Szajba pisze:nie. o przyszły. w tym to mnie w tedy w polsce (ani nawet na kontynencie ) nie będzie no ale gdzie w polsce mozna było z roączki do rączki kupić bilety w tym roku ? moze na przyszły też tam będa
Szajba pisze:nie. o przyszły. w tym to mnie w tedy w polsce (ani nawet na kontynencie ) nie będzie no ale gdzie w polsce mozna było z roączki do rączki kupić bilety w tym roku ? moze na przyszły też tam będa
EEch trudno mi uwierzyć w poziom pewnej wypowiedzi ,że niby WACKEN to nisza ...Kolego sympatyczny tradycji nie znamy metalu od 2 lat u sąsiada słuchamy??Już od 10 lat trwają przymiarki do zaproszenia mega gwiazdy w końcu się udało !miała to być [glow=red]METTA[/glow] ale mięli już full w 1999< mnie ten fakt ogromnie cieszy a do Polski może przyjadą jak im godziwie zapłacą i zorganizują całość z takim rozmachem jak Czesi???? :solo
faust pisze:EEch trudno mi uwierzyć w poziom pewnej wypowiedzi ,że niby WACKEN to nisza ...Kolego sympatyczny tradycji nie znamy metalu od 2 lat u sąsiada słuchamy??Już od 10 lat trwają przymiarki do zaproszenia mega gwiazdy w końcu się udało !miała to być [glow=red]METTA[/glow] ale mięli już full w 1999< mnie ten fakt ogromnie cieszy a do Polski może przyjadą jak im godziwie zapłacą i zorganizują całość z takim rozmachem jak Czesi???? :solo
Nie rozumiem do końca Twojego posta. I o co chodzi z tą fotką? Jaki absurd xd
Może kolega Faust chciał nam pokazać nowy bus Maiden Swoją drogą mnie nawet nie dziwi obecność Maiden na Wacken ale to ,że zagrają w Niemczech tylko 1 koncert. Pamiętam ,że sami kiedyś wspominali ,że na koncert Maiden za naszą zachodnią granicą jest zawsze popyt. W końcu dlatego zawsze grają tam przynajmniej dwa koncerty. Co ciekawe w różnych miastach
Budziol pisze:Generalnie nie udala sie ta wypowiedz Wickerowi ze ten festiwal jest niszowy i o to sie go czepiaja
A co ma do tego, że skoro METTA (cokolwiek to jest) nie zagrała na Wacken w 1999 to może przyjedzie do nas w przyszłym roku, jeśli zrobimy koncert jak Czesi? No i to zdjęcie mnie intryguje.
herki pisze:A co ma do tego, że skoro METTA (cokolwiek to jest) nie zagrała na Wacken w 1999 to może przyjedzie do nas w przyszłym roku, jeśli zrobimy koncert jak Czesi? No i to zdjęcie mnie intryguje.
To są dwa odrębne zdania
Że Meta (Metallica) miała już zagrać w 1999 <--- to jeśli chodzi o niszowość zapewne...
a druga część, to kolega się cieszy, że IM zagra jeden koncert w Niemczech, bo dzięki temu jest szansa na koncert w Polsce...
herki pisze:A co ma do tego, że skoro METTA (cokolwiek to jest) nie zagrała na Wacken w 1999 to może przyjedzie do nas w przyszłym roku, jeśli zrobimy koncert jak Czesi? No i to zdjęcie mnie intryguje.
To są dwa odrębne zdania
Że Meta (Metallica) miała już zagrać w 1999 <--- to jeśli chodzi o niszowość zapewne...
a druga część, to kolega się cieszy, że IM zagra jeden koncert w Niemczech, bo dzięki temu jest szansa na koncert w Polsce...
A no fakt, tylko nie dość, że przy próbie napisania kropki trzymał SHIFT to jeszcze mu palec nieco w lewo skoczył.
Ale o tej porze i w lekko podchmielonym stanie uważam, że ten autobus nie ma sensu i jest zwykłym absurdem i niesamowicie mnie on śmieszy