Najlepszy polski zespół metalowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
deathmetalnecro
- -#Charlotte

Re: Najlepszy polski zespół metalowy
A co do Pandemonium to zaczeli bajecznie,"Devilri" rozpierdala! Debiut slyszałem raz u Addiego(drania który mnie tu zaprosił i szpanuje jakimiś zapalniczkami z logo forum),i od demówki to raczej było to nieco słabsze.W Domain nigdy się nie wsłuchiwalem.The Zonei mnie odrzuciło,więc nową płytę poprostu olałem,ale ostatnio slyszałem jeden fragment na cd z hardrokera i kurwa nie było to wcale głupie.
Btw.Oni naprawde na żywo tak kopią,czy ja jestem jakiś ułomny że w spodku na mysticu prawie usnałem na ich wystepie?
Btw.Oni naprawde na żywo tak kopią,czy ja jestem jakiś ułomny że w spodku na mysticu prawie usnałem na ich wystepie?
plyta jest mocno srednia, ale na koncertach za to nadrabiajaEvil pisze:tylko wspomnialem o ich thrashowosci
Jazz is not dead, it just smells funny.
hehehehee !! wiec nie byles jedyny ;D tez bylem ulomny bo stwierdzilem ,ze slyszalem to juz nie wiadomo ile razy ( takie granie ) i wolalem posiedziec i pogadac z kumplami , za to na celtic frost ludzie autentycznie spali...Btw.Oni naprawde na żywo tak kopią,czy ja jestem jakiś ułomny że w spodku na mysticu prawie usnałem na ich wystepie?
raczej zabijajaEvil napisał/a:
tylko wspomnialem o ich thrashowosci
plyta jest mocno srednia, ale na koncertach za to nadrabiaja

trashowosci chybaEvil pisze:zgodze sie , ale nie chodzilo mi tu , ze sa bestdeathmetalnecro pisze:Totem można wymieniac w różnych "plebiscytach",ale napewno nie w kategoriach "Najlepszy polski zespół metalowy"tylko wspomnialem o ich thrashowosci
-
deathmetalnecro
- -#Charlotte

nie zmuszaj mnie bym offtopował!za to na celtic frost ludzie autentycznie spali...
ja zobaczylem legende i czekalem na morderce.... tam gdzie siedzialem sporo typa spalo...deathmetalnecro pisze:Cytat:
za to na celtic frost ludzie autentycznie spali...
nie zmuszaj mnie bym offtopował!CF dali zajebisty koncert i dla mnie było to wielkie przezycie (zreszta nie tylko dla mnie) Przyjebali i koniec.Nawet w mały headbanging wpadłem.Po takiej kapeli na deski to już tylko Slayer może dumnie stanąć.
Co do Iscarioty to miałem przyjemność kiedyś być na ich próbie w Sosnowcu 
the zonei w porownaniu do hellspawn to jak porownywac Gosie Andrzejewicz do Celtic Frost; )deathmetalnecro pisze:The Zonei mnie odrzuciło,więc nową płytę poprostu olałem
Hellspawn to zdecydowanie dobry powrot, do odpowiedniego grania, ale troche moze za malo w nim zycia jeszcze
ja nie moge sie doczekac ich gigu u nas
)) po koncercie z Frontside chce tylko wiecej i wiecej 
Buk. 4 razy grali jeden utwórEvil pisze:powiedz cos wiecej , co zagrali i w ogole
ja nie ogladam w11 wiec nie bede wiedzial hehe ;P niech to ktos nagra:) a skad sie ta wspolpraca nawiazala i dlaczego ten kawalek ?
btw zapomnieliscie wszyscy o devilyn czy serpentii ?
btw zapomnieliscie wszyscy o devilyn czy serpentii ?
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Devilyn to tylko z Novym 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
no ja mysle 
tj. umyslnie pominelismy 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

A ja zapomniałem i chvj, ale mi przypomniałeś 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
El Dorado
te w ankiecie to jedyne polskie zespoły metalowe?
jest tylko jeden jeszcze, ale nikt go nie lubi na tyle, żeby był w ankiecie
Kat z Romanem
Kat z Romanem
Słucham sobie najlepszej płyty metalowej jaka kiedykolwiek powstała w tym kraju.
Jednak Frontside z dumą powinien dzierżyć berło króla Polskiego metalu.
Prawdziwy KAT już nie istnieje. Chodze na koncerty Kata & RK, bo lubię starego KATA. Jednak to już nie to samo.Arkadius pisze:Kat z Romanem
bo tak jestSłucham sobie najlepszej płyty metalowej jaka kiedykolwiek powstała w tym kraju.