Stranger In A Strange Land Live
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Stranger In A Strange Land Live
Dzięki Hallowed
świetnie wyszedł ten Stranger, Bruce zdaje się w dwóch miejscach tekst zmienił. A Sign'a raz objerzałem i nigdzie nie widziałem latającego Bruce'a 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Ja tak sobię właśnie myślę czy Stranger in the Strange Land na żywo nie byłby po latach fajnym prezentem dla Adriana ,tutaj mógłby spokojnie skupić się na swoich niesamowitych partiach w tym utworze.
Jeśli Ironi mają jeszcze cokolwiek zagrać innego z Somewhere in Time niż dwa najbardziej znane utwory grane na Somewhere Back in Time-to chyba tylko ten utwór (przy założeniu ,że Alexander to ew.jakaś specjalna okazja)
Utwór na pierwszy rzut oka wydaję się mało koncertowy, ale mnie wykonania z trasy Somewhere on Tour wręcz zniszczyły! Jeszcze te zaśpiewy Bruce'a w pierwszej części sola Adriana .
Poza tym byłby właśnie fajnym przerywnikiem od szału na płycie ,chciałbym wtedy stać jak najbliżej Adriana i usłyszeć te wszystkie genialne zagrywki.
Jeśli Ironi mają jeszcze cokolwiek zagrać innego z Somewhere in Time niż dwa najbardziej znane utwory grane na Somewhere Back in Time-to chyba tylko ten utwór (przy założeniu ,że Alexander to ew.jakaś specjalna okazja)
Utwór na pierwszy rzut oka wydaję się mało koncertowy, ale mnie wykonania z trasy Somewhere on Tour wręcz zniszczyły! Jeszcze te zaśpiewy Bruce'a w pierwszej części sola Adriana .
Poza tym byłby właśnie fajnym przerywnikiem od szału na płycie ,chciałbym wtedy stać jak najbliżej Adriana i usłyszeć te wszystkie genialne zagrywki.
-
Running Free 84
- -#Wrathchild

masz racjęZłapanyWCzasie pisze:Ja tak sobię właśnie myślę czy Stranger in the Strange Land na żywo nie byłby po latach fajnym prezentem dla Adriana ,tutaj mógłby spokojnie skupić się na swoich niesamowitych partiach w tym utworze.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

W komentarzu niejakiego WrathchildNH do tego fragmentu na YT pojawia się info, że na koncercie w Portland było tylko ok. 4 tys. osób - jakoś trudno mi sobie to wyobrazić.