Judas Priest

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
danko
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: Judas Priest

Post autor: danko »

zygfryd pisze:Generalnie era sprzed Screaming for Vengeance jest nudna, a BtL to jeden z szybszych numerów z tej epoki. ;) Mówimy tu o studyjnych tylko.
No to chyba nie za bardzo suchałes płyt z tego okresu . chłopie posłuchaj sobie stained class, sad wings of deastiny British steel nie gadaj takich głupot. Gdyby nie era Judas priet sprzed 1980 to Iron amiden Nie nagrali by nigdy takich dzieł jak TNOTB czy POM . Przeciez NWOBHM zapoczatkowane było m. in. przez JP na płytcie Killing Machine .
A Breaking the law to przykład storzenia naprawne swietnego utworu , kanonu muzyki heavy w oparciu o niezwykłą prostotę podobnie jak Iron Man i Paranoid czy Smoke on the water
Uważasz ze takie utwory jak The Ripper, Exciter, Beyond the realms of death, Running wild, delivering the goods, czy Metal gods sa nudne chyba żertujesz albo znasz sie tyko na słuchaniu Iron Maiden z klapkami na uszach.
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

kto tu o klapkach gada. już lubie go..
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: zygfryd »

metal pisze:
zygfryd pisze:Generalnie era sprzed Screaming for Vengeance jest nudna
Nie załamuj mnie. Stained Class i Hell Bent To Leather (znane tez jako Killing Machine) słyszałeś? :shock:
Aha. I DLA MNIE są nudne. Za Hard rockiem nie przepadam delikatnie mówiąc (choć KM to niby heavy metal), zatem nie wiem czemu miałbym się zmuszać do lubienia ww. płyt (jak innych sprzed British Steela).

Na post danka nie odpowiem, bo i po co 2 razy to samo pisac. Swoją drogą ciekawe - wg niego słucham tylko Iron Maiden :lol: . I w sumie dziwne stwierdzenie - "znasz sie tyko na słuchaniu Iron Maiden". Jak można znać się na słuchaniu czegoś?
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

danko pisze:No to chyba nie za bardzo suchałes płyt z tego okresu . chłopie posłuchaj sobie stained class, sad wings of deastiny British steel nie gadaj takich głupot.
phi... ale zygfryd ma racje. te płyty są nudne. i to strasznie. można lubić oczywiście takie granie tak samo jak można disco polo lubić. ot kwestia gustu. ale raczej muzyka na nich zawarta nie broni się sama na tyle żeby podobać się szerszemu gronu odbiorców.
Awatar użytkownika
danko
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Matek pisze:
danko pisze:No to chyba nie za bardzo suchałes płyt z tego okresu . chłopie posłuchaj sobie stained class, sad wings of deastiny British steel nie gadaj takich głupot.
phi... ale zygfryd ma racje. te płyty są nudne. i to strasznie. można lubić oczywiście takie granie tak samo jak można disco polo lubić. ot kwestia gustu. ale raczej muzyka na nich zawarta nie broni się sama na tyle żeby podobać się szerszemu gronu odbiorców.
aLE DOJEBAŁES porównując JP do dosco polo chyba ci uszy uschłyjak sie zaczyna słuchanie metalu od korn i st anger to moze takiefekt nastapić . Dziwne przez tysiące ludzi na swiecie Bristish steel i killing machne zaliczane sa do kanonów Metalu
a ty mówisz ze to jest nudne walnij sie patelną w głowie moze sie porawi . Przciez samo słowi Heavy metal cały ten image powtał dzieki JP a nie Iron Maiden
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

danko pisze:aLE DOJEBAŁES
długo tu nie zabawisz :D
danko pisze:Dziwne przez tysiące ludzi na swiecie Bristish steel i killing machne zaliczane sa do kanonów Metalu
a miliony ludzi na świecie uwielbia KoRna...widzisz...jest nas więcej ;]
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

