1. Blaganie - super klimat
2. Moja modlitwa - jak wyzej
3. Manka - nic dodac, nic ujac
4. Deszczowa piosenka
5. Demon - po prostu superrrr
Rock&Roll!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Cześć. Extra oto namiar : mlody_metal@op.plRemorheZ pisze:1.) Mańka
2.) Demon
3.) Bezlitosne fatum - AKUSTYCZNIE!!!!
4.) Frajer - jakoś ostatnio nie grają a szkoda; mam słabość do tego kawałka
*** Młody - bezlitosne fatum akustycznie - było do pobrania z oficjalnej strony fatum - teraz jest ona przebudowana i nagranie to znikło z horyzontu; jak podasz maila to ci wyślę bo to ma z 4,5 MB to przejdzie na skrzynkę

RemorheZ, czy ja tez moge poprosic o przeslanie tego nagrania??RemorheZ pisze:***bezlitosne fatum akustycznie - było do pobrania z oficjalnej strony fatum - teraz jest ona przebudowana i nagranie to znikło z horyzontu; jak podasz maila to ci wyślę bo to ma z 4,5 MB to przejdzie na skrzynkę
Dzięki!!! Zajebisty kawałek, i ten wokal! Uriah - to był wielki człowiek!!!Młody pisze:Cześć. Extra oto namiar : mlody_metal@op.plRemorheZ pisze:1.) Mańka
2.) Demon
*** Młody - bezlitosne fatum akustycznie - było do pobrania z oficjalnej strony fatum - teraz jest ona przebudowana i nagranie to znikło z horyzontu; jak podasz maila to ci wyślę bo to ma z 4,5 MB to przejdzie na skrzynkę
Dzięki! :rocx :beer

Tak, to Fatum właśnie, ale ten rozdział w historii kapeli już chyba zamkniety, teraz grają inną muzyke, bardziej pod Van Halen, Dokken, Rush.Premus pisze:nie wiem czy o tej samej kapeli mowicie.Pamietam że Fatum gralo kidys na festiwalu w Jarocinie utwór gdzie refren był" Łancuchy pierścienie dałas mi to cierpienie" czy grają ten utwór jeszcze? a jaka jest nazwa tego utworu :solo
Ja też uważam że akustycznie jest bomba!!! Ale bardziej podoba mi się life! Gitarka ma fajny riff :soloMłody pisze:Dzięki!!! Zajebisty kawałek, i ten wokal! Uriah - to był wielki człowiek!!!Młody pisze:Cześć. Extra oto namiar : mlody_metal@op.plRemorheZ pisze:1.) Mańka
2.) Demon
Dzięki! :rocx :beer

proponuje wywalić to forum (polski rock) nic się tam nie dzieje a zrobić coś na wzór progresji, tak żeby każdy mógł się wypowiadać a nie jak do tej pory kożystając z innych np:sanktuarium, progresja...YMCA pisze:Witam,
jestem adminem oficjalnej strony FATUM
niebawem przeprowadzać będę update działu DOWNLOAD
będę wdzięczny za wszelkie uwagi , sugestie , pomysły
piszcie co wam się podoba , denerwuje , brakuje ...
co chcieli byście tam zobaczyć
z góry dzięki
pozdrawiam
Wywalić forum (Polski.Rock)? Tak, rzeczywiście bida.metalowiec pisze:proponuje wywalić to forum (polski rock) nic się tam nie dzieje a zrobić coś na wzór progresji, tak żeby każdy mógł się wypowiadać a nie jak do tej pory kożystając z innych np:sanktuarium, progresja...YMCA pisze:Witam,
jestem adminem oficjalnej strony FATUM
niebawem przeprowadzać będę update działu DOWNLOAD
będę wdzięczny za wszelkie uwagi , sugestie , pomysły
piszcie co wam się podoba , denerwuje , brakuje ...
co chcieli byście tam zobaczyć
z góry dzięki
pozdrawiam
To wolne nagranie to "We mgle". Było już prezentowane w Telewizji Polskiej w programie "Kawa czy Herbata".Będzie na nowej płycie, taką mam nadzieje.syla pisze:Słyszałam na koncercie takie nagranie, kurcze nie pamiętam jaki był tytuł, coś było o grawitacji i Niutonie, czy może ktoś dysponuje tym nagraniem w mp3? Bardzo mi się podobało, a i jeszcze takie wolne którego nigdzie nie mogę znaleźć, pomocy!!! Wiecie kiedy jakaś nowa płyta?
Pozdrawiam