zyciem...........Korzeń pisze:A czym?Fear pisze:Bo my raczej nie będziemy zmęczeni podróżą :]
Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
:solo To bede balowal na dworcu, a weeeee:) Szkoda,ze w łodzi tak lipnie pociagi jezdza:|
Korzeń pisze:A czym?Fear pisze:Bo my raczej nie będziemy zmęczeni podróżą :]
TeżSzymon pisze:zyciem........... Wink
A Koluszki?? Mega wezel komunikacyjny? 
Ale to już wszystko od Korzenia zależySzymon pisze:A Koluszki?? Mega wezel komunikacyjny? Smile
Lol. Zobaczysz. Tak będziemy szliFear pisze:Wracaniem zygzakiem do Ciebie![]()
Aż dojdziemy do autobusu nocnego, który na szczęśćie podjeżdża sto metrów od mojego domu.
Fear pisze:Ale to już wszystko od Korzenia zależy
OMG.Fear pisze:ufamy mu
Gryzę ;PFear pisze:Oddajemy mu sie w opiekę
xD Dobra już nic nie mówieKorzeń pisze:Lol. Zobaczysz. Tak będziemy szli Razz
Eee... To luz. Ja lubię jeździć autobusami wieczoramiKorzeń pisze:Aż dojdziemy do autobusu nocnego, który na szczęśćie podjeżdża sto metrów od mojego domu. Wink
To co robimy jakąś zbiórke, w dowolnym punkcie Łodzi, przynajmiej mówie do tych, przyjezdnych,zawsze będzie łatwiej dotrzeć do klubu, tymbardziej ,że zlot dopiero o 20.00 a sporo osób będzie tam dużo wcześniej. Ja będe w Łodzi pierwszy raz,więc kompletnie nie znam miasta.
A co do powrotu,to ja tam siedze w klubie najdłużej jak sie da, bo nie chce mi sie siedziec kupe czasu na dworcu. Na plakacie pisze ,zabawa do białego rana, to zabawa do białego rana.
A co do powrotu,to ja tam siedze w klubie najdłużej jak sie da, bo nie chce mi sie siedziec kupe czasu na dworcu. Na plakacie pisze ,zabawa do białego rana, to zabawa do białego rana.
Dokładnie.ThunderBird pisze:Na plakacie pisze ,zabawa do białego rana, to zabawa do białego rana.
Zmajstrujemy jakąś ekipę dla przyjezdzajacych wczesniej.ThunderBird pisze:To co robimy jakąś zbiórke,
A to jeszcze ekipa, która będzie wracała do Wrocka musi sie umówić, żeby wracac tym samym pociągiem :] Ja obstawiam za tym : http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? ... ConId=C1-1
Ja akurat nie będe wracał do Wrocka tylko do Opola, a jechać to chyba tez będe przez Opole, i to chyba jedzie też przez Częstochowe to by chyba Syzygy też jechał? Ale jeszcze nie wiem, bo może nie będzie takiego autobusu Opole-Łódź i będe jechał z Wrocka,zobaczy sie.
Korzeń trzymam za słowo z tą ekipą
Korzeń trzymam za słowo z tą ekipą
http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? ... 8&OK#focus ja tam znalazlem w miare niezly termin, choc prawdopodobnie przyjade wczesniej jeszcze, bo bym chcial sie z kims zakumplowac wczesniej, wiadomo, w grupie razniej:)
Napewno da się zmówić sporo osób przyjeżdżających wcześniej.
Ale ten co jedzie do Wrocka to też przez Opole przejeżdża przecież :>ThunderBird pisze:Ja akurat nie będe wracał do Wrocka tylko do Opola
A jaa nie wiem,w sumie to nie myśle jeszcze o powrocie
,jakoś sie wróci,heh, chciałbym żeby ten zlot trwał gdzieś do 7-8 rano ,jak najdłużej sie da. W sumie to w tej Łodzi napewno będe ok 13-14 albo i wcześniej, i jest jeszcze kupa,kupa czasu do zlotu, można sie zapoznawać 
Ja też mam zamiar być w klubie do końca, co nie zmienia faktu, że sama na dworzec nie trafię, mam słabą orientację w terenie
Na szczęście jest dużo przyjezdnych ;] Ja mam pociągi powrotne 5.23, 6.23, 8.23, 10.23, 12.23... 
...Living on a razors edge, balancing on a ledge...
-
El Dorado
a ja bede o tej o ktorej mi sie bedzie chciało 
a ja zadzwonie do psow i powiem, ze w Stereo jest bomba i zlotu nie bedzie 
-
El Dorado
muahaha
jakież to ZŁEEE
zlot przed zlotem?
Dajemy. Tylko z dworcami trzeba zgrać. I żeby nie leźć już po kogoś w godzinach obiadowych.