Riverside
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Riverside
Wiadomo, ze Riverside bez Dudy nie ma sensu, z drugiej strony Lunatic Soul do końca mnie nie przekonuje, więc szkoda. Chyba, zę Duda solowo będzie grał kawałki Riverside, ale to już też nie to samo. Szkoda, bo mieli potencjał być wielcy, nie tylko w Polsce.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
To właśnie też trochę boli, przecież oni w 2023 nawet na Hellfest zawitali.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

"mitloff odjebał luczyka" - nic nie zrozumiałem.Sardi pisze: ↑czw kwie 23, 2026 1:27 pmw ogóle nie, nizej napisalem o co chodziShedao Shai pisze: ↑czw kwie 23, 2026 1:16 pm "nie widzę żadnej możliwości, by zespół dalej działał w dotychczasowym składzie" = "wszyscy mają mnie już kurwa dość, więc kończymy"? XD
Bez jaj, istnieli 25 lat. Zrealizowali swój potencjał. Gdzie mogli sięgnąć, tam sięgnęli.
Ale pizda.
Ja uważam, że mogli iść jeszcze wyżej i i to nie musiał być ich peak. Szkoda.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Duża szkoda, chociaż od pewnego czasu wiedziałem, jaki finał szykuje się temu zespołowi. Nie udało mi się na nich w 2022 pojechać, szczęśliwie odhaczyłem dwa udane gigi rok później. Jak widać, były to ostatnie ku temu okazje. Tak się kończy kartonowe prawo autorskie i rejestrowanie znaków towarowych oraz przejmowanie autorskich praw majątkowych na zasadzie „kto pierwszy ten lepszy”. Mariuszowi i reszcie chłopaków, którzy chcieli to uczciwie ciągnąć, życzę powodzenia. A pan biznesmen niech się goni.
Lunatic Soul lubię albumowo, więc jakieś porządniejsze pokrycie dyskografii na koncertach przyjmę z otwartymi ramionami.
Lunatic Soul lubię albumowo, więc jakieś porządniejsze pokrycie dyskografii na koncertach przyjmę z otwartymi ramionami.
- blackcocker
- -#Moderator

Też uważam, że potencjał na wzrost jeszcze był. Oni grali w ostatnich latach naprawdę sporo za granicą, coraz większe koncerty. Wspomniany Hellfest. No i byli w mega formie, te koncerty były po prostu świetne.
Smutno, niesamowicie ważna dla mnie kapela. Nie pomyślałbym wtedy, że na SDLu w 24 widzę ich ostatni raz. Ogromna szkoda
Smutno, niesamowicie ważna dla mnie kapela. Nie pomyślałbym wtedy, że na SDLu w 24 widzę ich ostatni raz. Ogromna szkoda
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Naiwni wszyscy jesteście. Daje 5 lat i będzie wielki reunion z koncertami w Tauron i Atlas Arenie z biletami na trybuny za 399 zł. Porcupine Tree też miało nigdy nie wrócić 
Ale ogólnie to odjebali w najdziwniejszym momencie czyli gdy weszli na pułap nieosiągalny dla wielu innych. Hellfesty, Torwary, dobry hajs, komercyjny sukces i taki żur zrobić xD
Ale ogólnie to odjebali w najdziwniejszym momencie czyli gdy weszli na pułap nieosiągalny dla wielu innych. Hellfesty, Torwary, dobry hajs, komercyjny sukces i taki żur zrobić xD
www.last.fm/user/darkfuneral18
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Co tu się odjebało XD
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
W chuuuj słabo , człowiek się cieszył że się podnieśli po śmierci Grudnia , na koncertach może specjalnej chemii między nimi nie było ale napiętej atmosfery też nie odnotowałem , więc dla mnie jednak niespodziewany News…
Cóż , zapewne nastąpi rozłam R bo ciężko o ile nie ma niezastąpionych to w tym wypadku jakoś nie widzę innej osoby niż Mariusz.
A co do samego Dudy to też zawrotnej kariery z LS to on raczej nie odniesie bo to jednak specyficzny styl i o dochodach z koncertów jakie miał w R to może pomarzyć.
Komentarz Melnockiego dno i wodorosty.
Cóż , zapewne nastąpi rozłam R bo ciężko o ile nie ma niezastąpionych to w tym wypadku jakoś nie widzę innej osoby niż Mariusz.
A co do samego Dudy to też zawrotnej kariery z LS to on raczej nie odniesie bo to jednak specyficzny styl i o dochodach z koncertów jakie miał w R to może pomarzyć.
Komentarz Melnockiego dno i wodorosty.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Jacek napisał tak, jakby naczytał się za dużo dzosefa na San 
Ale siara, ja pierdolę.
Ale siara, ja pierdolę.
Widziałem kilka razy przed DT jeszcze z Grudzińskim w składzie, nie moja bajka, mi to lotto co się z nimi stanie, ale cieszy fakt, że nie prędko znowu zobaczę ich jako support przed DT.
Riverside straszne nudny zespół imo, generalnie nie ma sie czym podniecac
Riverside straszne nudny zespół imo, generalnie nie ma sie czym podniecac
Zajzajer on the Road 2026:
Jaca leci dalej , tera na profilu Mitka 
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Sardi wrzucił z profilu Dudy , ten jest z profilu Mitka.
- blackcocker
- -#Moderator

Xddddddddd na pierdole
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.