24/02/2006 - Deep Purple - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- real_alien
- -#Long distance runner

Re: 24/02/2006 - Deep Purple - Katowice @ Spodek
'Pub pod Spodkiem' 
Dokladnie, niech kazdy juz sie okresla czy idzie na beer? a pub wazne zeby byl w miare pojemnyWICKER MAN pisze:Eeeee...S1MON pisze:co Ty tam ukrywasz ?WICKER MAN pisze:Ja się transportuję z Łodzi...Skarb.
![]()
To ile osób pisałoby się na ten zlot przed gigiem i gdzie byśmy ewentualnie poszli? Są jakieś fajne puby niedaleko Spodka?
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Jezeli będzie zorganizowane coś konkretnego to dwuosobowa ekipa Łódzko-Warszawska jest zainteresowana.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak samo z mojej strony - dwuosobowa ekipa łódzko-warszawska.
:rocx :beer
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Tylko, że w moim przypadku ta ekipa wygląda nieco inaczej 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A skąd wiesz jak wygląda w moim?JMM pisze:Tylko, że w moim przypadku ta ekipa wygląda nieco inaczej
Ok, EOT. Ustalajmy szczegóły czyli kiedy, gdzie i jak się spotykamy.
-
IvonMaiden
- -#Invader

chetnie sie dowiem czegos wiecej
juz bym chciala zeby byl 24
juz bym chciala zeby byl 24
Ostatnio zmieniony wt lut 14, 2006 5:27 pm przez IvonMaiden, łącznie zmieniany 1 raz.
Słyszałem, że jest tam prześwietnie po prostu... tylko drogo też strasznie. Ale ponoć i tak warto tam zerknąć.ironBIDDAF pisze:Sa fajne knajpy. Np. City rOck.
KMFDM
A jakie majatam pyszne naleśniki :].
Też gorąco polecam City Rock :]
daleko jest z głównego dworca w KAtach do Spodka??
-
Hejvi Mietal Bambo
- -#Invader

Zależy o co się po drodze zahaczy 
idzie sie przez taki zajefajny deptak katowicki
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A jakie są namiary na ten City Rock?EvE pisze:A jakie majatam pyszne naleśniki :].
I czy jest on blisko Spodka?
-
Hejvi Mietal Bambo
- -#Invader

Od Spodka w lewo (idąc od dworca) pięć minut, jeśli się powoli idzie.
Jak się przejdzie, przejedzie rondo w kierunku Chorzowa, to City Rock jest po prawej na górce na końcu pierwszego rzędu pawilonów, przy skrzyżowaniu ze światłami ulic Chorzowskiej i Sokolskiej (jeśli ktoś wie, które to). Ciężko przeoczyć, bo ma ostre kolory.
Ale dokładnego adresu nie znam.
Jak się przejdzie, przejedzie rondo w kierunku Chorzowa, to City Rock jest po prawej na górce na końcu pierwszego rzędu pawilonów, przy skrzyżowaniu ze światłami ulic Chorzowskiej i Sokolskiej (jeśli ktoś wie, które to). Ciężko przeoczyć, bo ma ostre kolory.
Ale dokładnego adresu nie znam.
Chorzowska jeest duża ulica kaćy bedzie wiedzieć gdzie ona jest więc wystarczy zapytać. Jak napisał Bambo City Rock jest na skrzyżowaniu - nie dai się przeoczyć.
W środku wiszą motory i chyba gitary, choć co do gitar nie jestem pewna. I widziałam zdjęcie Angusa z AC/DC ;]
W środku wiszą motory i chyba gitary, choć co do gitar nie jestem pewna. I widziałam zdjęcie Angusa z AC/DC ;]
No chyba najprościej powiedzieć, że to jest prawie naprzeciwko bardzo dużego budynku Banku Śląskiego.... tzn po drugiej stronie ulicy, na której ten bank się znajduje, czyli wspomnianej Chorzowskiej...
A co do City Rocka - fajny lokal, miła atmosfera. Widzę, że koncert Purpli cieszy się dużym zainteresowaniem wśród sanktuariumowej braci
I bardzo fajnie :rocx
A co do City Rocka - fajny lokal, miła atmosfera. Widzę, że koncert Purpli cieszy się dużym zainteresowaniem wśród sanktuariumowej braci
to ktos musi zadzwonic to tego pubu i go wynajac na godz 15, zeby nie bylo tam w tym czasie zadnych postronnych debili
No ja bede w przyszly piatek w Katosach, takze wspolne piwo przed/w trakcie/ po koncercie jest niemalze obowiazkowe 
Kto jeszcze idzie na koncert tak jak ja czyli tylko w przypadku kupienia tanio biletu od jakis konikow ciamajdow?? Musze wiedziec jak duza mam konkurencje
Kto jeszcze idzie na koncert tak jak ja czyli tylko w przypadku kupienia tanio biletu od jakis konikow ciamajdow?? Musze wiedziec jak duza mam konkurencje
A wez se wynajmij caly spodek, zeby tam nie bylo kogos postronnego. Co Ci przeszkadzaja inni ludzie. Ewentualnie jak koniecznie musi to byc City Rock to sobie mozna stolik zarezerwowac, ale zeby wynajmowac od razu knajpe to przesada...Deep pisze:to ktos musi zadzwonic to tego pubu i go wynajac na godz 15, zeby nie bylo tam w tym czasie zadnych postronnych debili
postronne osoby mi rzecz jasna nie przeszkadzaja, ale po co jakies dresiki maja sie smiac

Skarb.