Mercyful Fate
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mercyful Fate
DA jak najbardziej pozytywnie, aczkolwiek pod koniec byłem już trochę zmęczony. Nawet nie tyle samą muzyką, bo ta była spoko, po prostu dzień był wyczerpujący. Ale secik fajny i widać było, że oni się po prostu świetnie bawią na scenie, zwłaszcza wokalista, który sprawiał wrażenie po ludzku bardzo fajnego gościa. Chętnie bym się z nim napił Żubra. Nie ukrywam, że jakbym miał teraz iść na jakiś thrashowy gig, to bezwzględnie najchętniej wybrałbym się na Death Angel.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Tu trafilbyś bez pudła, no może bardziej Mark celowałby w polską wódeczkę, ale zawodnik jest niezłySchizoid pisze: ↑pn sie 01, 2022 9:22 pm oni się po prostu świetnie bawią na scenie, zwłaszcza wokalista, który sprawiał wrażenie po ludzku bardzo fajnego gościa. Chętnie bym się z nim napił Żubra. Nie ukrywam, że jakbym miał teraz iść na jakiś thrashowy gig, to bezwzględnie najchętniej wybrałbym się na Death Angel.
Cieszą mnie opinie o dobrych koncertach MF i DA. W tym tygodniu są w mojej rozpisce
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Piłem z Oseguedą, genialny facet. A sam zespol nigdy nie zawodzi, ci faceci kochają grać. Robilem kiedyś wywiad z Tedem, czuć że oni sa w odpowiednim miejscu.
- blackcocker
- -#Moderator

Podesłałbyś wywiad? Chętnie bym przeczytałBon Dzosef pisze: ↑pn sie 01, 2022 10:21 pm Piłem z Oseguedą, genialny facet. A sam zespol nigdy nie zawodzi, ci faceci kochają grać. Robilem kiedyś wywiad z Tedem, czuć że oni sa w odpowiednim miejscu.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Chwilowo nie mam online szyderco :p ale jestem na etapie przywracania wszysykich w jakas blogową formę żeby były na pamiatkeblackcocker pisze: ↑pn sie 01, 2022 10:30 pmPodesłałbyś wywiad? Chętnie bym przeczytałBon Dzosef pisze: ↑pn sie 01, 2022 10:21 pm Piłem z Oseguedą, genialny facet. A sam zespol nigdy nie zawodzi, ci faceci kochają grać. Robilem kiedyś wywiad z Tedem, czuć że oni sa w odpowiednim miejscu.![]()
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Btw, wie ktoś gdzie można sprawdzić, które koncerty na Wacken będą streamowane? Mercyfule grają w czwartek i byłoby wspaniale, gdybyśmy dostali dobrej jakości obraz całego koncertu. Czekamy na to jakieś... 40 lat 
Edit:
BĘDZIE!
Edit:
BĘDZIE!
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Oooooo zajebiscie
Tak, potem mogę jeszcze poszukać tej strony, ale MF o 20:30. Tego samego dnia z ciekawszych rzeczy jest jeszcze Cirith Ungol i Dirkschneider.
Dzięki wielkie
Jest i to, co mnie interesuje 
Pora kupić czteropak ciemnego Kozela
Na Wacken dzisiaj bardzo fajnie wypadli. Przynajmniej na live xd
Mercyful jak zwykle z klasą, ale oni nigdy nie powinni grać przed zmrokiem. Zwłaszcza, że mają super światła.
Widzę, że koncert jest usuwany z neta, jakby ktoś chciał mp3, to walić na priva.
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Ma ktoś link do koncertu z Wacken w wersji wideo? Z YT chyba już zniknęło na dobre 
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
https://www.facebook.com/18564247445753 ... kStE59fbl/Recit The Thornographer pisze: ↑ndz sie 07, 2022 10:56 pm Ma ktoś link do koncertu z Wacken w wersji wideo? Z YT chyba już zniknęło na dobre![]()
Tutaj jest całość, może przez chwilę jeszcze nie ściągną
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Bóg zapłać, dziękuję!Sardi z Batumi pisze: ↑ndz sie 07, 2022 11:03 pmhttps://www.facebook.com/18564247445753 ... kStE59fbl/Recit The Thornographer pisze: ↑ndz sie 07, 2022 10:56 pm Ma ktoś link do koncertu z Wacken w wersji wideo? Z YT chyba już zniknęło na dobre![]()
Tutaj jest całość, może przez chwilę jeszcze nie ściągną![]()
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath