cokolwiek powiedziec, no rodzice sie tylko czepiaja o orginalne plyty i musze je przed nimi chowac :D

A tak ogolnie to moze byc
Simba
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Simba »

U mnie jest tak:

Mama nie ma nic przeciwko, podobają jej się niektóre kawałki, np Children of the Damned :D
Nawet ostatnio mi kasę na flagę pożyczyła :rocx

A tatuś ?? :P Jak się dowiedział, że ich słucham to mówił mi, że to sataniści itd. Jak mu powiedziałem, że TNOTB to inspiracja filmem "Omen" i puściłem parę wolniejszych kawałków to się uspokoił. Chociaż dalej twierdzi, że prawie każdy kawałek taki sam :x
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

u mnie sytuacja wyglada nastepujaca:
staruszek nie jest moze fanem ironkow ale posluchac lubi , a staruszka jak to staruszka zawsze syna zrozumie i nie ma nic przeciwko iron maiden a nawet przeciwko deicide :rocx :rocx
The unbeliever

Post autor: The unbeliever »

heheh umnie sprawa podobna co u szanownej SEKCJI ZWŁOK :beer

Tatus jest spoko słucha Pink Floyda ale Maiden jak ja słucham to tez posłucha i kaze mi nawet podgłośnic.Zwłaszcza lubi "Fear of the Dark" z Rock In Rio :rocx a Mamusia no cóz nie lubi mojej muzyki i każe mi szciszyć ,ale mnie rozumie .

Scream for Me Poland!!!!!!!!!!!!!!
Tomash
-#Invader
-#Invader

Post autor: Tomash »

Mój stary za swoich czasów podpinał sie pod jakieś luksemburskie radio i zgrywał na kasety szpulowe ich nagrania , a moja stara uwielbia Face in the Sand, Journeymana , Hallowed be thy name i ogólnie ich wszystkie ballady :D Chociaż ostatnio przyłapałem ją jak w radiu z cd miała Iron Maiden i leciało Charlotte the Harlot :P (nie jest zbzyt kumata w angielskim więc tekstu nierozumiała :D)
Awatar użytkownika
Arien
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Arien »

Mój tata słucha muzyki lat 60.70.80... Z takich metalowych czy rockowych zespołów lubi Led Zepplin, Pink Floyd, Deep Purple, Queen... Ironów nie slucha, ale spodobal mu sie mój dzwonek na komórkę (Licza bestii) i powiedział, że jak on dzwoni, to mam sobie to ustawić :D Poza tym jak słucham to tylko żartuje "znowu to Iron Mejden" (tak mowił, już go nauczyłam ;)) A mama na początku nie bardzo, później zapytałam, czy woli, żebym słuchała IM czy jakiegoś hh... Powiedziała, że woli IM, bo największą karą dla niej byłoby zamknięcie w pokoju i puszczenie hh :lol: A raz sama zapytała o Ironów i jak przyniosłam gazetę (teraz rocka z Bruce'm na okładce) to obejrzała gazetę, parę nazw zespołów było jej znajomych, a potem posłuchała wywiadu z Bruce'm, o tym jaki on jest wszechstronny, a na koniec zapytała, czy ma żonę... Skojarzenie moje było jednoznaczne a już kompletnie pokładałam się ze śmiechu, jak stwierdziła, że jest przystojny :lol:
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

mo dobra...teraz cosik o mnie :D starsi nie rozróżniają Iron Maiden od innych zespołów (tak mi się przynajmniej wydaje), jak za głośno leci to się wkurzają, ale ogólnie da się wytrzymać. Są tolerancyjni i za to im dziękuję :D
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

aha i muszę dodać, że jak oni słuchają tych swoich Brathanków, Ich Troje czy Stachursky'ego to ja nic nie mówię :lol:
ODPOWIEDZ