Oficjalny FC warto czy nie warto?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Oficjalny FC warto czy nie warto?
na maila? to spoko nie musze ustawiac przypominacza 
Tak, na maila.
Chodzi mi o FTTB. Załóżmy sytuacje
Nie mam członkostwa w OFC, okazuje się, że w Polsce odbędzie się pojedynczy, nie festiwalowy gig, na którym nie będzie biletów GC czy jakiś EE (można będzie brać udział w losowaniu FTTB) Wykupuje członkostwa w OFC, czy mam szanse wziąć udział w tym losowaniu? Czy istnieje wymóg bycia już wcześniej w FC, aby móc wziąć udział w losowaniu?
Nie mam członkostwa w OFC, okazuje się, że w Polsce odbędzie się pojedynczy, nie festiwalowy gig, na którym nie będzie biletów GC czy jakiś EE (można będzie brać udział w losowaniu FTTB) Wykupuje członkostwa w OFC, czy mam szanse wziąć udział w tym losowaniu? Czy istnieje wymóg bycia już wcześniej w FC, aby móc wziąć udział w losowaniu?
O ile dostaniesz dostęp przed losowaniem (przy płatności PayPalem jest to natychmiastowe) to nie ma takiego wymogu.
OK! Rozumiem. Czy jest jakiś określony czas, między ogłoszeniem koncertu a rozpoczęciem losowania?
Kilka dni przed koncertem, różnie to bywa.
Czyli np. 10 piździernika informują, że 18 lipca odbędzie się koncert-pojedynczy gig, w styczniu kupuje sobie bilet-płyta, w maju wykupuje członkostwo w IMOFC, 10 lipca wysyłają informacje o losowaniu FTTB na 18 lipca. Biorę udział. Kilka dni przed dowiaduje się, że szczęśliwie mi się udało. Dostaje wówczas jakiś kod uprawniający do wejścia na teren imprezy wydzielonym wejściem, zabieram se sobą jednego kumpla, który ma również bilet na płytę. Tak to działa?
Nie. 
Przed rozpoczęciem trasy na stronie FC pojawia się możliwość wpisania się na losowania na konkretne gigi. Kilka dni przed koncertem jest losowanie (zwykle co kilka dni, na kilka koncertów, zależy jakie jest zagęszczenie tych z FTTB). Wtedy, jeśli zostałeś wylosowany, dostajesz info z miejscem spotkania na FTTB, podajesz swój numer z losowania, imię, nazwisko i nick.
Przed rozpoczęciem trasy na stronie FC pojawia się możliwość wpisania się na losowania na konkretne gigi. Kilka dni przed koncertem jest losowanie (zwykle co kilka dni, na kilka koncertów, zależy jakie jest zagęszczenie tych z FTTB). Wtedy, jeśli zostałeś wylosowany, dostajesz info z miejscem spotkania na FTTB, podajesz swój numer z losowania, imię, nazwisko i nick.
wg moich platnosci paypal rok czlonkostwa mija mi 6.11 i nadal zadnego maila przypominajacego.Madril pisze:Tak, na maila.
Mozna gdzies jeszcze to sprawdzic?
Jeśli jest poniżej miesiąca, to w sklepie możesz kupić przedłużenie.
chyba wiem gdzie byl problem, mialem malenka literowke w mailu stad problem pewnie :/
i to przedluzenie w sklepie jest aktywne tylko jak jest krocej niz miesiac przed wygasnieciem?
bo faktycznie mam dostepne przedluzenie za 27,5 GBP na Europe
szkoda ze nigdzie nie jest napisane czarno na bialym do kiedy jest wazne czlonkostwo
i to przedluzenie w sklepie jest aktywne tylko jak jest krocej niz miesiac przed wygasnieciem?
bo faktycznie mam dostepne przedluzenie za 27,5 GBP na Europe
szkoda ze nigdzie nie jest napisane czarno na bialym do kiedy jest wazne czlonkostwo
Strona Maiden nigdy pod względem technicznym i userfriendly nie zachwycała. 
Rety, jaka brzydka ta koszulka za przedluzenie czlonkostwa! Widac ze komus nie bardzo chcialo sie wysilac...
- Mercenary155
- -#Invader

A pokażesz ją może ?? ;p
Nie jest zła. Damska tak samo wygląda 
-
joshua spencer
- -#Prowler

Witam na forum. Zacznę od pytania: Czy są to oryginalne autografy, czy pre-painty, albo nadruki?Cybul pisze:Ze wzgledu na zdjecie z autografiami wartoJa tam postanowiłem mimo wszytsko zapisac się ponownie.
-
Drake
Obecnie nie dostajesz autografów. Kiedyś były zapewne oryginalne, jeśli oglądałeś "Flight 666" to pewnie widziałeś, jak w pocie czoła podpisywali zdjęcia. Teraz jeśli chcesz mieć autograf to musisz od kogoś odkupić, albo polować na zespół.
Za tan rok są zajebiste z napisem IRON MAIDEN FC. Postarali się, na oficjalnej koszulka 16 funi z samym logo Iron Maiden.Najlepsza od 2008 od kiedy się zapisałem
Fakt ze niezla, bez porownania z poprzednim rokiem
Szkoda ze az do X musze czekac
Szkoda ze az do X musze czekac