KOSZULKI WROCŁAW 2016
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
metallic66
- -#Wrathchild

Re: KOSZULKI WROCŁAW 2016
Ja poproszę krasnala rozmiar L
Data księgowania 19/05. Przelew od:
metallic66 i Jacek K.
metallic66 i Jacek K.
Ostatni tydzien na zamówienia oraz na opłatę zamówień.
Jesli ktoś sie spóźni z przelewem (liczy sie data księgowania na moim koncie) ten bedzie sie musiał liczyć ze skasowaniem zamówienia lub z wysyłka koszulek z Anglii przez co zwiększa sie koszty wysyłki.
Jesli ktoś sie spóźni z przelewem (liczy sie data księgowania na moim koncie) ten bedzie sie musiał liczyć ze skasowaniem zamówienia lub z wysyłka koszulek z Anglii przez co zwiększa sie koszty wysyłki.
wydra77 pisze:Ostatni tydzien na zamówienia oraz na opłatę zamówień.
Ja mieszkam w Anglii. Bylaby mozliwosc wyslac koszulki na angielski adres i zrobic przelew na angielskie Twoje konto. Sadze ze byloby prościej. I przy okazji założyłbym koszulke 12 czerwca na Download festival
Mysle ze jest to bardzo dobra opcja. Jedyne czego nie mogę obiecać to ze koszulke dostaniesz przed Download. Co prawda chce koszulki wydrukować w pierwszym tygodniu czerwca ale zeby do Ciebie dotarły przed 12tym to ciezko to widzę.Psotnick pisze:wydra77 pisze:Ostatni tydzien na zamówienia oraz na opłatę zamówień.
Ja mieszkam w Anglii. Bylaby mozliwosc wyslac koszulki na angielski adres i zrobic przelew na angielskie Twoje konto. Sadze ze byloby prościej. I przy okazji założyłbym koszulke 12 czerwca na Download festival
wydra77 pisze:Mysle ze jest to bardzo dobra opcja. Jedyne czego nie mogę obiecać to ze koszulke dostaniesz przed Download. Co prawda chce koszulki wydrukować w pierwszym tygodniu czerwca ale zeby do Ciebie dotarły przed 12tym to ciezko to widzę.Psotnick pisze:wydra77 pisze:Ostatni tydzien na zamówienia oraz na opłatę zamówień.
W takim razie poprosze szczegoly konta na pw a dzis zrobie przelew i oczywiscie kwote w funtach. Przypomne ze zamawiam 3 koszulki eventowe 2x S i 1XL. Dzieki
Tez sie zastanawialem czy przed Downloadem daloby rade...
I tez poprosze namiar na angielskie konto i cene w funtach
.
Moze by sie na Downloadzie zgadac na jakies piwko?
I tez poprosze namiar na angielskie konto i cene w funtach
UP THE IRONS !!!
Podaj rozmiar i ilośc to wyślę wiadomość z danymi.ClouD pisze:Tez sie zastanawialem czy przed Downloadem daloby rade...
I tez poprosze namiar na angielskie konto i cene w funtach.
Ps. Tak jak pisałem wyżej marne szanse zeby koszulka doszła przed Download
Data księgowania 27/05. Przelew od:
Depeshka, Gobos i lysyjack
Depeshka, Gobos i lysyjack
Hurra!
Ja również chciałbym koszulkę. Rozmiar L. Można się jeszcze dopisać?
Jeżeli jeszcze można to poproszę rozmiar L.
Zamowienie wysłane do drukarni.
Tył koszulki został lekko zmieniony tak zeby kolorystycznie pasował do przodu
Tył koszulki został lekko zmieniony tak zeby kolorystycznie pasował do przodu
Rzeczywiście teraz lepiej to pasuje
Nie mogę się doczekać, aż założę i ruszę na stadion we Wrocku. 
Maidenfan - 1 koszulka Wrocław 2016 rozmiar L
+ byłem jednym ze zwycięzców w konkursie na ten mini plakat
Mini postery sa wydrukowane. Musze sie zastanowić nad ich wysyłka jak to zorganizować.MaidenFan pisze:Maidenfan - 1 koszulka Wrocław 2016 rozmiar L
Koszulki zamówione i opłacone do końca tego tygodnia bedą wysłane (mam nadzieje) przez Budziola w przyszłym tygodniu. Wszystko zależy od tego czy sie wydrukują w tym tygodniu i kiedy dotrą do Budziola
Data ksiegowania 31/05. Przekew od: farqd
Data księgowania 01/06. Przelew od: MaidenFan