ale to dzialoby sie w Polsce i Polska ekipa by pomagalaMiKi pisze:no ale to nie byaby wina Polski tylko ekipy Ironów, bo to ona buduje scenę
p.s. Miki ściemniaczu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
ale to dzialoby sie w Polsce i Polska ekipa by pomagalaMiKi pisze:no ale to nie byaby wina Polski tylko ekipy Ironów, bo to ona buduje scenę
O takMiKi pisze:gdyby się zawaliła to bylibyśmy na pierwszym i ostatnim koncercie na tej trasie
i byc moze wiecej nie przyjechałoMajek pisze:O takMiKi pisze:gdyby się zawaliła to bylibyśmy na pierwszym i ostatnim koncercie na tej trasieByło by super
Napewno Maiden by Polskę zapamniętało

Witaj! :beerBlackman pisze:Witam was dopiero sie zarejestrowalem.Mam nadzieje,ze Frontside iBehemoth dlugo nie pograja.A tak wogóle to czy ktoś wie kolo której Maideni mają zacząć??? :rocx

Wyjdą prędzej wcześniej niż później.sekcjazwlok pisze:ponoć 21.30 ale nic nie wiadomo ja wole zeby wyszli pozniej
sekcjazwlok pisze:ja jescze niewiem czy plyta czy trybuny te za 150 bo inne nie wchodza w gre.
Wolalbym plyte ale nie jade sam a kumple chcieli trybune bardziej ale jakos ich przekonam :rocx