A jeszcze więcej lubi Michaela Jacksona;]
Awatar użytkownika
danko
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Wrathchild_88 pisze:
danko pisze:aLE DOJEBAŁES
długo tu nie zabawisz :D
danko pisze:Dziwne przez tysiące ludzi na swiecie Bristish steel i killing machne zaliczane sa do kanonów Metalu
a miliony ludzi na świecie uwielbia KoRna...widzisz...jest nas więcej ;]
czyli Korn lepszy od Iron Maiden . Widze ze tu trzeba sie zgadzać zawsze z głosem " powszechnie szanowanych " forumowiczów bo inaczej cenzura zrobi co bana z forum . jak ty krytukujesz Judfas Priest to jest doobrze jak ja napisełem cos na Korn albo Iron Maiden to juz żle i trzeba kogos wywwalic z forum . Co może mam napsac ze wszystkie płyty Judas priest sa nudane a taki dance of death przbija wszytkio co judas priest stworzył . Co małem napisac zamist dojebałes to dowaliłeś chyba nie napisałem nikomu ze jest pojebany albo cos w tym rodzaju . Istnieje chybaa wolnośc słowa i chyba nie przekroczyłem jej używając słowa "dojebałeś" ja sie raz odezwałem w temcie KORN i więcej sie takm odzywał nie bede bo sie za cholere ( chyba ożnatego słowa użyć) nie zam na nu metalu i i tego samego oczekuje od ludzi którzy słyszeli pre mp3 Judas priest i gadaja ze nagrywali nudne płyty . REGUŁA JAK SIĘ NIE ZNASZTO SIE NIE WYPOWIADAJ DLA MNIE JUDAS PRIEST TO ŚWIĘTOŚC TAK JAK DLA WAS IRON MAIDEN DLA MNIE TYLKO TROCHE NIŻEJ OD JUDAS PRIEST [/quote]
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Jakiś wysyp okazów na forum mamy ostatnio :D.
danko pisze: czyli Korn lepszy od Iron Maiden .
Widze ze tu trzeba sie zgadzać zawsze z głosem " powszechnie szanowanych " forumowiczów bo inaczej cenzura zrobi co bana z forum . jak ty krytukujesz Judfas Priest to jest doobrze jak ja napisełem cos na Korn albo Iron Maiden to juz żle i trzeba kogos wywwalic z forum .
Ale o czym ty człowieku mówisz w ogóle. Nie narzucaj ludziom własnego zdania do cholery.
tego samego oczekuje od ludzi którzy słyszeli pre mp3 Judas priest i gadaja ze nagrywali nudne płyty .
Łaaah, Ty masz same oryginalce, wsyzstko kupowane w ciemno, bo przecież nie można mówić, ze coś jest głupie, skoro się słuchało tego w pre mp3. Zatem całą dyskografuię Korna też masz na oryginalnych płuytach.
REGUŁA JAK SIĘ NIE ZNASZTO SIE NIE WYPOWIADAJ DLA MNIE JUDAS PRIEST TO ŚWIĘTOŚC TAK JAK DLA WAS IRON MAIDEN DLA MNIE TYLKO TROCHE NIŻEJ OD JUDAS PRIEST
Idź się pomódl.
Awatar użytkownika
danko
-#Wrathchild
-#Wrathchild

