Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Newsy muzyczne
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Running Wild!!!!!!!! Ależ się cieszę!
Taaa... i znowu Rolf nagra gniota jak "Rogues En Vogue"erni13 pisze:TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Running Wild!!!!!!!! Ależ się cieszę!
www.MetalSide.pl
Nowy Megadeth już ujrzał światło dzienne na sieci.
Bez pokory i szacunku ściągnąłem nową płytę.
Według mnie bardzo udany album [Megadeth], najlepszy od The System Has Failed albo i wręcz Youthanasii.
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Nie chcę mi się szperać w necie, i tak kupie oryginał, więc czekam tak samo jak w przypadku Metallicy.
Ja także kupię oryginał (nawet już zamówiłem). Ale jak jest to czemu nie posłuchać?
już nie mam tu najwięcej postów

"Oczywiście była nam przykro z powodu ich utraty. Ale mamy nadzieję, że przynajmniej ma je ktoś, kto potrzebuje ich bardziej, niż my"
Fajne słowa!
Fajne słowa!
Niby tak, ale wyczuwam słuszną złośliwość w tych słowacherni13 pisze:"Oczywiście była nam przykro z powodu ich utraty. Ale mamy nadzieję, że przynajmniej ma je ktoś, kto potrzebuje ich bardziej, niż my"
Fajne słowa!
Idę o zakład, że to sprawka karków - mend, jakie stoją w tym klubie.
Świetny ten nowy Megadeth po mojemutomtomala pisze:Bez pokory i szacunku ściągnąłem nową płytę.
Mnie też się podoba. Dokładnie się wypowiem jak posłucham kilka razy.Steve pisze:Świetny ten nowy Megadeth po mojemu
Co do plecaka, to aż w szoku jestem że w dzisiejszych czasach ktoś bawi się w gotówkę przy gażach za koncert.
Zostawili torbe z kasą na ulicy to sie nie ma co dziwić, że zajumali. Frajerska strata.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No tak, nie ma się co dziwić - kapitalizm wspiera jednostki przedsiębiorcze, które umiom sięgnąć po pieniądze, które przecież na ulicy leżom :d
Niech sie cieszą, że oddali im dokumenty czy co tam jeszcze było w tej torbie
Ktoś znalazł torbe na ulicy to sobie ją zabrał. Taki sam los spotkałby pozostawiony bez opieki plecak z kasą pod każdą szerokościa geograficzną. Swojej własności trzeba pilnować, bo inaczej konczy sie jak pałker slejera 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."