Płyta czy miejsca siedzące ???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Płyta czy miejsca siedzące ???
a moze ustalimy ze ktos wezmie cyfrowke i nagra tam boota??
ja moze wezme analogowa kamerke ale to bedzie turbo szum tam :/
Płyta a raczej murawa 
Płyta, płyta, płyta
Wtedy jest klimat, bliskośc i wogóle ultra cudowne uczucia
Wtedy jest klimat, bliskośc i wogóle ultra cudowne uczucia
Na 100% płyta szczególnie jak ma się 197 wzrostu 
Ja mam tylko 183
To po pivie tak urosłeś ??? 
Coś w tym musi być
No ale jak ojciec ma 198 to problemów ze wzrostem być nie powinno
Nie powiem przydatny ten wzrost, a na płytę jak ulał (współczuję ludźmi co za mną będą stać).
A co do plyty to wiadomo, że to miejsce jest obowiązkowe jeśli chcesz przeżyć koncert jak trzeba.
A co do plyty to wiadomo, że to miejsce jest obowiązkowe jeśli chcesz przeżyć koncert jak trzeba.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja też mam 183/184 cm więc nie martw się - jesteś odpowiedniego wzrostu.S1MON pisze:Ja mam tylko 183To po pivie tak urosłeś ???
bo ja wiem czy trzeba współczuć...ja tam bede takich kasowałPiwowarus pisze:Coś w tym musi byćNo ale jak ojciec ma 198 to problemów ze wzrostem być nie powinno
Nie powiem przydatny ten wzrost, a na płytę jak ulał (współczuję ludźmi co za mną będą stać).
p.s z tym kasowaniem to może za brutalnie
Nie będe orginalny wiadomo co.
Siedzieć cały koncert ??????????????????? nie wytrzymałbym , nigdy na koncercie nie siedziałem więc może niewiem wszystkiego może się zdecyduje za 10 lat
Siedzieć cały koncert ??????????????????? nie wytrzymałbym , nigdy na koncercie nie siedziałem więc może niewiem wszystkiego może się zdecyduje za 10 lat
Up The irons
Siedziska za 150 ale to jeszcze nie jest pewne.
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

Jako, że jestem starym pierdzielem i burżujem, to wezmę sektor siedzący za 150 
-
janiedembica
- -#Prisoner

ja tam chce byc jak najblizej ironow
tylko plyta !!! Kolezanka we wroclawiu zlapala potowke harrisa:) moim marzeniem jest kosc do gitary dave-a:)
ja bym wolal sama gitarejaniedembica pisze: moim marzeniem jest kosc do gitary dave-a:)
Sektor siedzący nie oznacza ze ktos tam bedzie siedział. Na Metallice mialem taki sektor i wiekszosc ludzi stala. No ale w spodku na Maiden stalem pod sama scena i bylo zajebiscie :rocx
Płyta oczywiście

[mimo, że mam 169cm
]
[mimo, że mam 169cm
thats fuckin` rightsobota pisze:Nie wyobrazam sobie przez cały koncert Ironow siedziec i sie patrzyc
Pijesz? Nie pisz.
-
Deleted User 357
Tania płyta jest najlepsza bo jest najlepsza i tania 
Stanowczo płyta
Pytacie dlaczego płyta???Ohh ten niezapomniany zapach kurzu...hmmm...czujecie, czujecie???ja już czuje 
Jak tanie wino hehe Dobre bo tanie i smaczeŻelazny pisze:Tania płyta jest najlepsza bo jest najlepsza i tania
serdeńko, tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie
-
Lady_Destroyer
- -#Prodigal son

Zgadzam się z większością. Płyta nie dość, żę w tym wypadku najtańsza, to jeszcze na płycie dobra zabawa, nie ograniczana przez siedzonka.
Co prawda mam 167 wzrostu, więc za dużo nie zobacze. Na płycie nie zawsze odbra akustyka. Ale posłuchać i obejrzeć Ironów to moge sobie na CD czy DVD, a na okncert wybieram sie, żeby sie pobawic i poprzeżywać to wyniosłą chwile. Jak będę starsza o 20 lat i będę na koncerty zabierała moje dzieciaki, to wtedy będę brała siedzonka
Co prawda mam 167 wzrostu, więc za dużo nie zobacze. Na płycie nie zawsze odbra akustyka. Ale posłuchać i obejrzeć Ironów to moge sobie na CD czy DVD, a na okncert wybieram sie, żeby sie pobawic i poprzeżywać to wyniosłą chwile. Jak będę starsza o 20 lat i będę na koncerty zabierała moje dzieciaki, to wtedy będę brała siedzonka
You wanted the beast you got the beast