zygfryd pisze:Jakiś wysyp okazów na forum mamy ostatnio :D.
danko pisze: czyli Korn lepszy od Iron Maiden .
Widze ze tu trzeba sie zgadzać zawsze z głosem " powszechnie szanowanych " forumowiczów bo inaczej cenzura zrobi co bana z forum . jak ty krytukujesz Judfas Priest to jest doobrze jak ja napisełem cos na Korn albo Iron Maiden to juz żle i trzeba kogos wywwalic z forum .
Ale o czym ty człowieku mówisz w ogóle. Nie narzucaj ludziom własnego zdania do cholery.
tego samego oczekuje od ludzi którzy słyszeli pre mp3 Judas priest i gadaja ze nagrywali nudne płyty .
Łaaah, Ty masz same oryginalce, wsyzstko kupowane w ciemno, bo przecież nie można mówić, ze coś jest głupie, skoro się słuchało tego w pre mp3. Zatem całą dyskografuię Korna też masz na oryginalnych płuytach.
REGUŁA JAK SIĘ NIE ZNASZTO SIE NIE WYPOWIADAJ DLA MNIE JUDAS PRIEST TO ŚWIĘTOŚC TAK JAK DLA WAS IRON MAIDEN DLA MNIE TYLKO TROCHE NIŻEJ OD JUDAS PRIEST
Idź się pomódl.
Nikomu nie narzucam swego zdania i rzecziwiście na Judas priest na orginała w większoci częsc na strych kasaetch . nie twierdze ze nie mozna znac sie na metalu słuchając tylko z orgniłałow sa różne pwody ze ktoś słucha z mp3 ( kasa , niedostepnośc na ryku ) . A z Kornem nie ma nic wspólnego . Takim jestes znawcą a niedawno piałes ze wydawało ci sie ze w Running wild spiewa Blaze i ze rolf Kasparek ma podobny głos do Blalze rozumiem ze ktoś nie lubi Judas priest i mozna napisać ZE MOIM ZDANIEM PLYTY JP SĄ NUDNE BONIE LUBIE TAKIEGO GRANIA ( ocena jak najbardziej subiektywna ) ale piasnie ze to DO DUPY ZESPOŁ to troche przesada jażeli tak uważasz to zaprasam do kyskusji ale pogaj mi konrtetne argumenty to moze mnie przkonasz
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

danko pisze: rozumiem ze ktoś nie lubi Judas priest i mozna napisać ZE MOIM ZDANIEM PLYTY JP SĄ NUDNE BONIE LUBIE TAKIEGO GRANIA ( ocena jak najbardziej subiektywna ) ale piasnie ze to DO DUPY ZESPOŁ to troche przesada
No dobra, ale chyba jak ktoś coś pisze to wiadomo, że to jego zdanie a nie ogólnie przyjęta prawda... Po to jest forum, żeby wymieniać poglądy, czy to taka róznica czy ktoś napisze "moim zdaniem" czy nie? I tak wiadomo o co chodzi. :wink:
Awatar użytkownika
danko
-#Wrathchild
-#Wrathchild

syzygy pisze:
danko pisze: rozumiem ze ktoś nie lubi Judas priest i mozna napisać ZE MOIM ZDANIEM PLYTY JP SĄ NUDNE BONIE LUBIE TAKIEGO GRANIA ( ocena jak najbardziej subiektywna ) ale piasnie ze to DO DUPY ZESPOŁ to troche przesada
No dobra, ale chyba jak ktoś coś pisze to wiadomo, że to jego zdanie a nie ogólnie przyjęta prawda... Po to jest forum, żeby wymieniać poglądy, czy to taka róznica czy ktoś napisze "moim zdaniem" czy nie? I tak wiadomo o co chodzi. :wink:
w sumie tak ale co bys powidział jakby ktos po przesłuchaniu dwa razy dykografi Iron maiden powedzial ze BNW jest dobry a wszystko co przed tem to nuda i wiedome by było ze to jego prywatne zdanie osobiscie znam taka osobe, ktre dopiero teraz przkonała sie do wartości takich płyt jak TNOTB czy Piece of Mind
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

