Rozbój w biały dzień.
UWAGA! Złodzieje na Allegro!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: UWAGA! Złodzieje na Allegro!
Żeby płyty Dickinsona za 15 zeta sprzedawać na targach
Rozbój w biały dzień.
Rozbój w biały dzień.
Sam się do tego przyznajesz?
Ojojoj... Proszę zabrać stąd tego pana
Ojojoj... Proszę zabrać stąd tego pana
Widać że nowyRedzio pisze:W Poznaniu są targi Bema,gdzie kupiłem sobie plyte na której były wszystkie albumy z okresu działalności IM 1992-2000.Takich rzeczy tam jest dużo!Najnowsza solowa płyta Dickinsona tylko za 15.
Albo po prostu z motyką na słońce ;]
Chociaż mnie to jakoś nie dziwi, nie popieram, ale róbta co chceta.
Ja widziałam DoD za 24 zł chyba, na allegro, zdjęcie było, ale nei ze strony,tylko tego kolesia, z hologramem. Wszystko wskazywało na to, że płyta jest ok. Ale cena mnie troche zdziwiła...
Ale mi aukcja przepadła
(przegapiłam...)
Ja widziałam DoD za 24 zł chyba, na allegro, zdjęcie było, ale nei ze strony,tylko tego kolesia, z hologramem. Wszystko wskazywało na to, że płyta jest ok. Ale cena mnie troche zdziwiła...
Ale mi aukcja przepadła
Hmmm czyżby piraty w mp3 ?Redzio pisze:W Poznaniu są targi Bema,gdzie kupiłem sobie plyte na której były wszystkie albumy z okresu działalności IM 1992-2000.Takich rzeczy tam jest dużo!Najnowsza solowa płyta Dickinsona tylko za 15.
Tyle mniej więcej stoi DoD na allegro. Za tą cenę nawet czasem się zafoliowany DoD pojawiaEvE pisze:Albo po prostu z motyką na słońce ;]
Ale mi aukcja przepadła(przegapiłam...)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59432174
Jak myślicie piraty?
Mi sie wydaje,że tak i pewnie koleś wtopił
Jak myślicie piraty?
Mi sie wydaje,że tak i pewnie koleś wtopił
dlaczego ? normalna licytacja IMO
No nie wiem nie wiem
Zadnego real foto, 4 płyty Maiden, cena dosyć niska.
Nie mów,że ta aukcja wydaje Ci sie w 100% pewna.
W dodatku koleś nie ma zadnego zasłuzonego pozytywa po za jednym.Hehehe zobaczcie za co
Zadnego real foto, 4 płyty Maiden, cena dosyć niska.
Nie mów,że ta aukcja wydaje Ci sie w 100% pewna.
W dodatku koleś nie ma zadnego zasłuzonego pozytywa po za jednym.Hehehe zobaczcie za co
Ostatnio zmieniony ndz sie 07, 2005 1:39 pm przez garus, łącznie zmieniany 1 raz.
e no minimalna wieksza na pewno bedzie
a brak real foto - nie kazdy ma aprat cyfrowy/skaner. Ja pare razy bralem udzial w podobnych 'ryzykownych' aukcjach i jak do tej pory sie nie nacialem, ale to juz jest kwestia czy komus sie chce ryzykowac.
Mógł chociaż napisać, z którego roku te wydania...
Ja też raz ryzykowałem, na aukcji bez żadnego zdjęcia, ale za to mam Best Of The Beast wydanie 2CD za 80zł, bo jako jedyny ryzykowałem...
Ja też raz ryzykowałem, na aukcji bez żadnego zdjęcia, ale za to mam Best Of The Beast wydanie 2CD za 80zł, bo jako jedyny ryzykowałem...
A ja znalazłem kolejną pewno piracką aukcję:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61902829
Ten oto pan oferuje nam Death On The Road wysyłaną w dniu premiery, ale koleś był na tyle naiwny, że zrobił zdjęcie swojego pewno pirata, bo widać na boku opakowania napis: 2 cd i wogle opakowanie wygląda jak takie za 1,20 w sklepie:D Koleś się nie wysilił. Przypuszczam, że ściągnał z torrenta mp3 z tego albumu ( bo już takowe widziałem dzisiaj) a teraz to będzie bezczelnie sprzedawał
Ten oto pan oferuje nam Death On The Road wysyłaną w dniu premiery, ale koleś był na tyle naiwny, że zrobił zdjęcie swojego pewno pirata, bo widać na boku opakowania napis: 2 cd i wogle opakowanie wygląda jak takie za 1,20 w sklepie:D Koleś się nie wysilił. Przypuszczam, że ściągnał z torrenta mp3 z tego albumu ( bo już takowe widziałem dzisiaj) a teraz to będzie bezczelnie sprzedawał
Czemu sądzisz że to pirat? W jakim pudełku niby był Rock in Rio co? Poza tym on sprezdaje audio czyli dobrze że pisze 2 CD. DVD będzie w innym pudełku. Ta aukcja nie jest piratem imo.
- Łukasz Bąk
- -#Wrathchild

Kogo jak kogo, ale Jaspera to bym nie podejrzewał...
Jeśli rozglądacie się na Allegro za płytami Maiden to spójrzcie kto kupuje rarytasiki...
Jeśli rozglądacie się na Allegro za płytami Maiden to spójrzcie kto kupuje rarytasiki...
... i tu się grubo mylisz kolego ... to ja sprzedaję te płyty :rocx ... jak zauważyłeś w opisie aukcji wysyłam je w dniu premiery czyli w poniedziałek ...a skąd je mam ... proste sklepy dostają płyty zawsze wcześniej [oczywiście nie wszystkie ] ... poprostu mam znajomego w Media Markt ...wowarz pisze:A ja znalazłem kolejną pewno piracką aukcję:
przepraszam jesper... naprawdę mi glupio, że Cię można powiedzieć obraziłem. soory, mam nadzieje że mi wybaczysz:D
Nie znam sie za bardzo więc Was pytam, jak myślicie, ta płyta: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62922236 jest orginalna? A może to ktos z forum sprzedaje ? Prosiłbym o szybką odpowiedź. Z góry dzięki.
Originał moim zdaniem. Tyle Dance of Death chodzi na allegro.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Nie widziałem jeszcze DOD w czerwonym pudełku 
... nic dziwnego że nie widziałes bo sam posiadasz zapewne piracką kopię w czarnym pudełku lub co najgorsze znasz jedynie ten album z MP3 :guns ... ponadto to nie jest czerwone pudełko tylko przezroczyste z widoczną wewnetrzną stroną back cover ,,Dance of Death" :rocxNocny Jastrząb pisze:Nie widziałem jeszcze DOD w czerwonym pudełku
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

że tiak powiem to nie strzelaj, bo nie mam tego CD i równierz nie mam Mp3 z tej płyty, tylko mam oryginalną kasetę