PopieramMiras pisze:WICKER bądz tak uprzejmy i zadzwoń do Mysticka i zapytaj się kiedy podadzą reszte sapportow
Skład Festiwalu cz. 2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Skład Festiwalu cz. 2
-
El Dorado
wiem! pojedzmy do siedziby Mystic wszyscy i zarządajmy podania supportów .... a jak nie podadza to zrównamy to z ziemią!!!Ironkos pisze:PopieramMiras pisze:WICKER bądz tak uprzejmy i zadzwoń do Mysticka i zapytaj się kiedy podadzą reszte sapportowjezeli nie dowiem sie niczego o supportach w najblizszym czasie to zglupieje przed tym monitorem
Sądząc po avatarku - chyba nie żartujesz.. 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dzisiaj przecież nie zadzwonię.Miras pisze:WICKER bądz tak uprzejmy i zadzwoń do Mysticka i zapytaj się kiedy podadzą reszte sapportow![]()
A tak wogole to czas działa na nie korzyść Mystica bo im pużniej podadzą sapport to tym mniej ludzi kupi bilety No chyba że będą to naprawde EXSTRA zespoły
Ok, niedługo postaram się dowiedzieć co w końcu z tymi supportami.
właśnie obejrzałem koncert Sepultury z Rock In Rio III, kiedy to grali przed Ironami, dlaczego by tego nie powtórzyć w Chorzowie
zobaczyłbym Igora
zobaczyłbym Igora
- likipiki
- -#Lord of the flies

Na forum Soulfly'a niedawno były jeszcze jakieś pogłoski, że Sepultura ma przyjechać do nas... więc czemu nieMiKi pisze:właśnie obejrzałem koncert Sepultury z Rock In Rio III, kiedy to grali przed Ironami, dlaczego by tego nie powtórzyć w Chorzowie![]()
zobaczyłbym Igora
jestem za
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Deleted User 1309
Licze na to ze w tym tygodniu sie czegoś dowiemy

Jutro Dzień Kobiet może Mystić zrobi prezent płci pieknej i poda wreszcie suporty 
taaa przydałoby się mystic **uj :guns
-
El Dorado
ku.... rde... dajcie mi numer do Mystic Produstion to zadzwonie i sie skonczy... powiem ze jestem przedstawicielem sanktuarium 
0....12 38 92 135tobink pisze:ku.... rde... dajcie mi numer do Mystic Produstion to zadzwonie i sie skonczy... powiem ze jestem przedstawicielem sanktuarium
WICKER - zadzwoń jako nasz przedstawiciel i wypytaj się kiedy podadzą wreszcie suporty. Już niech nie mówią jakie tylko konkretnie datę (no bez jaj i nie 29 maj) wówczas człowiek spokojnie będzie siedział. A nie spekulacje i kłamanie poczatek lutego , poczatek marca połowa marca.
Nawet gdyby zadzwonił do nich sam Papież to i tak nic nie da, więc cierpliwościPestka pisze:WICKER - zadzwoń jako nasz przedstawiciel i wypytaj się kiedy podadzą wreszcie suporty. Już niech nie mówią jakie tylko konkretnie datę (no bez jaj i nie 29 maj) wówczas człowiek spokojnie będzie siedział. A nie spekulacje i kłamanie poczatek lutego , poczatek marca połowa marca.
całkiem mozliwe bo oni chyba sami tego nie wiedząDa5id pisze:Nawet gdyby zadzwonił do nich sam Papież to i tak nic nie da, więc cierpliwościPestka pisze:WICKER - zadzwoń jako nasz przedstawiciel i wypytaj się kiedy podadzą wreszcie suporty. Już niech nie mówią jakie tylko konkretnie datę (no bez jaj i nie 29 maj) wówczas człowiek spokojnie będzie siedział. A nie spekulacje i kłamanie poczatek lutego , poczatek marca połowa marca.
-
Deleted User 1309
Zebyście tylko wszyscy nie zaczeli dzwonić jako przedstawiciele sanktuarium
. Bo się nie połapią w tym Mysticu 
czytaj: podadza WTPestka pisze:Jutro Dzień Kobiet może Mystić zrobi prezent płci pieknej i poda wreszcie suporty
S1MON pisze:czytaj: podadza WTPestka pisze:Jutro Dzień Kobiet może Mystić zrobi prezent płci pieknej i poda wreszcie suporty![]()
Na forum Nihgtwish przeczytalem , ze ktos poslal email do Mystica z pytaniem o WT odpwowiedzieli, z WT bedzie, ale "badzcie jeszcze troche cierpliwi", a po tygodniu gosc z Mystica w innym mailu napisal "Przykro nam WT nie bedzie na naszym festiwalu"
PS Moze to info juz bylo, ale wybaczcie moja leniwosc
jeżeli myslę o tym samym co Ty, to tam byłe topić, że Sepka będzie na 100%świnka666 pisze:Na forum Soulfly'a niedawno były jeszcze jakieś pogłoski, że Sepultura ma przyjechać do nas... więc czemu nieMiKi pisze:właśnie obejrzałem koncert Sepultury z Rock In Rio III, kiedy to grali przed Ironami, dlaczego by tego nie powtórzyć w Chorzowie![]()
zobaczyłbym Igora
jestem za
więc Igor też
[quote="MiKi] (...) Sepka będzie na 100%
[/quote]
ze niby gdzie? :> mam nadzieje ze nie mowisz o Mysticu
ze niby gdzie? :> mam nadzieje ze nie mowisz o Mysticu