Stranger In A Strange Land Live

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
michi
-#Trooper
-#Trooper

Re: Stranger In A Strange Land Live

Post autor: michi »

Dzięki Hallowed :) świetnie wyszedł ten Stranger, Bruce zdaje się w dwóch miejscach tekst zmienił. A Sign'a raz objerzałem i nigdzie nie widziałem latającego Bruce'a :B
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Ja tak sobię właśnie myślę czy Stranger in the Strange Land na żywo nie byłby po latach fajnym prezentem dla Adriana ,tutaj mógłby spokojnie skupić się na swoich niesamowitych partiach w tym utworze.
Jeśli Ironi mają jeszcze cokolwiek zagrać innego z Somewhere in Time niż dwa najbardziej znane utwory grane na Somewhere Back in Time-to chyba tylko ten utwór (przy założeniu ,że Alexander to ew.jakaś specjalna okazja)
Utwór na pierwszy rzut oka wydaję się mało koncertowy, ale mnie wykonania z trasy Somewhere on Tour wręcz zniszczyły! Jeszcze te zaśpiewy Bruce'a w pierwszej części sola Adriana .
Poza tym byłby właśnie fajnym przerywnikiem od szału na płycie ,chciałbym wtedy stać jak najbliżej Adriana i usłyszeć te wszystkie genialne zagrywki.
Running Free 84
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Running Free 84 »

ZłapanyWCzasie pisze:Ja tak sobię właśnie myślę czy Stranger in the Strange Land na żywo nie byłby po latach fajnym prezentem dla Adriana ,tutaj mógłby spokojnie skupić się na swoich niesamowitych partiach w tym utworze.
Jeśli Ironi mają jeszcze cokolwiek zagrać innego z Somewhere in Time niż dwa najbardziej znane utwory grane na Somewhere Back in Time-to chyba tylko ten utwór (przy założeniu ,że Alexander to ew.jakaś specjalna okazja)
Utwór na pierwszy rzut oka wydaję się mało koncertowy, ale mnie wykonania z trasy Somewhere on Tour wręcz zniszczyły! Jeszcze te zaśpiewy Bruce'a w pierwszej części sola Adriana .
Poza tym byłby właśnie fajnym przerywnikiem od szału na płycie ,chciałbym wtedy stać jak najbliżej Adriana i usłyszeć te wszystkie genialne zagrywki.
masz rację
Mike Stanley
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Mike Stanley »

Bez trzęsawki ;-)

Bruce na krzyżu
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

W komentarzu niejakiego WrathchildNH do tego fragmentu na YT pojawia się info, że na koncercie w Portland było tylko ok. 4 tys. osób - jakoś trudno mi sobie to wyobrazić.
ODPOWIEDZ