No i takie podejście do sprawy mi się podobaWICKER MAN pisze:Myślę, że zrobimy wypad autokarem na jeden z koncertów w Niemczech (gdzie jest bliżej? do Stuttgartu czy Dortmundu?) + jakąś wyprawę lotniczą - do Barcelony, Mediolanu lub UK.
Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
-
Deleted User 357
Generalnie nie zalezy mi na uslyszeniu live kawałkow z nowej plyty chyba ze bedzie genialna,jak bedzie genialna to wtedy zaczne kombinować,zadowolony jesteś czepiaczu?Greddo pisze: skąd możesz wiedzieć, że Ci nie zależy jak tych kawałków jeszcze nie ma nawet?
Jak wyjdzie płyta to to kombinowanie pewnie tanie nie będzie już...Żelazny pisze:Generalnie nie zalezy mi na uslyszeniu live kawałkow z nowej plyty chyba ze bedzie genialna,jak bedzie genialna to wtedy zaczne kombinować,zadowolony jesteś czepiaczu?
Nadal mam nadzieje ze jednak Polska znajdzie sie na tej liscie bo chyba podczas Early albo Dance sprawa z Polska wygladala podobnie? No ale tak czy inaczej chcialem zaliczyc conajmniej 2 koncerty czyli Polske i inny kraj. W takim wypadku pozostaje jeden koncert. Jesli chodzi o moj wybor to warunkuje go tym aby koncert byl w piatek albo sobote wiec w gre wchodzi Mediolan i Dortmund. Glasgow i Londyn raczej odpadaja pomimo tego ze sa w piatek ze wzledu na koszty.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Jak tak dalej pójdzie, to można wynająć pociag, a nie autokarkiPiwowarus pisze:Tylko może przy organizacji bierzmy pod uwage autokar, a nie busiki.
Zobaczymy ilu chętnych zostanie do jesieni.
ja tez chociaz to bardziej niemozliwe niz mozliwe jak dla mnie przynajmniejMadril pisze:Mam nadzieję, że uda mi się zdobyć kasę na obie wyprawy...
Dortmund zdaje się być nieco bliżej, poza tym wypada w piątek (czyli krótsza absencja w pracy/uczelni/szkole). Autokar byłby OK.
Samolot, z drugiej strony, to chyba zbyt duże ryzyko, bo np. na dziś WizzAir podaje rozkład lotów do końca października - a co dalej, nie wiadomo. Nie można zabukować biletu. Nie wiadomo, czy w dany dzień tygodnia będzie lot. Co najistotniejsze - bilety na koncert znikną zapewne szybciej, niż taki Wizzair ogłosi rozkład na grudzień. Dlatego lepiej kupować szybko bilet, a potem organizować autokar.
Samolot, z drugiej strony, to chyba zbyt duże ryzyko, bo np. na dziś WizzAir podaje rozkład lotów do końca października - a co dalej, nie wiadomo. Nie można zabukować biletu. Nie wiadomo, czy w dany dzień tygodnia będzie lot. Co najistotniejsze - bilety na koncert znikną zapewne szybciej, niż taki Wizzair ogłosi rozkład na grudzień. Dlatego lepiej kupować szybko bilet, a potem organizować autokar.
ale kicha aż się popłakałem
Sądząc po rozmiarach trasy, to trzeba bejuz zaraz zamawiać bilety, bo dużo chetnych z Europy się znajdzie.vBrand pisze:Zobaczymy ilu chętnych zostanie do jesieni.
Ja mam zamiar w wakacje pracować trochę i zarobić na to na pewno zarobię, tylko jeśli będzie się trzeba wcześniej decydować (a pewnie będzie tak), to rodzice mi na pewno na 2 koncerty nie pożyczą... ;/Little Moonchild pisze:ja tez chociaz to bardziej niemozliwe niz mozliwe jak dla mnie przynajmniej
Jedno pytanie:
Ile kosztuje bilet na koncert w Niemczech?
Ile kosztuje bilet na koncert w Niemczech?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Mogę zarezerwować na swoje imię i nazwisko, ew. numer legitymacji szkolnej. Zapłacę jak uzbieramPiwowarus pisze:Sądząc po rozmiarach trasy, to trzeba bejuz zaraz zamawiać bilety, bo dużo chetnych z Europy się znajdzie.
To samo...Madril pisze:ylko jeśli będzie się trzeba wcześniej decydować (a pewnie będzie tak), to rodzice mi na pewno na 2 koncerty nie pożyczą... ;/
latanie samolotami w zime nie jest zbyt pewne - tzn w sensie ze sie moze cos poprzesuwac
ale szkoda
wyjazd gdziekolwiek to 4 stowy w gore
-
Deleted User 357
Trudno się mówi,jakoś w przypadku zespołów które już widziałem nie mam takiego napięcia,więc tragizował nie będęMadril pisze:Jak wyjdzie płyta to to kombinowanie pewnie tanie nie będzie już.
Dla mnie już 1 koncert wystarczy ale żeby tylko był, tylko o to proszę, i marzę by gdzieś się wybrać.Madril pisze:eśli będzie się trzeba wcześniej decydować (a pewnie będzie tak), to rodzice mi na pewno na 2 koncerty nie pożyczą... ;/
Ale nie do Dortmundu. Dosc duzo jest lotow tam wsrod tanich przewoznikow. Mysle o 1 lub 2 koncertach w Niemczech, w zaleznosci od cen biletow. Jesli bedzie 1 to samolotem do Dortmundu, w przypadku 2 to jade samochodem.
Can The End Be At Hand?
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

i bardzo dobrze ze nie graja!u nas!
Ostatnio zmieniony pn mar 06, 2006 8:28 pm przez SebastianArcheo, łącznie zmieniany 3 razy.
no to mamy pecha. Nie ma nawet Pragi, gdzie bym może pojechał. A z Niemcami będą wieeeeelkie problemy. W zasadzie nie z Niemcami a z kasą.