04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
no jak to jak? będziesz się musiał z Arien rozstać.... 
A no tak.... to ja nie ide na koncertArien pisze:no jak to jak? będziesz się musiał z Arien rozstać....
taaak? tylko gdzie? bo ja do domku
:D:D 
No to ja też się wbijam z kumplemArien pisze:taaak? tylko gdzie? bo ja do domku:D:D
-
Julian Baynes
- -#Prodigal son

"Dzieci", prosze, przeniescie sie do kacika matrymonialnego!!Fear pisze:No to ja też się wbijam z kumplemArien pisze:taaak? tylko gdzie? bo ja do domku:D:D
Moge wpaść oczywiście???
![]()
To mój kumpel więc..nie ma się gdzie przenosić.... 
To ile osób i kto jedzie na koncert DT? Może ktoś zrobiłby mało podsumowanko? Chociaż na tym forum kogoś o coś poprosić to bez odpowiedzi niestety
To ile osób i kto jedzie na koncert DT? Może ktoś zrobiłby mało podsumowanko? Chociaż na tym forum kogoś o coś poprosić to bez odpowiedzi niestety
Ja sie nic nie odzywam ale jade
A tak przy okazji to chcialem zapytac, czy jest ktos na tym forum z Rzeszowa albo okolic kto sie wybiera do Poznania??
A tak przy okazji to chcialem zapytac, czy jest ktos na tym forum z Rzeszowa albo okolic kto sie wybiera do Poznania??
Pffff!Julian Baynes pisze: "Dzieci", prosze, przeniescie sie do kacika matrymonialnego!!
-
Julian Baynes
- -#Prodigal son

Moze bez przesady. To nie jest offtopownia! Moim poprzednim postem chcialem tylko zartem dac do zrozumienia, ze to co wypisujecie (Fear i Arien) juz od 2 co najmniej stron ma sie srednio do tematu i jesli nie macie oprocz takich tekstow jak ten wyzej nic do przekazania w temacie to moze sie troche powstrzymajcie, az cos sensownego do glowy wam przyjdzie. Szcun!Fear pisze:Pffff!Julian Baynes pisze: "Dzieci", prosze, przeniescie sie do kacika matrymonialnego!!
Ależ ja wiem, że to żartJulian Baynes pisze:Moze bez przesady. To nie jest offtopownia! Moim poprzednim postem chcialem tylko zartem dac do zrozumienia, ze to co wypisujecie (Fear i Arien) juz od 2 co najmniej stron ma sie srednio do tematu i jesli nie macie oprocz takich tekstow jak ten wyzej nic do przekazania w temacie to moze sie troche powstrzymajcie, az cos sensownego do glowy wam przyjdzie. Szcun!Fear pisze:Pffff!Julian Baynes pisze: "Dzieci", prosze, przeniescie sie do kacika matrymonialnego!!
Julian B. oczywiście będziesz :beer
-
Julian Baynes
- -#Prodigal son

Biletu jeszcze nie mam i w sumie szanse, ze bede, sa o wiele mniejsze niz to ze nie bede...
Rozpoczyna sie rok akademicki... no ale sie zobaczy, bo bardzo chcialbym chlopakow zobaczyc w koncu na zywo!!
Rozpoczyna sie rok akademicki... no ale sie zobaczy, bo bardzo chcialbym chlopakow zobaczyc w koncu na zywo!!
Oj tam, dla koncertu warto opuścić zajęcia na uczelni
Nie wiadomo, kiedy znów powtórzy się taka okazja... Gdyby to był koncert, na którym mi zależy, też bym do szkoły nie szła 
Dla Poznaniaków
z www.gitara.plKlinika Mesa Boogie z udziałem Johna Petrucci
Klinika odbędzie się w Poznaniu w Klubie Blue Note, ul. Kosciuszki 76/78, C.K. Zamek. Termin: 5.10.2005, godzina 19.00. Organizatorem jest sklep Rock'n'Roll z Poznania. Wstęp oczywiście bezpłatny! Wejściówki do odebrania w sklepie Rock'n'Roll, ul. Podgórna 4, tel. (061) 852 37 60,
Fajna sprawa ;] Postaram się być.Piwowarus pisze:Dla Poznaniaków
Klinika odbędzie się w Poznaniu w Klubie Blue Note, ul. Kosciuszki 76/78, C.K. Zamek. Termin: 5.10.2005, godzina 19.00. Organizatorem jest sklep Rock'n'Roll z Poznania. Wstęp oczywiście bezpłatny! Wejściówki do odebrania w sklepie Rock'n'Roll, ul. Podgórna 4, tel. (061) 852 37 60,
A mnie tam nie będzieYaaqb pisze:Fajna sprawa ;] Postaram się być.Piwowarus pisze:Dla Poznaniaków
Oooo kutfaaa!!! Ja tam musze być. Nie wiem jak to zrobię ale takiej okazji nie przepuszczę.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Może też pójdę, chociaż DT nie słucham
Fir, to zostań dzień dłużej w Posen
Fir, to zostań dzień dłużej w Posen
Ludzie gdzie jeszcze można dostać bilety??? Mówcie czy jeszcze je gdzies widzieliście. Błagam!! Jak tam nie bede to nie wiem co zrobie!
W Arenie??? W jakichś Empikach??? Bo na Rock Serwisie i Ticket Pro już sie nie da zamówić 
Trochę późno na kupowanie biletu...
Sprawdź na www.bileteria.com albo www.shortcut.pl Tam chyba jeszcze są.
Jak będę w mieście to zapytam w Acid Shopie i Rock Long Lucku, dla czystej orientacji, czy jeszcze są