13/06/2018 - Judas Priest & Megadeth - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/06/2018 - Judas Priest & Megadeth - Katowice
Data tego koncerty wybitnie mi nie pasuje.
Na 90 procent będe w Monachium.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Szkoda z lekka tego koncertu, bo Judas Priest na żywo na prawde dobrze wypada, ale koliduje mi ten termin z Iron Maiden w Berlinie
.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Ja też odpuściłem Katowice. Na razie bilet na JP mam tylko na Graspop, ale liczę, że uda mi się też wybrać na nich do Budapesztu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A kiedy tam graja?Forbidden evil pisze: ↑pt lut 02, 2018 9:55 am Data tego koncerty wybitnie mi nie pasuje.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

I Megadeth gra tam z nimi? Bo w Budapeszcie tydzień wcześniej samo JP.
Bilety nareszcie zamówione
Niestety trybuny a nie płyta - na tą chwilę nie wyobrażam sobie takiego koncertu na siedząco, no ale wyboru już dużego nie było...
Night Mistress Fan Club Łódź
To proszę o przelew 200 zł na konto XD
W Łodzi w 2015 udało mi się wysiedzieć
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Z ciekawości spytam (po dzisiejszym niewesołym newsie) czy są jeszcze bilety na ten gig?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Płyta zeszła cała, ale powinienes jeszcze dorwać wejściówki na trybuny.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jutro nie będzie już ani Halforda, ani żadnego z friends poza Faulknerem i Sneapem.
WICKER MAN pisze: ↑pn lut 12, 2018 6:23 pmA to brak Glenna moze kogos sklonic na wybranie sie na koncert HALFORD & FRIENDS?Bo to, ze w Spodku Glenna nie bedzie, wydaje sie byc jasne.
Nic nie wiadomo,biorąc pod uwagę ,że już się z nami żegnali parę lat temu a Rob i Ian dobiegają powoli siedemdziesiątki a Glenn już powiedział (praktycznie) pas to nie zdziwiłoby mnie gdyby to była ostatnia trasa(czego bym nie chciał) a jest wiadomo sporo młodych i starych ,którzy jeszcze nie widzieli ich w akcji lub też starzy ,którzy zwiastują koniec - to może przeważyć za kupnem biletów na trybuny.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Nie no... jest jeszcze ktoś, kto słucha tego zespołu, co ich nie widział na żywo? Przecież w ostatnich latach grają bardzo regularnie u nas 
www.MetalSide.pl
Ja to mam timing
Wlasnie dzis kupilem bilety na ten koncert
Kiedys kupilem bilety na Riverside w dzień śmierci śp. P. Grudzinskiego, to chyba jakies fatum. Cóż, potraktuje event jako definitywne pożegnanie z JP.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jak komuś nie pasuje ten termin Priest i nie ma biletów na 2gi Maiden w Krakowie, to polecam wyjazd do Wiednia, nad piękny modry Dunaj
28 VII Judas Priest i Accept - ładny zestaw https://www.stadthalle.com/en/schauen/e ... das-Priest
28 VII Judas Priest i Accept - ładny zestaw https://www.stadthalle.com/en/schauen/e ... das-Priest
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Tylko, że to w dniu Maidenów w Krakowie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Rozważam, ale jednak zestaw w Katowicach duzo lepszykrusejder pisze: ↑pn mar 05, 2018 11:05 am Jak komuś nie pasuje ten termin Priest i nie ma biletów na 2gi Maiden w Krakowie, to polecam wyjazd do Wiednia, nad piękny modry Dunaj