31/07-02/08/2008 - Wacken, GER @ Wacken Open Air
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 31/07-02/08/2008 - Wacken, GER @ Wacken Open Air
... a może szkopy czują pewnego rodzaju przesyt IRON MAIDEN i ten jeden festiwalowy koncert im spokojnie wystarczy
... swoją drogą chętnie wybrałbym się na koncert "żelaznej dziewicy" gdzieś po sąsiedzku za naszą wschodnią granicę 
Niech jeszcze namówią Ironów żeby częściej odwiedzali nasz kraj. ;]... a może szkopy czują pewnego rodzaju przesyt IRON MAIDEN i ten jeden festiwalowy koncert im spokojnie wystarczy
A chyba nigdy tam nie grali. Czy się mylę?jesper pisze:swoją drogą chętnie wybrałbym się na koncert "żelaznej dziewicy" gdzieś po sąsiedzku za naszą wschodnią granicę
Grali w Tallinie podczas trasy BNW 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
a ja wlasnie mysle ze zagraja tylko na Wacken bo ostatnio bardzo czesto ich odwiedzaja, a dzieki temu odwiedza kilka panstw ktore ostatnio pomijali m.in. Polskejesper pisze:... a może szkopy czują pewnego rodzaju przesyt IRON MAIDEN i ten jeden festiwalowy koncert im spokojnie wystarczy... swoją drogą chętnie wybrałbym się na koncert "żelaznej dziewicy" gdzieś po sąsiedzku za naszą wschodnią granicę
Zobaczymy.
Ja pewno na Wacken pojadę, ale nie na Maiden (może nawet w ramach manifestu przesiedzę ten koncert w namiocie? ) tylko na legendarny fest.
a przeciw czemu to bedzie manifest ? :laughGrom pisze:Zobaczymy.Ja pewno na Wacken pojadę, ale nie na Maiden (może nawet w ramach manifestu przesiedzę ten koncert w namiocie? ) tylko na legendarny fest.
Przeciwko ludziom, którzy pojadą na Wacken TYLKO na Maiden.Budziol pisze:a przeciw czemu to bedzie manifest ? :laughGrom pisze:Zobaczymy.Ja pewno na Wacken pojadę, ale nie na Maiden (może nawet w ramach manifestu przesiedzę ten koncert w namiocie? ) tylko na legendarny fest.
http://tinyurl.com/2czfsf
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nie mam pytań.Grom pisze:może nawet w ramach manifestu przesiedzę ten koncert w namiocie?
Co za dziwak 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
no bez kitu przedszkole!
Ja chyba na zlosc mamie odmroze sobie uszy :laugh
Ja chyba na zlosc mamie odmroze sobie uszy :laugh
Wybacz, ale to Twoje posty są na poziomie trzynastolatkaBudziol pisze:no bez kitu przedszkole!
Okej.Budziol pisze:Ja chyba na zlosc mamie odmroze sobie uszy :laugh
trzydziestolatka jesli juzGrom pisze:Wybacz, ale to Twoje posty są na poziomie trzynastolatka![]()
ale z tym pozostaniem w namiocie i strajkiem to zes przegial
Ostatnio zmieniony śr lip 11, 2007 11:40 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
nie, grom ma racjetrzydziestolatka jesli juz![]()
gdize można zamówić bilet na ten "niszowy festiwal" ?
już nie mam tu najwięcej postów

Zawsze są tutaj: http://www.metaltix.com/Szajba pisze:gdize można zamówić bilet na ten "niszowy festiwal" ?
ps.
niszowy
www.MetalSide.pl
Jak to jest, że cytaty nigdy Ci nie wychodzą?Budziol pisze:trzydziestolatka jesli juzGrom pisze:
ale z tym pozostaniem w namiocie i strajkiem to zes przegial
Zawsze są tutaj: http://www.metaltix.com/
gód, fajnie, ale mi chodzi raczej o "z rączki do rączki"I am the Passenger pisze: Na stronie festiwalu?

Ale chodzi o ten rok?Szajba pisze:gód, fajnie, ale mi chodzi raczej o "z rączki do rączki"
www.MetalSide.pl
Zrozumiałem, dlatego wywaliłem.Szajba pisze:Zawsze są tutaj: http://www.metaltix.com/gód, fajnie, ale mi chodzi raczej o "z rączki do rączki"I am the Passenger pisze: Na stronie festiwalu?
Szajba pisze:nie, grom ma racjetrzydziestolatka jesli juz![]()
gdize można zamówić bilet na ten "niszowy festiwal" ?
cytat juz poprawiony
nie. o przyszły. w tym to mnie w tedy w polsce (ani nawet na kontynencie ) nie będzie
no ale gdzie w polsce mozna było z roączki do rączki kupić bilety w tym roku ? moze na przyszły też tam będa