Nie przeczytałem za co dostał warna. No to jestem spokojniejszy.gumbyy pisze:Bez przesadydewastator88 pisze:trzeba szybko kupować bo na pewno będzie sold out
07-11/04/2014 - Paul Di'Anno - Polska
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07-11/04/2014 - Paul Di'Anno - Polska
na Łódź 3cie zamówienie złożyłem, więc na spokojnie

tu jest zaproszenie , ktoś już widział ?
http://www.youtube.com/watch?v=jW5cjJZw ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=jW5cjJZw ... e=youtu.be
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dobry pomysł i wykonanie tego zaproszenia, ale nazwać kilka koncertów objazdowym festiwalem to tak, jakby nazwać Arka Michalskiego rekinem szołbiznesu. 
dobre! Prawdziwy Rewiński? 
Raczej będę musiał zrezygnować z koncertu
.
Mam prośbę do kogoś kto się wybiera: Czy mógłby ktoś zdobyć dla mnie podpisik Di Anno? Przesłałbym okładkę Killers i trochę pieniędzy żeby ten życzliwy człowiek nie musiał płacić za odp.
.
Mam prośbę do kogoś kto się wybiera: Czy mógłby ktoś zdobyć dla mnie podpisik Di Anno? Przesłałbym okładkę Killers i trochę pieniędzy żeby ten życzliwy człowiek nie musiał płacić za odp.
Bilety na Kraków zakupione natomiast jakość tych biletów przeraża :/ Kawałek świstka wydrukowany na kolorowej laserówce bez żadnego kuponu bez numeru ... masakra :O
By się wstydzili...
To tych biletów się nie odbiera osobiście na miejscu tylko wysyłają? Zamówiłem eony temu na Łódź i nic do mnie nie dotarło, aczkolwiek potwierdzenie mam.
Z tego co oni piszą wynika, że przy zakupie przez internet do odebrania są przed koncertem, a w klubach można je normalnie kupić już teraz.
Ja kupiłem bezpośrednio w Lizard King w Krakowie! Dzwoniłem do managera więc mi powiedział że oni nie mają nic wspólnego z biletami bo takie dostarcza organizator natomiast jak przyjdę to mi przybije z tyłu pieczątkę żeby nie było że sobie sam wydrukowałem
. Podobno w Krakowie ma być tylko 100 biletów rozprowadzone! Tym bardziej się cieszę że już mam 
Pewnie chodzisz tylko na koncerty Evil Nation, na które bilety chodzą po +200 zł. Na większość tanich klubowych koncertów są podobne (i znacznie gorsze) bilety.DARTH pisze:Bilety na Kraków zakupione natomiast jakość tych biletów przeraża :/ Kawałek świstka wydrukowany na kolorowej laserówce bez żadnego kuponu bez numeru ... masakra :O
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Naprawdę macie problemy... bilet taki brzydki...

www.MetalSide.pl
Dokładnie, w zeszłym roku w Luce (w klubie w którym odbędzie się koncert Di Anno w Łodzi) za "bilet wstępu" służył " + " rysowany czarnym markerem na nadgarstkukrusejder pisze:Pewnie chodzisz tylko na koncerty Evil Nation, na które bilety chodzą po +200 zł. Na większość tanich klubowych koncertów są podobne (i znacznie gorsze) bilety.DARTH pisze:Bilety na Kraków zakupione natomiast jakość tych biletów przeraża :/ Kawałek świstka wydrukowany na kolorowej laserówce bez żadnego kuponu bez numeru ... masakra :O
Night Mistress Fan Club Łódź
krusejder, nie nie tylko i tym bardziej mnie to zaskoczyło bo ostatnio na TSA i Hellias kupowałem bilet za 30 zł który drukowałem w domu na atramentówce ale nawet on miał numer i kod kreskowy
Teraz kupowałem bilet na Pancakes i Coria za 15 zł i też ma kupon oraz kod 
-
Deleted User 804
Kod kreskowy i numer jest i tak przydatny tylko jeśli jest skanowany na wejściu. W innym przypadku to zwykły bajer, który tylko stwarza wrażenie zabezpieczenia.
No i nie ma co tych biletów porównywać do droższych imprez. Mogłyby być np rozprowadzane przez eventim w ich standardowej formie, ale wtedy musiałby kosztować po 20 zł więcej, więc chyba rozsądniejsze są "brzydsze" bilety w znacznie niższej cenie.
No i nie ma co tych biletów porównywać do droższych imprez. Mogłyby być np rozprowadzane przez eventim w ich standardowej formie, ale wtedy musiałby kosztować po 20 zł więcej, więc chyba rozsądniejsze są "brzydsze" bilety w znacznie niższej cenie.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nie aż tyle - w zależności od wariantu o 6 PLN więcej max za sztukę. Ale to też sporo - kwota rzędu taniego browara w klubie. 
W Krakowie Paul (i Turbo też) zarejestruje swój występ z myślą o wydawnictwie DVD.
www.MetalSide.pl
Patrzę sobie na ten film mając w perspektywie wiosenne koncerty oby panów i aż się boję co to będzie...
http://www.youtube.com/watch?v=qT-SpD0bUG4
http://www.youtube.com/watch?v=qT-SpD0bUG4