danko pisze: Takim jestes znawcą
Jakieś nawyki z PMZ, czy może judaspriest.pl? Kurde, wszyscy się obrzucają gównem, bo ktoś ma inne zdanie od kogoś innego :roll: .
a niedawno piałes ze wydawało ci sie ze w Running wild spiewa Blaze
Co sam zkwitowałem lolem bodaj, zresztą co cię to obchodzi?
i ze rolf Kasparek ma podobny głos do Blalze
A nie ma?
rozumiem ze ktoś nie lubi Judas priest
Kurwa mać. Wróciłem dzisiaj zmęcozny jak cholera, to przyszedł taki truciciel dupy i wciska mi coś czego nie powiedziałem. W dupie mam, kim jesteś i ile masz lat, ale do cholery chyba podstawówkę skończyłeś. I wydaje mis ię, że niesłusznie, bo czytanie ze zrozumieniem uczą właśnie tam.
i mozna napisać ZE MOIM ZDANIEM PLYTY JP SĄ NUDNE BONIE LUBIE TAKIEGO GRANIA ( ocena jak najbardziej subiektywna ) ale piasnie ze to DO DUPY ZESPOŁ to troche przesada jażeli tak uważasz to zaprasam do kyskusji ale pogaj mi konrtetne argumenty to moze mnie przkonasz
No do [ekhm], przecież to chyba jasne, że w swoich postach piszę własne zdanie a nie sąsiadki. Cytatu o dupowatości całego Judas Priest się nie doproszę jak mniemam.
A dyskutowac z tobą nie ma o czym, ja już skończyłem. I sobie myśl, że z braku argumentów, lata mi to i powiewa.

Dziękuję za ostrzeżenie od administracji.
Nie za ma co - A
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

danko jesteś głupszy niż krowi stolec. a już ci tłumaczę dlaczego:
1. nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. przykład?
-zarzucasz mi że porównałem JP do disco polo. a przecież tego nie zrobiłe. napisałem tylko że tak samo jak są fani starego priestowania to tak samo są fani disco polo. i nic więcej. przecież ich muzyki disco polo nie nazwałem.
-napisałem tylko że te stare płyty są nudne a nie że wszystkie jak można by wywnioskować z twoich pierdów
2. nic o mnie nie wiesz a twierdzisz że o Priestach nie mam pojęcia, że słyszałem pare kawałków itp. a może sie mylisz? wziąłeś pod uwagę taką opcję? wątpie bo zawsze łątwiej sobie tak to tłumaczyć że ktoś się 'nie zna' jak tylko skrytykuje coś co ci sie podoba. prawda?
3. co aj mam wspólnego z twoimi postami w temacie o kornie i dlaczego wyskakujesz z tmy do mnie? he? w ogóle nie wiem co pisałeś bo nie interesuej mnie ten temat bo korna nie lubię. no ale piszesz że ktoś narzuca ci coś? a gdzie mogę spytać?
4. zesrałeś się zupełnie bez powodu. no chyba że jesteś jakimś fan boym który każde słowo krytyki na ukochany zespół uważa za obraze... ale to może świadczyć tylko o tobie.
5. twoja wypowiedź nie ma ani ładu ani składu. chybra ręce ci się trzęsą jak piszesz bo ow ogóle nie wiadomo o co ci chodzi. pieklisz się jak ratlerek i wychodzi z tego jakiś bełkot
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Ahahhahaahahahaha. Uwielbiam takich ludzi :lol: Danko pisz więcej na tym forum.
Awatar użytkownika
danko
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Matek pisze:danko jesteś głupszy niż krowi stolec. a już ci tłumaczę dlaczego:
1. nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. przykład?
-zarzucasz mi że porównałem JP do disco polo. a przecież tego nie zrobiłe. napisałem tylko że tak samo jak są fani starego priestowania to tak samo są fani disco polo. i nic więcej. przecież ich muzyki disco polo nie nazwałem.
-napisałem tylko że te stare płyty są nudne a nie że wszystkie jak można by wywnioskować z twoich pierdów
2. nic o mnie nie wiesz a twierdzisz że o Priestach nie mam pojęcia, że słyszałem pare kawałków itp. a może sie mylisz? wziąłeś pod uwagę taką opcję? wątpie bo zawsze łątwiej sobie tak to tłumaczyć że ktoś się 'nie zna' jak tylko skrytykuje coś co ci sie podoba. prawda?
3. co aj mam wspólnego z twoimi postami w temacie o kornie i dlaczego wyskakujesz z tmy do mnie? he? w ogóle nie wiem co pisałeś bo nie interesuej mnie ten temat bo korna nie lubię. no ale piszesz że ktoś narzuca ci coś? a gdzie mogę spytać?
4. zesrałeś się zupełnie bez powodu. no chyba że jesteś jakimś fan boym który każde słowo krytyki na ukochany zespół uważa za obraze... ale to może świadczyć tylko o tobie.
5. twoja wypowiedź nie ma ani ładu ani składu. chybra ręce ci się trzęsą jak piszesz bo ow ogóle nie wiadomo o co ci chodzi. pieklisz się jak ratlerek i wychodzi z tego jakiś bełkot
pięknie K pęknie się wyrażasza mnei ktos chciał wywalic z forum z słowo Dojebałeś . jPekne słwonictwo godne forumowicza Iron Maiden . dzieki naprwade za miłe słowa > a kiedy do cholrey napsiałem ze nie mozna krytykowac Judas priest to ty chyba ni czystasz ze zrozumieniem co chciałem tylko odpowiednich argumentów . Chyba regulamin odnosi sie do wszystkich
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Ja nie rozumieć. Danko pisać po polski? :roll:
Awatar użytkownika
danko
-#Wrathchild
-#Wrathchild

