Dla mnie TM jest trochę za bardzo na luzieLittle Moonchild pisze:,jak dla mnie po prostu na Balls juz nie slychac luzu,ktory slychac na Tattoed na przyklad,
Bruce Dickinson - Anthology 3xDVD - premiera 19.06!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Dickinson - Anthology 3xDVD - premiera 19.06!!!
A ja np. bardzo lubię "Shoot All The Clowns", nawet bardziej niż "Tears Of The Dragon"
. Nie przepadam jednak za "Skunkworks" oraz za cięższymi kawałkami z AOB i CW.
A propo "Scream For Me Brazil" - uważam, że więcej się nie dało "wyciągnąć". Nie wiem czy dobrze zrozumiałem: to nie jest prawdziwe video tylko bootleg (materiał z projektora - telebimu)? Dziwne, że zajmuje to całą płytkę.
Jeżeli cena będzie tylko 80 zł to naprawdę super. Za jakiś czas pewnie stanieje do 60.
A propo "Scream For Me Brazil" - uważam, że więcej się nie dało "wyciągnąć". Nie wiem czy dobrze zrozumiałem: to nie jest prawdziwe video tylko bootleg (materiał z projektora - telebimu)? Dziwne, że zajmuje to całą płytkę.
Jeżeli cena będzie tylko 80 zł to naprawdę super. Za jakiś czas pewnie stanieje do 60.
e tam ściągnie się z Internetu i zaoszczędzi te 80 złBartSmith pisze:Jeżeli cena będzie tylko 80 zł to naprawdę super. Za jakiś czas pewnie stanieje do 60.
To ja uwazam dokladnie to samo o Balls ,ale nawet gdyby na tym dvd bylo samo Balls to Picasso i tak bym kupila,wiec generalnie naprawde to mi sie nie podoba tylko to,ze nie ma Chemical Wedding i Trab Jerychasyzygy pisze: Lubię to płytkę, ale nie za często
... krótko mówiąc szykuje się smakowite wydawnictwo :rocx
jak tak to lipaBartSmith pisze: Nie wiem czy dobrze zrozumiałem: to nie jest prawdziwe video tylko bootleg (materiał z projektora - telebimu)?
80 zł to jest rewelacyjna cena, mam nadzieje, że sie nie zmieniWrathchild_88 pisze:e tam ściągnie się z Internetu i zaoszczędzi te 80 zł
super wreszczcie dvd najbardziej cieszy mnie Scream For Me Brazil ktore mam tylko na mc cena tez ok
Poza tym chyba CD z Scream for me Brazil to tez nie jest zapis całego koncertu Bruce`a Kiedys gdzieś u kumpla widziałem jakis boot video i było tam w cholre więcej kawałków . chyba nawet riding with angel było tan granesyzygy pisze:Wytłumaczy mi ktoś czemu Scream nie jest cały? przecież trumpets łaczy się z King In Crimson takim zarąbistym przejściem... ciekawe jak oni to zatuszują...No dobra, może nie ma Trumpets, bo to pierwszy kawałek- moze coś tam było nie doświetlone albo coGreen Man pisze: Jeszcze wideo Scream for me... mmmmmAle czemu nie ma Chemical?
Mam duże obawy co do tego video, bo widziałem jakieś booty road to hell i chgemical wedding i było one bardzo słabo oświetlone, właściwie widać tylko Bruca...
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Nie wytrzymam jesli tego nie kupie!!!!!!!!!!!!
a ja mysle, ze wytrzymam...wyjazd na brudstock wazniejszy 
Wicker a wiesz może czemu nie będzie wszystkich utworów z Scream For Me Brazil ??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie... Prawdopodobnie wybrali te przekrojowe dla kariery Bruce'a... Może reszta nie była w najlepszej jakości? Trudno mi to powiedzieć... W zasadzie na tym dysku spokojnie zmieściłby się cały gig...Hallowed pisze:Wicker a wiesz może czemu nie będzie wszystkich utworów z Scream For Me Brazil ??
ja sie ciesze bardzo. wazne wydawnictwo i swietne uzupelnienie kariery Dickinsona solo. Zreszta jak widac raczej wykonane solidnie i ciekawie.
kupie na pewno, razem z jeszcze odlozonym dvd Death On the Rode
kupie na pewno, razem z jeszcze odlozonym dvd Death On the Rode
Jazz is not dead, it just smells funny.
a ja bym sie nie obrazila , gdybym dostala to dvd w prezencie

- dostoevsky
- -#Assassin

A propos Scream For Me Brazil - może to nie będzie dla was odkrywcze, ale ja jestem bardzo zadowolony, gdyż na eMulu znalałem Road To Hell właśnie z tego koncertu. 
Zapomniałeś dodać, że w strasznie badziewnej jakościGrzedi pisze:A propos Scream For Me Brazil - może to nie będzie dla was odkrywcze, ale ja jestem bardzo zadowolony, gdyż na eMulu znalałem Road To Hell właśnie z tego koncertu.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Co dziwne Chemical Wedding nie znajdzie się na wersji DVD tego koncertu... 
No dosyć dziwne, bo nawet na występach transmitowanych przez TV (gdzie nie zawsze nagrywany jest pełny set) na trasie w 98/99r. Chemical Wedding znajdował się zawsze (mam tutaj na myśli np. Curitibę `99, czy Live Music Hall, Cologne `98, które mam i jest na nich CW). Cóż, widocznie dla stacji telewizyjnych ten utówr był więcej wart
I nie był on tam dlatego, że TV mogła nagrać 3 pierwsze utwory, bo tak nie było (np. Cologne `98 to Chemical Wedding, Gates Of Urizen i Killing Floor).
Ogólnie fajne wydawnictwo ale szkoda, że nie ma CW