dobra wwalam swój wścibski nos: podobno mamy nie wysmiewacKea pisze:buahahahahahahahahahhahahahpoison-girl pisze:uwielbiam black metal (z opethem na czele)![]()
![]()
kto jedzie przde wszystkim na maiden ten jedzie...poison-girl pisze:no ale przedewszystkim jedziemy na maiden
Festival czy Heavy metal festival?? :|
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Festival czy Heavy metal festival?? :|
mnie po prostu bardzo to rozśmieszyło :] uznałam to za dobry dowcip
nie śmieję się złośliwie tylko z całego serca
nie szydzę z nikogo ani nie obrażam 
dobra oki, wierzeKea pisze:mnie po prostu bardzo to rozśmieszyło :] uznałam to za dobry dowcipnie śmieję się złośliwie tylko z całego serca
nie szydzę z nikogo ani nie obrażam
-
poison-girl
- -#Invader

ojoj wyglada na to ze na forum trzeba sie wypowiadac na trzezwo i o ludzkich porach dniach nie nocyKea pisze:buahahahahahahahahahhahahahpoison-girl pisze:uwielbiam black metal (z opethem na czele)![]()
![]()
![]()
błądzić jest rzeczą ludzką Kea
-
poison-girl
- -#Invader

dałam się komuś zasugerowac.........
wiecej tego nie bedzie.......
przepraszam z offtop
wiecej tego nie bedzie.......
przepraszam z offtop
poison-girl pisze:mozecie mnie zjechac za gust),....
no ale przedewszystkim jedziemy na maiden
zjechać?? ja bije brawo na stojąco za to, że powiedzialaś co myślisz!!
A co do tego "przedewszystkim", to ja fanem ironów nie jestem(staram się oswoić z ich muzyką...). słycham zeppelinów, van halena itp. legendy rocka. Na koncert zaciągnął mnie kumpel, który jest wielkim fanem maidenów(trzymaj się kocian!!!). Ja jade na ten festiwal "przedewszystkim" się wyszaleć.
Hmmm tak se pomyslalem ze chociaz nie przepadam za black metalem to i tak bym chcial zeby wystapil jakis zespol reprezuntajacy ta muze. Otoz wydaje mi sie ze w atmosferze koncertu potrafilbym sie wczuc w ten black metalowy klimat i wreszcie by ta muza do mnie dotarla.
W ogole caly ten gig bedzie tez dla mnie okazja do poznania czegos nowego. A nuz sie jakis zespolik spodoba
W ogole caly ten gig bedzie tez dla mnie okazja do poznania czegos nowego. A nuz sie jakis zespolik spodoba
no dokladnie...wczuwasz sie wtedy z innymi i akurat cos Ci sie nowego spodoba
ta atmosfera sprawia, że posluchasz i popogujesz z innymi :beer
brawo za otwartość i podejściekocian_jr pisze:Hmmm tak se pomyslalem ze chociaz nie przepadam za black metalem to i tak bym chcial zeby wystapil jakis zespol reprezuntajacy ta muze. Otoz wydaje mi sie ze w atmosferze koncertu potrafilbym sie wczuc w ten black metalowy klimat i wreszcie by ta muza do mnie dotarla.
nie to co JMM