heh dzieki masz pivo, że tak słodziszrynek pisze:W pełni zgadzam sie z tym stwierdzeniem S1MONA!! niech to będzie festiwal a nie heavy metal festival. Wielke brawa dla tego kto wspomniał o AC/DC i guns'n'roses!!S1MON pisze:niech bedzie duzo muzy i różnorodnej muzynie tylko jeden styl
Festival czy Heavy metal festival?? :|
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: swięta prawda!!
Re: Festival czy Heavy metal festival?? :|
SIE WIE !!Man_Of_The_Edge pisze:to mogę Ci tak rzec:
gwarantuję, że się nie pojawi
Give me Ed... till I'm dead...
sorki ze OT ale...Kroczniok kolego z Rudy jedziesz na Judasów bo nie mam z kim jechać???pozdro 4 all
mam 21 lat Iron Maiden w moim życiu jest od 20
czyżby mi posta skasowali ??
:] będzie fajnie wam we dwóch :>
:] będzie fajnie wam we dwóch :>
nie bredź Dis. piszesz totalnie bezsensownego posta i marudzisz, że go skasowano.
nie był bezzsensowny, tylko sens był w nim głęboko ukryty ;P 
pod powierzchnią dna 
w głębokich odchłaniach czeluści gdzie nawet dla szatana jest za ciemno...
moze skończmy z OT i wróćmy do tematu ?? (tak jestm świadom, że ja zacząłem)
Znoowwwwuuuuuuu ????....dajcieeee koseeeeeee.....chlopcze w 10 dni nastukales 115 postow, z ktorych 0 (slownie ZERO) jest z sensem i na temat....Dis pisze:w głębokich odchłaniach czeluści gdzie nawet dla szatana jest za ciemno...
kosa zbanowany 
Kea pisze:kosa zbanowany
Hieh zapomnialem
Dla mnie osobiście powinien być to festival troche urozmaicony. Zespoły mogłyby występować w kolejności od muzyki łagodnej (oczywiście gitarowej)----hard rock---po Heavy Metal. Zgadzam sie z wieloma osobami ze to nie tylko koncert Ironów ale inni też się chcą pokazać polskiej publiczności. UP THE IRONS!!!
Wybacz, ale troche Cie nie rozumiemMaiden20 pisze:Dla mnie osobiście powinien być to festival troche urozmaicony. Zespoły mogłyby występować w kolejności od muzyki łagodnej (oczywiście gitarowej)----hard rock---po Heavy Metal. Zgadzam sie z wieloma osobami ze to nie tylko koncert Ironów ale inni też się chcą pokazać polskiej publiczności. UP THE IRONS!!!
albo IM by grało jako pierwsze, przecież to jest łagodna muzyka
Jak by tak bylo to po ich wystepie polowa ludzi by wyszlaMan_Of_The_Edge pisze:albo IM by grało jako pierwsze, przecież to jest łagodna muzyka
no dokładnie, myślę, że styl zespołu nie będzie miał zbytnio wpływu na kolejność gry, chtba, że od najcięższej do łagodnej 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Co to się dzieje, kiedy dla wielu ludzi zespół uwazany za najwiekszą "ikone" heavymetalu, jest uważany za zespół który gra muzyka łagodną. Wybaczcie, ale dla mnie jest wręcz przeciwnie. Wiem,ze w porównaniu z "łubudubu" (i nie katuj mnie znowu za to Stefan,
) to może wydac się łagodne, no ale...
ale np. do mnie srednio docieraja kapele w stylu helloween czy hammerfall, ktore sa heavy, natomiast bardziej mi pasi taka muza jak megadeth czy meta i dalej wzwyz ( z paroma wyjatkami )
i sam sie dziwie jakim cudem tak kocham maiden
dave czasem gra na fenderze z 2 lub 3 singlami i żadnege humba
wiem, że to moze jakis malo szczegolny argument, ale zawsze. i niech bedzie paru kastratow i pare łubududubudubudub przed maiden
:beer
ja tak samoS1MON pisze:ale np. do mnie srednio docieraja kapele w stylu helloween czy hammerfall, ktore sa heavy, natomiast bardziej mi pasi taka muza jak megadeth czy meta i dalej wzwyz ( z paroma wyjatkami )i sam sie dziwie jakim cudem tak kocham maiden
dave czasem gra na fenderze z 2 lub 3 singlami i żadnege humba
wiem, że to moze jakis malo szczegolny argument, ale zawsze. i niech bedzie paru kastratow i pare łubududubudubudub przed maiden
![]()
![]()
:beer
nie lubię ogólnie heavy i też nie potrafię pojąć dlaczego tak podoba mnie się IM
Osobiscie kocham Maiden. Rzadko kiedy slucham czegos innego. Lubie Metallice, Black Sabbath, Slayera, ale slucham ich kawalkow sporadycznie. Jednak trzeba powiedziec szczerze, ze w porownaniu z black/death (ktorych nie lubie i nie slucham) IM graja bardzo lagodnie, no ale dla niektorych to moze byc ostroJMM pisze:Co to się dzieje, kiedy dla wielu ludzi zespół uwazany za najwiekszą "ikone" heavymetalu, jest uważany za zespół który gra muzyka łagodną. Wybaczcie, ale dla mnie jest wręcz przeciwnie. Wiem,ze w porównaniu z "łubudubu" (i nie katuj mnie znowu za to Stefan,) to może wydac się łagodne, no ale...
Buahaha, to nie heavy tylko power metalS1MON pisze:ale np. do mnie srednio docieraja kapele w stylu helloween czy hammerfall, ktore sa heavy