Death Metal
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death Metal
Okładka w klimacie, na winylu musi dobrze wyglądać. Fakt, nie w stylu Obituary.
Mnie ten walek usiadl calkiem dobrze, no i <3 Tardy 
Benton z ekipa juz w studiu, robia nagrywki 13ego albumu.
Oby był solidny materiał, choć jak dla mnie Deicide mógłby zakończyć dyskografię na Once Upon the Cross. Wszystko co po niej zostało nagrane, to same wzloty i upadki, z czego głównie upadki.
Chyba lykne ten zestaw
- https://blabbermouth.net/news/chuck-sch ... nucklebonz
Zgadzam się ale ja bym zakończył po Serpent , on jeszcze trzymał poziom cała reszta potem, nie.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Bez przesady. "Serpents Of The Light" to dobra płyta. Wiem, że ludzie się mogą czepiać tego, ze jest już powiedzmy - przewidywalna i schematyczna, ale poprzeczki podniesionej pierwszymi trzema płytami raczej przeskoczyć im było już trudno, dlatego nagrali po prostu materiał w swoim zajebistym stylu. Przecież to nic innego jak kontynuacja, wyjściowa tego stylu, który był na pierwszych trzech płytach. Co innego "Insineratehymn" albo "In Torment in Hell". No, ale chyba każdy wie co było powodem nagrywana takich płyt, na których ewidentnie było słychać, ze zespół się do samych kawałków nie przykłada.
Deicide bez Hoffmanów nie za bardzo lubiłem, nie nie za bardzo mnie ten zespół po ich odejściu interesował. Chociaż ostatni "Overtures Of Blasphemy" był dobry. Słychać było tam dużo starych, dobrych Deicide'owych zagrywek i patentów.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
<33333333333333333 TARDY <3333333333333333333
https://www.youtube.com/watch?v=1EhlsxrkzmM
https://www.youtube.com/watch?v=1EhlsxrkzmM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jako że w zasadzie to piosenka miłosna, to trochę czystego wokalu na okrasę by się przydało. Byłoby doskonale, a tak jest tylko bardzo dobrze.
www.youtube.com/watch?v=rSU9I4W8czE
www.youtube.com/watch?v=rSU9I4W8czE
Szkoda, że Poznania nie ma, ale może przejadę się do Piły czy do Ostrowa.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Suffocation znowu pojeździ po Europie, acz przystanku u nas tym razem nie ma. Co mi wpadło w oko, to ŚWIETNY plakacik na trasę:
www.facebook.com/photo/?fbid=735355997954715
fakt! Grafika świetna! Od razu chciałoby się taką koszulkę z trasyZakkahletz pisze: ↑sob lut 04, 2023 11:28 pm Suffocation znowu pojeździ po Europie, acz przystanku u nas tym razem nie ma. Co mi wpadło w oko, to ŚWIETNY plakacik na trasę:
Vincent wpada 2 razy w sierpniu 
- LukaSieka

Ma grac razem z I Am Morbid cały "Covenant". Jak ktoś jest fanem tej płty to polecam. Ja już widziałem Morbid Angel z Vincentem i Azagthothem w składzie grających cały "Covenant" i było na prawdę zacnie. Sam tym razem nie wiem czy się wybiorę. Chyba wolałbym nawet Morbid Angel w obecnej formule z Tuckerem na żywo zobaczyć.
Possessed 6-7 sierpnia - Poznań/Kraków. 
- LukaSieka

No to klasa! Possessed widziałem tylko na Mysticu w 2019 i dojebali konkretnie. Czekałem na ich pełnowymiarowy koncert.
Na tamtym Mysticu ich przegapiłem, bo grało wtedy coś innego, więc teraz postaram się nadrobić. Data dobra, to czemu by nie?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ja widziałem we Wrocławiu w 2016 w Alubi i była mega moc. Podobnie na Hellfeście 3 lata później.
www.MetalSide.pl
Poznań na moim celowniku.