Chainsaw
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Chainsaw
nowy utwor wgniata w ziemie.. jesli cala pllyta taka bedzie to wielki szacun
i tak juz szacun
i tak juz szacun
agree....WIT, mozecie dac tylko tu slowa do tego ?Sim0n pisze:nowy utwor wgniata w ziemie.. jesli cala pllyta taka bedzie to wielki szacun![]()
i tak juz szacun
slowa do utworow sa na stronie chainsaw w dziale dyskografiaS1MON pisze:agree....WIT, mozecie dac tylko tu slowa do tego ?Sim0n pisze:nowy utwor wgniata w ziemie.. jesli cala pllyta taka bedzie to wielki szacun![]()
i tak juz szacun
fucktycznie 
Niezły ten kawałek. W ogóle bym nie poznał, że to Maxx śpiewa
Znam Chainsaw tylko z koncertów, może dlatego.
mrocznaFilik10 pisze:Świetna fota
nikt więcej z użytkowników nie słuchał nowego utworu?
Wklejam link dla leniwych
http://www.chainsaw.pl/muzyka/a_sin_act/canton_eyes.mp3
Wklejam link dla leniwych
http://www.chainsaw.pl/muzyka/a_sin_act/canton_eyes.mp3
ja to powiem jeszcze raz.............. ten kawalek wyyyyyymiata 
już nie mam tu najwięcej postów

utwor kopie tylek.. a solo jest genialne.. :solo
Utwór jest bardzo melodyjny, co jest niewątpliwie bardzo dobre
Zwrotka z jajem ( na koncercie będzie pewnie ciekawie ), refren melodyjny
Ciekawe jest rownież to zwolnienie w ok. 2 minuty. Sądzę jednak, że utwór ten mógłby być nieco krótrzy. Zakończenie jest super ! Ciekaw jestem jak wypadają inne utwory z płytki ;>
ano. pierwszaczesc jest taka "maidenowa" (tego zwolnieia)Fear pisze:Ciekawe jest rownież to zwolnienie w ok. 2 minuty

Nie, mnie to nie przypomina nic maidenowego. I dobrze...Szajba pisze:ano. pierwszaczesc jest taka "maidenowa" (tego zwolnieia)
ta czesnc od 2:04 do 2:35 tak troche mi przypomina zwolnienia z czasó PaulaFear pisze:Nie, mnie to nie przypomina nic maidenowego. I dobrze...

ja tam nie slysze nic maidenowego.. i dobrze.. to jest tylko chainsaw w 100% 
Za czasów Paula to oni chyba zwolnien nie mieli. Jak już to nieco później.Szajba pisze:ta czesnc od 2:04 do 2:35 tak troche mi przypomina zwolnienia z czasó Paula
Właśnie ! Wprawdzie w Chainsaw jakoś specjalnie nie siedzę, ale ten utwór nie przypomina mi IMSim0n pisze:ja tam nie slysze nic maidenowego.. i dobrze.. to jest tylko chainsaw w 100% Smile
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Utworek Maiden nie przypomina i jest bardzo fajny. Derwejują mnie tylko te "afrykańskie" bembny na początku i jeszcze gdzieś w środku. Bez nich byłoby jak dla mnie nieco lepiej
. Ale i tak mnie niestewty na Traszem 'łola nie stać 
LOL,IMHO jedne z najciekawyszch momentów utworuFilik10 pisze:Derwejują mnie tylko te "afrykańskie" bembny na początku i jeszcze gdzieś w środku.