The Book of Souls World Tour 2016/17 - daty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Book of Souls World Tour 2016 - daty
Ale publika pełna entuzjazmu i to się liczy.
Albo po prostu to był fake.PanPrezes pisze:Tak jak mówiłem, ten set co wcześniej latał po internetach musiał zostać odrzucony przez Chińskie władze, więc zespół by się nie rozdrabniać zmienił go na całą trasę.
Nie sądzę, za duże podobieństwo.
Maiden nie jest zespołem w przypadku którego ciężko jest ułożyć prawdopodobną setlistę 
No tak, ale CoD to jednak było pewne zaskoczenie. Poza tym w pierwotnej setliście był BNW, który ze względu na swą dystopijną tematykę był pierwszym kandydatem do odstrzału i faktycznie wyleciał.
Może jednak coś było na rzeczy? Być może wariant pierwotny setu był dokładnie taki, jak ta lista 'chińska'?
No właśnie o tym piszę, myślę że za Powerslave w secie możemy podziękować żółtym.
NO, w sumie tak.
Na oficjalnej są foty z Pekinu. Niby imponująca liczba widzów to nie jest (na moje oko ok. 5000) ale i tak wyszli z tarczą...
Chcieli sobie pozwiedzać (foty przy murze na fb) 
Taaa, to co można rzec o ustroju w Polsce na podstawie obiektu pod nazwą "Stadion Gwardii" w m.st. Warszawa?matik pisze:Właśnie , jaki ustrój taka hala...nie dziwi nic .
M.
Biorąc pod uwagę lata w których ten obiekt był budowany myślę, że dokładnie to samo co Matik powiedziałbeaviso pisze:Taaa, to co można rzec o ustroju w Polsce na podstawie obiektu pod nazwą "Stadion Gwardii" w m.st. Warszawa?matik pisze:Właśnie , jaki ustrój taka hala...nie dziwi nic .
M.
Otóż toDejavu pisze:Biorąc pod uwagę lata w których ten obiekt był budowany myślę, że dokładnie to samo co Matik powiedziałbeaviso pisze:Taaa, to co można rzec o ustroju w Polsce na podstawie obiektu pod nazwą "Stadion Gwardii" w m.st. Warszawa?matik pisze:Właśnie , jaki ustrój taka hala...nie dziwi nic .
M.
Who motivates the motivator
-
Deleted User 1499
Zmian było więcej. Poza niewidzialną flagą:
Brak pirotechniki
Zmiana tekstu z Tell me why I had to be a Powerslave na Tell me why I had to be a Wicker Man
Poza sercem Eddiego, nie rzucili w tłum kostek, pałek etc.
A sam koncert udany i na pewno specjalny: miejsca siedzące przed sceną (choć mało kto siedział), w związku z tym brak przepychanek, żadnych młynów i walk o barierkę. Trochę taka heavy-metalowa opera
. Zabawne było, jak jeden Chińczyk oglądając występ blisko mnie, zajadał się małymi, smażonymi, białymi kiełbaskami (?) na siedząco. Przed Bloodbrothers przemowa Bruce'a o tym, że nigdy nie sądził, że dane będzie im grać w Chinach, tak jak w Polsce za żelaznej kurtyny, zwracając uwagę na flagę naszych z lewej strony sceny na podium. Nie było supportu, przed dotarciem do płyty mój bilet sprawdzono chyba z 6 razy.
Chińczycy olali małpowanie i mam nadzieje, że w końcu zespół przestanie się wygłupiać i porzuci ten feralny pomysł na dobre. Naprawdę próbowałem, ale się nie przekonałem. To 10 x gorsze jak ''rączki do góry!''. Ochrony trochę było na płycie, ale jakże zainteresowanej występem.
Sprawa biletów woła o pomstę do nieba, ale to ichni świat więc mówi się trudno: bilety u oficjalnego dystrybutora na płytę kosztowały 1480 rmb, czyli około 880 zł. Kupując bilet od chińskich koników przed koncertem, można było kupić go nawet za 500(!) rmb, w zależności od tego, ile czasu zostało do koncertu. Ja nabyłem swój za 700 rmb, choć trzeba było się potargować, a Chińczyk przekonywał, że cena 1100 rmb to i tak nieźle, bo przecież cena okazyjna.
Cóż, mimo wszystko ich polubiłem. Gadałem z jednym, który siedział obok mnie i zapytawszy, ile dałem za bilet, uśmiechnął się i poinformował mnie, że i tak przepłaciłem, gdyż on sprzedał konikom swoje bilety za 400 rmb.
Forma zespołu fenomenalna, otwarcie koncertu wyrywało z butów - atmosfera, gra świateł, wyczucie czasu: majstersztyk. Chłopaki świetnie bawili się na scenie, dobre było jak Bruce podbierał Adrianowi mikrofon i zaczepiał Jana. Ci, którzy się zdecydowali na ten gig, z pewnością się nie rozczarowali.
Brak pirotechniki
Zmiana tekstu z Tell me why I had to be a Powerslave na Tell me why I had to be a Wicker Man
Poza sercem Eddiego, nie rzucili w tłum kostek, pałek etc.
A sam koncert udany i na pewno specjalny: miejsca siedzące przed sceną (choć mało kto siedział), w związku z tym brak przepychanek, żadnych młynów i walk o barierkę. Trochę taka heavy-metalowa opera
Chińczycy olali małpowanie i mam nadzieje, że w końcu zespół przestanie się wygłupiać i porzuci ten feralny pomysł na dobre. Naprawdę próbowałem, ale się nie przekonałem. To 10 x gorsze jak ''rączki do góry!''. Ochrony trochę było na płycie, ale jakże zainteresowanej występem.
Sprawa biletów woła o pomstę do nieba, ale to ichni świat więc mówi się trudno: bilety u oficjalnego dystrybutora na płytę kosztowały 1480 rmb, czyli około 880 zł. Kupując bilet od chińskich koników przed koncertem, można było kupić go nawet za 500(!) rmb, w zależności od tego, ile czasu zostało do koncertu. Ja nabyłem swój za 700 rmb, choć trzeba było się potargować, a Chińczyk przekonywał, że cena 1100 rmb to i tak nieźle, bo przecież cena okazyjna.
Forma zespołu fenomenalna, otwarcie koncertu wyrywało z butów - atmosfera, gra świateł, wyczucie czasu: majstersztyk. Chłopaki świetnie bawili się na scenie, dobre było jak Bruce podbierał Adrianowi mikrofon i zaczepiał Jana. Ci, którzy się zdecydowali na ten gig, z pewnością się nie rozczarowali.
tak właściwie to z czego jest zrobione to serce Edka?
W sumie fajna pamiątka
W sumie fajna pamiątka
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Ceny biletów kosmiczne.
-
Deleted User 1499
Pozazdrościć
Fajnie że ktoś od nas wędruję za nimi nawet tam, czapki z głów.
A że brak było nie tylko flagi to wiem, chodziło mi o machanie niewidzialną flagą
A że brak było nie tylko flagi to wiem, chodziło mi o machanie niewidzialną flagą
Może mi ktoś coś wytłumaczyć? Rozumiem zmianę tekstu przy Powerslave, a nawet nie używanie "fucków" i nierzucanie kostek, pałek itp. do publiki, ale czemu Bruce nie mógł machać flagą i czemu nie było pirotechniki?
"I will return and I'll poses your bodies and I'll make you burn!"