zygfryd pisze:
danko pisze: Takim jestes znawcą
Jakieś nawyki z PMZ, czy może judaspriest.pl? Kurde, wszyscy się obrzucają gównem, bo ktoś ma inne zdanie od kogoś innego :roll: .
a niedawno piałes ze wydawało ci sie ze w Running wild spiewa Blaze
Co sam zkwitowałem lolem bodaj, zresztą co cię to obchodzi?
i ze rolf Kasparek ma podobny głos do Blalze
A nie ma?
rozumiem ze ktoś nie lubi Judas priest
k#### mać. Wróciłem dzisiaj zmęcozny jak cholera, to przyszedł taki truciciel dupy i wciska mi coś czego nie powiedziałem. W dupie mam, kim jesteś i ile masz lat, ale do cholery chyba podstawówkę skończyłeś. I wydaje mis ię, że niesłusznie, bo czytanie ze zrozumieniem uczą właśnie tam.
i mozna napisać ZE MOIM ZDANIEM PLYTY JP SĄ NUDNE BONIE LUBIE TAKIEGO GRANIA ( ocena jak najbardziej subiektywna ) ale piasnie ze to DO DUPY ZESPOŁ to troche przesada jażeli tak uważasz to zaprasam do kyskusji ale pogaj mi konrtetne argumenty to moze mnie przkonasz
No do [ekhm], przecież to chyba jasne, że w swoich postach piszę własne zdanie a nie sąsiadki. Cytatu o dupowatości całego Judas Priest się nie doproszę jak mniemam.
A dyskutowac z tobą nie ma o czym, ja już skończyłem. I sobie myśl, że z braku argumentów, lata mi to i powiewa.

Dziękuję za ostrzeżenie od administracji.
Nie za ma co - A
Masz co do Judaspriest.pl jak tak to zarejestruj sie tam i pogadamy . A k#### mać to chyba jawne naruszzenie regulaminu poprzez porozne omijanie wulgaryzmów naućz sie polskiego ty Krzywa matko
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Ascot »

Chyba regulamin odnosi sie do wszystkich
Następny :roll:
A k#### mać to chyba jawne naruszzenie regulaminu poprzez porozne omijanie wulgaryzmów naućz sie polskiego ty Krzywa matko
Za co również dostał ostrzeżenie nie wiem czy widzisz...
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

kolega nie uznaje przecinków.
ODPOWIEDZ