Nadzieje na rok 2007
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nadzieje na rok 2007
Czekam na nową Metallicę i Mięsona.
Ten drugi niedawno mnie zaciekawił, dlatego mam nadzieję,iż nie wypuści na rynek czegoś podobnego do Golden Age. W końcu 4 lata już karze czekać-chociaż jak dobrze wiemy, czas nie zawsze dobrze działa na pomysły, ambicje i dzieła muzyków.
Ten drugi niedawno mnie zaciekawił, dlatego mam nadzieję,iż nie wypuści na rynek czegoś podobnego do Golden Age. W końcu 4 lata już karze czekać-chociaż jak dobrze wiemy, czas nie zawsze dobrze działa na pomysły, ambicje i dzieła muzyków.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Dobra po zebraniu wszystkiego do kupy:
koncerty/płyty
Exodus
Heathen
Bad Religion
Immolation
Testament
Vital Remains
Sabbat
Sacrifice
Megadeth
King Diamond
Judas Priest
Suffocation (koncert)
Inne:
Reunite Dark Angel
Niższe ceny płyt
Koniec szykanowania koncertów black metalowych
koncerty/płyty
Inne:
Koncert Slayera!
-
Stormshield
- -#Moonchild

Ano. Przydałoby się.
- Elevatorman
- -#Clansman

tiaKorzeń pisze:Koncert Slayera!
to Ty MM słuchasz?BeBe pisze:Czekam na nową Metallicę i Mięsona.
Niech stworzy coś na miarę Holy Wood. GAOG cienkie jestBeBe pisze:Ten drugi niedawno mnie zaciekawił, dlatego mam nadzieję,iż nie wypuści na rynek czegoś podobnego do Golden Age. W końcu 4 lata już karze czekać-chociaż jak dobrze wiemy, czas nie zawsze dobrze działa na pomysły, ambicje i dzieła muzyków.
To,że jęczałem na cover Personal Jesus (bo fakt, spartaczyłto Ty MM słuchasz? Razz Kiedyś coś marudziłeś na cover Personal Jesus, więc myślałem, że go nie znosisz, tak jak większość forumowiczów
a mi antychryst mimo wielu przesłuchań nie spasował do końca...Uwielbiam Holy wood i Mechanical Animals. Z Smells Like Children słucham tylko Sweet Dreams, reszta kawałków w ogóle mi nie podchodzi, debiutu prawie wcale nie słuchałem.BeBe pisze:Antichrista łykam bez popity,
Antychrist jest dobrym kontrastem, do tego co zwykle słucham,więc na ospałe dni działa lepiej niż kofeinaa mi antychryst mimo wielu przesłuchań nie spasował do końca...Uwielbiam Holy wood i Mechanical Animals.
Holy Wood taki troszkę balladkowy jest, mało tam darcia, dlatego byłem w lekkim szoku.
A Mechanical Animals nie słuchałem-chociaż powinienem, bo MM mówił,że "dużo nad tym Pink Floyd lata", true ?
nie całkiemBeBe pisze:A Mechanical Animals nie słuchałem-chociaż powinienem, bo MM mówił,że "dużo nad tym Pink Floyd lata", true ?
Masterplan w lutym, zaraz później Samowar (czyli jakoś na gwiazdkę), Dream theater, Judas Priest. Może coś Primal fear zrobi na poziomie SS, Gamma ray coś tam produkuje.
Seven Seals uważasz za najlepsze? ja bym chciał takie łojenie jak w przedziale 1998-2002zygfryd pisze:Może coś Primal fear zrobi na poziomie SS
Zgadza się. Łojenie z 99-02 uważam za najgorsze w ich dorobkuJack87 pisze:Seven Seals uważasz za najlepsze? ja bym chciał takie łojenie jak w przedziale 1998-2002zygfryd pisze:Może coś Primal fear zrobi na poziomie SS
to już jest chyba twój wyrobiony gust muzyczny
No no.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

nowy SAXON!(bo na Metallike i Judasa szkoda kasy i czasu...niestety)
no i Black Sabbath z Dio(moze wystep w Polsce?!)
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Chyba zgubiłeś szyk zdania Na saxona i BS nie ma co liczyćSebastianArcheo pisze:nowy SAXON!(bo na Metallike i Judasa szkoda kasy i czasu...niestety)
Nowy Saxon, Judas Priest i Black Sabbath z Dio. Na koncerty Sabbath z Dio chętnie bym się przejechał. Dio to mój ulubiony wokalista.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

nowa plyta Saxona wychodzi na wiosne 2007!a box z nowymi numerami Dio i Sabbath rowniez bedzie miec premiere na poczatku roku!Cygan pisze:Chyba zgubiłeś szyk zdania Na saxona i BS nie ma co liczyćSebastianArcheo pisze:nowy SAXON!(bo na Metallike i Judasa szkoda kasy i czasu...niestety)