04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Nie ma sprawy
Będe pamiętał o tym :beer Zawsze jeden więcej sie przyda 
Copycat pisze:Co oni, każdy bilet inny produkują czy co? Rolling Eyes
Chyba tak
EDIT - teraz juz wiem na pewno ze sa dwa rodzaje, bo na allegro jest bilet z ticketpro, zupelnie inny niz ten z rockserwisu
Trochę to dziwne. Mam nadzieję, że później nie będzie z tym żadnych problemów.
-
Julian Baynes
- -#Prodigal son

Okazalo sie, ze jednak bede studiowal we Wroclawiu, wiec szanse na to, ze sie wybiore do Poznania rosna...
Poczekamy, zobaczymy. Jak cos to mam zamiar kupic bilet od konikow albo w kasie jesli jeszcze beda.
Poczekamy, zobaczymy. Jak cos to mam zamiar kupic bilet od konikow albo w kasie jesli jeszcze beda.
Swoją drogą to ciekawe, po ile beda stały przed koncertem u koników 
Wlasnie sie dowiedzialem, ze dzien pozniej sklep Rock 'n Roll organizuje pokaz wzmacniaczy Mesa Boogie z udzialem ..... tak tak, Johna Petrucii 
"Raczej" sobie nie odpuszcze :>
Nie ma to jak zapłonsingles pisze:Wlasnie sie dowiedzialem, ze dzien pozniej sklep Rock 'n Roll organizuje pokaz wzmacniaczy Mesa Boogie z udzialem ..... tak tak, Johna Petrucii
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Mam takie małe pytanko w związku z tym :Piwowarus pisze:Dla Poznaniaków
z www.gitara.plKlinika Mesa Boogie z udziałem Johna Petrucci
Klinika odbędzie się w Poznaniu w Klubie Blue Note, ul. Kosciuszki 76/78, C.K. Zamek. Termin: 5.10.2005, godzina 19.00. Organizatorem jest sklep Rock'n'Roll z Poznania. Wstęp oczywiście bezpłatny! Wejściówki do odebrania w sklepie Rock'n'Roll, ul. Podgórna 4, tel. (061) 852 37 60,
Czy będzie ktoś nagrywał to?? Wiem, że raczej można coś takiego nagrać, bo w necie były juz nagrania z takich spotkań
Fajnie by było...
No własnie to wypada w środku tygodnia, więc niestety... Baaardzo bym chciał zostać, no ale sprawy org. nie pozwalają na to :/Arien pisze:Fir, to zostań dzień dłużej w Posen
Oj Fear nie marudź, tylko ubłagaj rodziców, by pozwolili Ci zostać... Nawet pójdę z Tobą na to, zaproawdzę Cię do klubu i nawet z Tobą wejdę.. To jak? :>Firuś Maruda Jedna pisze:No własnie to wypada w środku tygodnia, więc niestety... Baaardzo bym chciał zostać, no ale sprawy org. nie pozwalają na to :/Arien pisze:Fir, to zostań dzień dłużej w Posen
a ja mam takie pytanko: ile mniej wiecej czasu wypada byc wczesniej przed koncertem zeby sie pod scene dostac?
Nigdy nie bylem na koncercie DT, wiec jestem kompletnie zielony pod tym wzgledem:)
To zależy od której beda wpuszczac do areny. Skoro koncert zaczyna sie o 20 to pewnie o 18 wejda pierwsi ludzie. Podejrzewam ze ok 16 jakby sie było to by sie pod scene wskoczyło
Ale pewnie i tak bedzie ciezko, bo duzo fanów bedzie chciało podziwiac naszych wirtuozów
z jak najblizszej odległosci 
oops, no to bede musial negocjowac z brejdakiem zeby sie zwolnil pare godzin z roboty bo jak nie to bede w Poznaniu dopiero na 18:25 
No nasza ekipa tez bedzie dopiero gdzies ok 18, ale wszystko sie okaze na miejscu. Moze wszyscy sie rzuca na miejsca siedzace

Łatwo powiedzieć, trudno wykonać:/Arien pisze:Oj Fear nie marudź, tylko ubłagaj rodziców, by pozwolili Ci zostać... Nawet pójdę z Tobą na to, zaproawdzę Cię do klubu i nawet z Tobą wejdę.. To jak? :>Firuś Maruda Jedna pisze:No własnie to wypada w środku tygodnia, więc niestety... Baaardzo bym chciał zostać, no ale sprawy org. nie pozwalają na to :/Arien pisze:Fir, to zostań dzień dłużej w Posen
Zapytam się, no ale jeszcze się zobaczy jak to będzie
BTW: Jak sobie teraz oglądam Budokan, to juz sobie myśle, jak to będzie w Poznaniu...
Fear pisze:Jak sobie teraz oglądam Budokan, to juz sobie myśle, jak to będzie w Poznaniu...
Będzie lepiej
no ja mam taką nadziejeeulogy pisze:Fear pisze:Jak sobie teraz oglądam Budokan, to juz sobie myśle, jak to będzie w Poznaniu...
Będzie lepiej
P.S. Sorki, ale musiałem wykorzystać Twój podopis
Fear pisze:P.S. Sorki, ale musiałem wykorzystać Twój podopis Wink
Nie daruje Ci tego
Ojjjjj nie rób mi tegoeulogy pisze:Fear pisze:P.S. Sorki, ale musiałem wykorzystać Twój podopis Wink
Nie daruje Ci tegoSpotkamy sie w arenie a wtedy bedziesz musiał postawic browara
Eeeee tam zartowałem z tym browaremFear pisze:Co do browara to sie pomyśli
No ja też żartowałemeulogy pisze:Eeeee tam zartowałem z tym browaremFear pisze:Co do browara to sie pomyśliCo jak co ale koncert Dream'ow wole podziwiac z trzezwym umysłem