Więc co?? Tylko ja, Abstract i Real_alien ?? Bo Little Moonchild bilet sprzedała.
24/06/2006 - Tool - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2006 - Tool - Katowice @ Spodek
No, że Ty Abstract idziesz to wiedzialem w sumie
Więc co?? Tylko ja, Abstract i Real_alien ?? Bo Little Moonchild bilet sprzedała.
Poznamy się jakoś? Ja idę na płytę 
na bank a nawet dwa:D jade ja z bratem...
Szymus tez ma jechać
Szymus tez ma jechać
ktos wolal ?Michcio pisze:Szymus tez ma jechać
Ja też na płytę. Będę miał koszulkę ToolaAbstract pisze:Poznamy się jakoś? Ja idę na płytę
jakby co to ja też bede na płycie. czerwona koszulka i dużo blond włosów
a teraz pytanie do Katowiczan - jak daleko jest z dworca pkp pod Spodek ??? i czy są w okolicach spodka jakieś knajpy/bary/puby/jadłodajnie ???
a teraz pytanie do Katowiczan - jak daleko jest z dworca pkp pod Spodek ??? i czy są w okolicach spodka jakieś knajpy/bary/puby/jadłodajnie ???
Ostatnio zmieniony śr cze 21, 2006 4:08 pm przez Maciek_, łącznie zmieniany 1 raz.
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
a z 10 minut na nogach? tak?maciekmetal pisze:a teraz pytanie do Katowiczan - jak daleko jest z dworca pkp pod Spodek ???
to ja może teraz inaczej - może mi ktoś wytłumaczyć najprostszą drogę do Spodka ??? albo jakąs prostą mapkę ???
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
najprostsza to : za ludźmi w czatnym 
co do rozpoznania się.... ja bęe miał koszulkę 10.000 Days, czrne spodnie 3/4, krótkie włosy nizbyt wysoki i niezbyt chudy 
- likipiki
- -#Lord of the flies

najprostsza droga? idź cały czas prostomaciekmetal pisze:to ja może teraz inaczej - może mi ktoś wytłumaczyć najprostszą drogę do Spodka ??? albo jakąs prostą mapkę ???
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
w sumie racja...zobaczysz ludzi na czarno to przylacz sie do tej sekty i podazaj za nimi...oni dadza Ci znak...oraz wskaza droge...likipiki pisze:najprostsza droga? idź cały czas prostomaciekmetal pisze:to ja może teraz inaczej - może mi ktoś wytłumaczyć najprostszą drogę do Spodka ??? albo jakąs prostą mapkę ???
-
<-GOTHMOG_666->
- -#Wrathchild

W ten sposób trafisz albo do spodka albo do monopolowegoMatek pisze:najprostsza to : za ludźmi w czatnym
Spodek jest w centrum Katowic. Spytasz się kogoś 
niech ktos zarzuci jakims nowym setem, zebym sie napalił 
o ktorej Tool ma wejsc...21 ?
Ze strony Metal Mind:
TOOL
"An evening with Tool"
Katowice, "Spodek", godz. 19.00
Otwarcie bram: 17.30
Nawet z lekkim opóźnieniem skończą przed 21, więc jeszcze na mecz zdążę
Edit:
Chociaż MM nadal się upiera, że polacy to naród wybrany:
"Niezapomniane show juz jutro! Jak zapewnia grupa, koncert będzie trwał ok. 2 godzin albo i dłużej, jeżeli polscy fani będą mieli szczęście."
TOOL
"An evening with Tool"
Katowice, "Spodek", godz. 19.00
Otwarcie bram: 17.30
Nawet z lekkim opóźnieniem skończą przed 21, więc jeszcze na mecz zdążę
Edit:
Chociaż MM nadal się upiera, że polacy to naród wybrany:
"Niezapomniane show juz jutro! Jak zapewnia grupa, koncert będzie trwał ok. 2 godzin albo i dłużej, jeżeli polscy fani będą mieli szczęście."
kee ? nie wierze, ze wyjda o 19
20 to minimum...chyba wejscie bedzie pozniej...bo wiadomo, ze nie ma supportu..
No tutaj Ci wrzuciłem Maciek taki przybliżony planmaciekmetal pisze:to ja może teraz inaczej - może mi ktoś wytłumaczyć najprostszą drogę do Spodka ??? albo jakąs prostą mapkę ???
http://img261.imageshack.us/img261/4831/katosy1hb.jpg
Czerwony kwadrat to Spodek, zielony to dworzec PKP
A jeśli chodzi o knajpy, to na skrzyżowaniu Sokolskiej i Chorzowskiej jest City Rock, który jest chyba najbliżej Spodka... No, ew. to bliżej jest jeszcze pub "Pod spodkiem", który znajduje się...... ee no chyba wiadomo
A jakbyś chciał sobie wypróbować kebaba ze słynnej Petry to musiałbyś iść 3 maja ale od Dworca PKP w lewo, zaraz za skrzyżowaniem ul. 3 maja z ul. Słowackiego jest Petra
Dobra, na razie dość tego "przewodnikowania"
Lepiej trochę poczekać niż przyjść i dowiedzieć się, że koncert zaczął się godzinę wcześniej niż zakładał plan na stronie organizatora (jak na Alice In Chains)