04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- real_alien
- -#Long distance runner

Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Kto odbierze mnie z poznańskiego dworca i pokaże miasto? Propozycję od płci pięknej mile widziane... 
Mam wreszcie te bilety!!! Co prawda za 110 ale są a to przecież najważniejsze. Jutro mają przyjść z Rock Serwisu. Do zobaczenia 4 października!! A na drugi dzień mam sie stawić na rejestracji do woja o 10
Ciekawe jak ja zdąże...
No to super, tylko jak Ty je zdobyles jak niby sa wyprzedane ?? 
Dupa a nie wyprzedane, podobno w Arenie jeszcze jest pełno.
Można sie bylo domyslec,w koncu po 19.IX bilety po 110
Organizatorzy tez musza zarobic 
Ale właściwie jak je kupiłes skoro na stronie rockserwisu, ticketpro i shortcut dalej jest info o tym że sa wyprzedane ?
Starszy zadzwonił do Rock Serwisu i zamówił. Cała filozofia... Nie chce się mądrzyć czy coś, ale to serio wszystko
Na shortcut.pl jest informacja "sprzedaż wstrzymana", a jak jest lista wszystkich koncertów to przy niektórych pisze "wyprzedane" a przy DT właśnie "sprzedaż wstrzymana", więc można to rozumieć dwójnasób...Piwowarus pisze:Ale właściwie jak je kupiłes skoro na stronie rockserwisu, ticketpro i shortcut dalej jest info o tym że sa wyprzedane ?
Po porostu czekają na nastepną partię biletów.......
to zależy o której byś jechał, bo akurat tego dnia będę na dworcureal_alien pisze:Kto odbierze mnie z poznańskiego dworca i pokaże miasto? Propozycję od płci pięknej mile widziane...
no i niestety nie bede na koncercie.. jestem zly jak cholera... wczesniej nie moglem kupic biletu bo nie wiedzialem czy bede w stanie sie pojawic (a bylo duze ryzyko ze nie bede) , a teraz jak wiem ze dalbym rade to niestety dupa blada bo biletow juz nie ma :/ qrde czekalem kilka lat na nich odkad zaczalem ich sluchac... no to sobie poczekam jeszcze kilka nastepnych na kolejna wizyte niestety bo na wydanie 2 stow u koni albo na allegro mnie nie stac
zawsze q... cos...
"everybody lies"
Ale przeciez bilety beda sprzedawane jeszcze
Po 110 zł ... Dasz rade
Po 110 zł ... Dasz rade
Szukajcie a znajdziecieBizon pisze:no i niestety nie bede na koncercie.. jestem zly jak cholera... wczesniej nie moglem kupic biletu bo nie wiedzialem czy bede w stanie sie pojawic (a bylo duze ryzyko ze nie bede) , a teraz jak wiem ze dalbym rade to niestety dupa blada bo biletow juz nie ma :/ qrde czekalem kilka lat na nich odkad zaczalem ich sluchac... no to sobie poczekam jeszcze kilka nastepnych na kolejna wizyte niestety bo na wydanie 2 stow u koni albo na allegro mnie nie staczawsze q... cos...
Właśnie bizon. Nie łam sie. Spróbuj zadzwonić do Rock Serwisu i sie dowiedzieć, albo sprawdzaj co jakiś czas na www.shortcut.pl , już napisałem jak sie sprawa ma na tej stronie. Powodzenia!!!
ja jak kupowałem bilet w music cornerze przy rynku głownym w Krakowie, to bilet był dopiero drukowany. Chłop wyciagał z klasera pustą karteczke wsadził do drukarki i dał mi bilet
< bylo to tydzien temu >
Jakie pieczątki? Bilet wyglada tak jak każdy z ticketpro, z przodu nadruk zespołu itp, a z tyłu regulamin i 2 złote znaczki ticketpro. Bilety na JP, U2, Slayera i Slipknota wyglądały dokładnie tak.
Ale bilety na Dreamów maja az dwie pieczątki 
Ej no, co wy gadacie? Na moich biletach nie ma żadnych złotych znaczków a pieczątka jest jedna- z adresem Rockserwisu. Co oni, każdy bilet inny produkują czy co? 
No bo nie ma żadnych złotych naklejek
Jest tylko adres Rock Serwisu, oraz nr bilety ( nr równiez jako pieczątka )
Jest tylko adres Rock Serwisu, oraz nr bilety ( nr równiez jako pieczątka )
No tom się uspokoiła
Masz u mnie :beer