Zawsze można zrobić jakąś parodię or sth...Assasin pisze: , a wokalem nie straszyłbym nawet najgorszego wroga
Ktoś odwalił kawał porządnej roboty. Gotowce dla gitarników.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ktoś odwalił kawał porządnej roboty. Gotowce dla gitarników.
KMFDM
-
Deleted User 357
Np ja właśnie tak robię 
Hmm , zastanawiam się czy nie byłby to przypadkiem profanacja z mojej strony . . . 
Nakupenda sana Wavua !
W jaki sposób będziecie to ''sklejać''? Innymi słowy - jakiego programu będziecie używać.
KMFDM
Mozna to zrobic na przyklad Cool Editem albo calkowicie darmowym Audacity.
Mam takie pytanko: regulamin o tym nie wspomina, ale rozumiem, ze do czasu rozstrzygniecia konkursu utworu nie mozna udostepnic w necie?
Mam takie pytanko: regulamin o tym nie wspomina, ale rozumiem, ze do czasu rozstrzygniecia konkursu utworu nie mozna udostepnic w necie?
-
Garfield
Powiem szczerze. Jestem srodze zawiedziony postępowaniem niektórych osób. My tu staramy się dać szansę wszystkim robiąc konkurs typu "Szansa na sukces" a niektórzy próbują bezczelnie zmniejszyć większości możliwość skutecznego zadziałania i powalczenia w konkursie negocjując regulamin. Nie spotkałem się jeszcze z takim cudactwem, żeby kandydaci negocjowali zasady i regulamin konkursu. Uważam takie postępowanie za żałosne i bardzo zaściankowe. Czuję się jak w Izraelu albo przedwojennej Polsce. Niedobrze mi...
http://www.sanktuarium.org/html/newsy/z ... news_id=22
PS. Z tego co wiem od Mayera nikt jeszcze nie splamił się wyprodukowaniem czegokolwiek.
http://www.sanktuarium.org/html/newsy/z ... news_id=22
PS. Z tego co wiem od Mayera nikt jeszcze nie splamił się wyprodukowaniem czegokolwiek.
-
Iron Man
- -#Prodigal son

Panie Garfield, rozumiem i chyba popieram Pana opinie...
tu naprawdę chodzi o to aby był niezły ubaw. Wyobraźcie sobie Aces High w wykonaniu 14-letniego goscia, co mu się jeszcze mutacja nie skończyła. Śpiewanie w sumie jest całkiem fajne. Ale i tak najcudowniejsza rzecz na świecie to gitara :solo 
Woe to you, On Earth and Sea...znacie dalej 
-
kszaku1991
- -#Wrathchild

Mówisz o sobie?Iron Man pisze: Wyobraźcie sobie Aces High w wykonaniu 14-letniego goscia, co mu się jeszcze mutacja nie skończyła.
Nagrywać: Creative RecorderGreddo pisze:W jaki sposób będziecie to ''sklejać''? Innymi słowy - jakiego programu będziecie używać.
Składać: Adobe Audition 1.5
Pozdrawiam
przynajmniej bedą śmieszne i ciekawe niekontrolowane górkikszaku1991 pisze:Mówisz o sobie?Iron Man pisze: Wyobraźcie sobie Aces High w wykonaniu 14-letniego goscia, co mu się jeszcze mutacja nie skończyła.
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
-
Iron Man
- -#Prodigal son

Owszemkszaku1991 pisze:Mówisz o sobie?Iron Man pisze: Wyobraźcie sobie Aces High w wykonaniu 14-letniego goscia, co mu się jeszcze mutacja nie skończyła.
Woe to you, On Earth and Sea...znacie dalej 
Tak zapytam przy okazji ile będzie trwał ten konkurs ?
tyle az naplynie odpowiednia liczba utworowMajek pisze:Tak zapytam przy okazji ile będzie trwał ten konkurs ?
A można wiedzieć ile wynosi owa liczba ?Sim0n pisze:tyle az naplynie odpowiednia liczba utworowMajek pisze:Tak zapytam przy okazji ile będzie trwał ten konkurs ?
tak wlasciwie to jakie to ma znaczenie

No sam nie wiem 
A ci którzy nie mogą wziąść udziału w konkursie ,a chcieliby to będą mieli okazję posłuchaćdokonań innych ,tzn. czy nagrania będą udostępnione .
Pewnie! Cos sie wymysliCross pisze:A ci którzy nie mogą wziąść udziału w konkursie ,a chcieliby to będą mieli okazję posłuchaćdokonań innych ,tzn. czy nagrania będą udostępnione .
To super bo się nie mogę doczekać ,aby posłuchać kolegów w akcji
:beer
A przepraszam bardzo...
można w tych nagraniach growlu, tudziez pseudogrowlu używać?
Pozdrawiam,
Etan
można w tych nagraniach growlu, tudziez pseudogrowlu używać?
Pozdrawiam,
Etan
...ale nie należy narzekać na chleb powszedni; trzeba go jeść i czekać na c i a s t k o.