Takich pajaców widziałem na każdym koncercie IM , niektórzy wyglądali i zachowywali się zresztą jakby bilet wygrali w czipsach.geri92 pisze:Żeby nie było takiego pomieszania fanów jak w 2014, gdzie jak już jechałem pociągiem to fani Slayera mówili, że IM to muzyka dla panienek, a potem jak już grało IM to robili chlew i pogo.
Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: The Book of Souls World Tour 2016 - daty
Różne ludzie pojmują kwestię "zabawy".
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Czekam na Pragę!
- Saimon1995
- -#Moderator

Fajnie byłoby, jakby do końca miesiąca ogłosili koncert(y) w Polsce. 
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Pytanie gdzie będzie koncert. Jak Kraków, to sie zastanowię nad polska datą. Jak Łódź, też, ale Warszawa i Gdańsk, to daleko :-)
Najważniejsze żeby była hala..
Re: Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Także wolę hala+słabszy support. Jednak idę tam dla Maiden przede wszystkim, ale jak jest dobry support to miło (jak Slayer w 2014 czy Motorhead w 2011 na "festiwalu"), ale jak jest coś innego to nie ma dla mnie problemu. Zarówno Rise to Remain, jak i Voodoo Six nie przeszkadzały mi, ot taka muzyka do posłuchania przed gwiazdą wieczoru 
Zaczeli nietypowood Holandii to moze niedlugo
A powaznie to mysle XI-XII
A powaznie to mysle XI-XII
-
Deleted User 2259
Oby nie lipiec czy koniec czerwca, bo Sabbs, Gilmour itp
, myślę, że organizatorzy nie zrobią takiej wtopy jak ostatnio Metal Hammer Festival i Judas Priest tego samego dnia.
Sądzę, że Polska będzie ogłoszona na przełomie listopada/grudnia
Ale halówka z jakimś większym zespołem wchodzi w grę. Ostatnio Judasi grali w Atlas Arenie z 5FDP, którzy są bardziej znani, niż dajmy na to Ghost. Niestety, zapewne większy support=droższy bilet...
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
RidingOntheWind
- -#Trooper

aha czyli Norwegię, Szwajcarię i Serbię na trasie pomijająRALF pisze: a potem już tylko EU!!!
Mówimy skrótowo, rzecz jasna
-
RidingOntheWind
- -#Trooper

EU to skrót od Unia Europejska, więc myślę, że lepiej napisać w Europie. Europa nie równa się Unia Europejska w końcu 
Mam jakieś dziwne wrażenie, że Hiszpania, Portugalia i Niemcy pójdą na pierwszy strzał.
Mam jakieś dziwne wrażenie, że Hiszpania, Portugalia i Niemcy pójdą na pierwszy strzał.
Oj, oj.. A ja sadzę, że koncerty majowe, to będzie Rosja a zaraz potem Polska, Czechy...
Już nie mogę się doczekać ogłoszenia polskiej daty/dat. Ciekawi mnie też gdzie i na jakich obiektach zagrają w Chinach, no i czy (raczej na 100%) ocenzurują setlistę IM. Może to dotkną utwory "TNotB" ('satanizm') i "The Trooper" (w końcu to taki typowy brytyjski 'hymn narodowy') - to może się chińskim decydentom nie spodobać... no i Edek z mieczem i flagą, atak imperializmu Świata Zachodu, jak się patrzy...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tyle tylko, że Judas Priest nawet z pomocą 5FDP (swoją drogą, kapeli mało w Polsce popularnej) nie wyprzedali Atlas Areny. Iron Maiden z Voodoo Six wypełnili po brzegi hale w Łodzi i Gdańsku. Również z wyprzedażą TAURON Areny nie mieliby najmniejszego problemu - nawet, gdyby grali bez supportu.kmberserker pisze:Ale halówka z jakimś większym zespołem wchodzi w grę. Ostatnio Judasi grali w Atlas Arenie z 5FDP, którzy są bardziej znani, niż dajmy na to Ghost. Niestety, zapewne większy support=droższy bilet...
Sądzę, że organizator o tym dobrze wie. Zatem będą albo dwie hale albo Soni na Narodowym, czy Impact 2016 na Stadionie Miejskim w Łodzi.
-
Deleted User 4783
szczerze wolałbym 2x hala w PL + jakiś gig w Czechach/Słowacji 
http://www.touslesfestivals.com/actuali ... nce-081015
Plotki znalazły potwierdzenie, będzie Download 2015 w Paryżu. Wiele plotek mówi, iż IM ma być jednym z headlinerów.
Plotki znalazły potwierdzenie, będzie Download 2015 w Paryżu. Wiele plotek mówi, iż IM ma być jednym z headlinerów.