Somewhere on Tour 2023 SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: ??? Somewhere on Tour 2023 SPEKULACJE
W ramach zaleceń od psychiatry, finansowane z funduszu wsparcia pod auspicjami narodowego programu walki z wypaleniem zawodowym. 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja nie mam problemu z jednym i drugim
Niewątpliwie masz swoje sposoby
https://banknoty24.pl/do-obiegu-trafil- ... e-50-euro/
M.
BJ, sam sobie szefujesz, czy dostajesz na zadanie kiedy chcesz, bo ludzie nie daja rady z Toba wytrzymac? 
Nie wiem jak z opcja pierwsza, ale ta druga - wysoce prawdopodobna
Nie wiem jak z opcja pierwsza, ale ta druga - wysoce prawdopodobna
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wiadomo, że sam
Prawda jest taka że jakakolwiek setlista by nie była, to i tak ze dwa koncerty na trasie zrobię. W tym na 100 % Berlin, jeśli tylko będzie. Co do samej setlisty, to wielką miną jest to, że jest niespodzianką tylko na pierwszym koncercie. Osobiścue bardzo bym się cieszył, jakby wrzucili fo setu Bring Your Daughter....wydłużone jak w 2002 roku, a z numerów po 2000 Rainmaker'a. Nie obraziłbym się też na Futureal!
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Teraz to trafiłeś podwójniePierre Dolinski pisze: ↑pt sie 12, 2022 10:09 pm W ramach zaleceń od psychiatry, finansowane z funduszu wsparcia pod auspicjami narodowego programu walki z wypaleniem zawodowym.![]()
M.
Płyta "o Egipcie" ma jeden numer o takiej tematyce
Nazwa trasy w obecnym etapie ich kariery w zasadzie jest bez znaczenia. No chyba, że ogłoszą Senjutsu Tour to wtedy wiadomo, że będzie promowana ostatnia płyta (5-6 numerów).
www.MetalSide.pl
Aż 1 kawałek 
Jakis portal internetowy 3dni przed koncertem dal tytuł " czy Iron Maiden zagra w Warszawie caly album SENJUTSU?"zgo pisze: ↑czw sie 11, 2022 2:27 pm85-90% ludzi w Warszawie srało w gacie czy zagrają FOTD to o czym my tutaj mówimy.blackcocker pisze: ↑czw sie 11, 2022 2:25 pmSugerujesz, że te stadiony wypełniają ludzie, którzy patrzą jaka jest setlista? XDmarekkraw pisze: ↑czw sie 11, 2022 2:15 pm
No a czego oczekiwać mam po 3 letniej trasie Legacy i wcześniejszych historycznych ? Dla mnie tylko takie coś ma sens jeżeli Przyszłoroczna trasa ma podtrzymać PR Legacy. Może i jest w tym fantazja ale przynajmniej nie pisze o Aleksandrze
A pajda się będzie zgadzała jak większość łaskę położy na tą trasę i stadiony będą świecić pustkami? Po takim klapsie organizatorzy mogą mieć w dupie ich ściągać w przyszłości chyba że ta trasa ma być ostatnią co by też sugerowała tematyka. Wtedy faktycznie mogą mieć wyjebke i polecieć z kotletam.
Osób, które świadomie uczestniczą w takich wydarzeniach jest max. 10%
Tak więc to fani beda zawsze najgłośniej krzyczeć o inne utwory, Alexandra itd, ale w tłumie stanowią tak naprawdę garstkę
remi pisze: ↑pt sie 12, 2022 7:39 pm Tak aby było sens nazwać tę trasę SiT, to muszą być 4 kawałki minimum a najlepiej 5. Pewnie będą to WY, Alexander, HCW, Stranger i może Sea of Madness.
Z Senjutsu obstawiam Hell on Earth, Time Machinę i to, co w tym roku. Raczej więcej odświeżeń nie będzie. Może powrót Can I Play jako „z tamtego okresu”.
Taka setlista to bylby sztos! \m/
A mi się wydaje że z nowych kolosów to The Parchment jest w miarę pewny. Większość utworu jest spokojna a i długość odpowiednią do zapełnienia czasu w secie.
Z nowej trójki mogli by zrezygnować, może za wyjątkiem Writing on the Wall który najlepiej się przyjął.
Z nowej trójki mogli by zrezygnować, może za wyjątkiem Writing on the Wall który najlepiej się przyjął.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
WOTW robi robotę częścią gitarową z naciskiem na solo Adriana. Ale dlaczegóż by rezygnować ze Stratego? Bardzo fajnie im ta patatajka wychodzi, 100% maidenowe granie.
M.
Bo skoro ta trasa ma nie być typową promo nowego albumu to wole żeby zagrali coś innego z nowości. A że Writing lepiej wypada na żywo to jego pewnie zostawią.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Dla mnie WOTW to było wieś tańczy i śpiewa. Jak BB. Za to Stratego wypadło bardzo dobrze.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ale przecież nie wiadomo jaka ta trasa będzie
www.MetalSide.pl
Nie wiem na ile wicker jest teraz wiarygodnym źródłem ale pisałem już wcześniej. Na grupie na FB pisał że trasa w przyszłym roku nie będzie promowała S. Wiem że był zawsze dobrym źródłem więc się tym sugeruje.
-
Lonerunner
- -#Prisoner

Nie, nie będzie. Na promocję Senjutsu już jest za późno, a i w momencie premiery nie była ona zbyt intensywna. Ludzie generalnie już nie kupują płyt to i zespół zbyt wiele w promocję nie inwestuje. Trasa to zupełnie inna bajka.
Wicker raz trafi, a raz nie trafi ze swoim info. Tak samo teraz: 50%/50%, bo albo trasa promuja a S będzie, albo jej nie będzie.
www.MetalSide.pl
Dla mnie to argument z czapy no ale dobra, zobaczymy jak będzie.Lonerunner pisze: ↑ndz sie 14, 2022 7:59 pmNie, nie będzie. Na promocję Senjutsu już jest za późno, a i w momencie premiery nie była ona zbyt intensywna. Ludzie generalnie już nie kupują płyt to i zespół zbyt wiele w promocję nie inwestuje. Trasa to zupełnie inna bajka.