Wtedy będziesz marudził, a teraz siedź cicho.tobink pisze:czy ja wiem... pozniej sie okaze ze dostaniemy po 5 plakatow i co?! i DUPCIA!
Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!
Nie chcę nic mówić ale jadąc dziś rano do szkoły widziałem już plakaty ( i to w miejscach w których miałem zamiar je ewentualnie powiesić)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To pierwsza partia plakatów. Nie mieliśmy z nimi nic wspólnego.jajco pisze:Nie chcę nic mówić ale jadąc dziś rano do szkoły widziałem już plakaty ( i to w miejscach w których miałem zamiar je ewentualnie powiesić)
Na razie tych plakacików na całą Polskę jest naprawdę mało. Prawdziwa akcja promocyjna rozpocznie się w przyszłym roku - będzie obejmowała zupełnie nowe plakaty i będzie na znacznie większą skalę. Właśnie w niej weźmiemy udział.
W Łodzi tez bylo duzo plakatów
Who am I ???
I am KILLER 
Michał//Sochaczew//mazowieckie 
-
odowazonel
- -#Prowler

Leszek/Gdansk/
Nie widzialem jeszcze zadnej informacji o koncercie!! Trzeba dzialac!!!
Nie widzialem jeszcze zadnej informacji o koncercie!! Trzeba dzialac!!!
wiec wtedybędzie obejmowała zupełnie nowe plakaty i będzie na znacznie większą skalę. Właśnie w niej weźmiemy udział.
A i niedlugo , po 24 do FC sie wreszcie zapisze, bo mysle, ze 30 zl to dostane
Jazz is not dead, it just smells funny.
<dave sigon s.q.a.d>
mozliwe ze juz ktos o tym wspomianl ale... DZIS W KRAKU plakaciki juz wisza
i to nie jest jeden plakat na kilometr .... jak jechalem do skzoly to baaardzoi duuuuzoo tego juz wisi < jeden juz mam w domku > hehehe pieknosc
pozdrawiam
WICKER MAN pisze:To pierwsza partia plakatów. Nie mieliśmy z nimi nic wspólnego.jajco pisze:Nie chcę nic mówić ale jadąc dziś rano do szkoły widziałem już plakaty ( i to w miejscach w których miałem zamiar je ewentualnie powiesić)
Na razie tych plakacików na całą Polskę jest naprawdę mało. Prawdziwa akcja promocyjna rozpocznie się w przyszłym roku - będzie obejmowała zupełnie nowe plakaty i będzie na znacznie większą skalę. Właśnie w niej weźmiemy udział.
o to warto miec ten plakata obecny
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, ale nie off-topujcie o plakatach, bo to temat-lista do zapisywania się i ewentualnych pytań związanych z akcją. 
KUBA/Wrocław Dla Ironów wszystko!! :beer 
Bartek/Warszawa koniecznie!!!! 
-
ToMek CauseWere Metallica
- -#Wrathchild

Kraków
Doswiadczenie mam - pragne ubiegać się o tą posade
kilku słów z doswiadczenie - plakaty nie bedzie nam wolno wieszac na słupach ogłoszeniowych miast - chyba ze Mystic komus zapłąci, ale i tak w takim momencie policja ma prawo Cie spisac - nikt nie ma dowodu ze mystic mu pozwala przy sobie. Aczkolwiek pozostaja przystanki i wszytskie inne miejsca równiez puby gdzie przechodzi mnóswto ludzi.
Jednakze - tam plakaty sa zrywane przez odpowiednich ludzi z danych klubów (hip-hopowych? ) i nie wisza zbyt długo , dlatego duzo lepszym rozwiazaniem jest wlepianie ulotki do reki kazdemu kogo tylko spotkacie - jesli masz ulotkę przy sobie non-stop to jestes w stanie rozdac 100 dziennie przechodzac tylko prez rynek - to sie sprawdza bo masz pewnosc ze dostaje ja osoba, która podejrzewasz ze pojdzie na koncert, bedzie miała info przy sobie, namysli sie itd
reasumujac - jka tylko pojawi sie wzór ulotki to podajcie link - drukniecie tego to chwila, wycięcie równiez chwila i bede miał przy sobie do 29 maja, plakaty lepiej rozsyłąc na jedną osobe w miescie, ale jak przyjda mi do domu to nawet wygodniej mi bedzie
BTW - poniewaz to moj pierwszy wpis od kilku tygodni, wiec gratuluje koncertu
)
Doswiadczenie mam - pragne ubiegać się o tą posade
kilku słów z doswiadczenie - plakaty nie bedzie nam wolno wieszac na słupach ogłoszeniowych miast - chyba ze Mystic komus zapłąci, ale i tak w takim momencie policja ma prawo Cie spisac - nikt nie ma dowodu ze mystic mu pozwala przy sobie. Aczkolwiek pozostaja przystanki i wszytskie inne miejsca równiez puby gdzie przechodzi mnóswto ludzi.
Jednakze - tam plakaty sa zrywane przez odpowiednich ludzi z danych klubów (hip-hopowych? ) i nie wisza zbyt długo , dlatego duzo lepszym rozwiazaniem jest wlepianie ulotki do reki kazdemu kogo tylko spotkacie - jesli masz ulotkę przy sobie non-stop to jestes w stanie rozdac 100 dziennie przechodzac tylko prez rynek - to sie sprawdza bo masz pewnosc ze dostaje ja osoba, która podejrzewasz ze pojdzie na koncert, bedzie miała info przy sobie, namysli sie itd
reasumujac - jka tylko pojawi sie wzór ulotki to podajcie link - drukniecie tego to chwila, wycięcie równiez chwila i bede miał przy sobie do 29 maja, plakaty lepiej rozsyłąc na jedną osobe w miescie, ale jak przyjda mi do domu to nawet wygodniej mi bedzie
BTW - poniewaz to moj pierwszy wpis od kilku tygodni, wiec gratuluje koncertu
Hej gdzie widziałes te plakaty? Ja nie widzałam żadnych..ale jezeli sa to dobrze. To znaczy ze wreszcie cos robia...jajco pisze:Nie chcę nic mówić ale jadąc dziś rano do szkoły widziałem już plakaty ( i to w miejscach w których miałem zamiar je ewentualnie powiesić)
wzdłóż aleji trzech wieszczów jest ich pelno oraz kolo miasteczka AGHAndzia pisze:Hej gdzie widziałes te plakaty? Ja nie widzałam żadnych..ale jezeli sa to dobrze. To znaczy ze wreszcie cos robia...jajco pisze:Nie chcę nic mówić ale jadąc dziś rano do szkoły widziałem już plakaty ( i to w miejscach w których miałem zamiar je ewentualnie powiesić)