10/12/2015 - Judas Priest - Gdańsk/Sopot, Ergo Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

- Shedao Shai
- -#Nomad

Re: 10/12/2015 - Judas Priest - Gdańsk/Sopot, Ergo Arena
kurde, a pamiętam to uczucie wyjątkowości w 2011 gdy jechałem do Spodka, na ten pożegnalny koncert Judas Priest 
Znów walnie się 2 koncerty w 3 dni. Teraz Ostrawa i Łódź. Później Gdańsk i Brno
też czwartek i sobota. Pasi. Byle tylko zimy nie było heh
Szczerze mówiąc jestem zaskoczony. Łódzki koncert wcale nie sprzedawał się jakoś fenomenalnie, a tu kolejny za mniej niż 6 miesięcy. Chyba ze połowę biletów Litwini wykupili.
- DeJMIeN Wielki
- -#Lord of the flies

Pożyjemy zobaczymy. Na razie jestem po 3 koncertach, który każdy oceniam na 10/10 ( a ostatni nawet może więcej ) i po fotach z każdym z Bogów. Zatem na chwilę obecną jestem zaspokojony w kwestii JP. Ale oczywiście ich koncertów nigdy nie jest za dużo
Ale póki nie znajdę roboty to nie mam nawet co myśleć na razie o koncertach wyjazdowych.
Hmmm...rozważam... 
-
The Burczax
- -#Moonchild

Na supporcie UFO.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dodam, że dwa dni wcześniej grają u nas jeszcze jeden koncert, w Wilnie. Mniejsza sala, z pewnością go wybrałbym, gdyby to była inna pora roku.
Support to dobry nius, ale muszę poczekać na set z tej części trasy: dla jednego numeru raczej się nie ruszę.
Support to dobry nius, ale muszę poczekać na set z tej części trasy: dla jednego numeru raczej się nie ruszę.
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
-
Deleted User 5147
Set pewnie będzie taki sam, tak jak to było na Epitaph.
Niezły support. Chyba jednak w grudniu się wybiorę, w końcu dużo koncertów zimą nie ma.
Raczej na pewno pojadę... pól roku przerwy może do tego zachęcić...
www.MetalSide.pl
No wreszcie support na którym się nie wynudzimy błagając o jak najszybszy koniec i przyjście Judasów. No i nie będzie zadymiarzy, jak teraz, tylko spokojny wieczór dla koneserów klasyki rocka i metalu
Nigdy nic pewnego, ale raczej tak, choć na początku trasy jakieś tam drobne zmiany zachodziły, choćby Defenders of the Faith grane na ostatni bis, z okazji rocznicy tejże płyty. Teraz zbliża się 30 rocznica wydania Turbo więc może dorzucą jakiś smaczek z tej płyty, ale na cuda nie ma raczej co liczyć.tomek665 pisze:Set pewnie będzie taki sam, tak jak to było na Epitaph.
-
The Burczax
- -#Moonchild

To jakby grali we Wrocławiu, to by było nie u nas?krusejder pisze:Dodam, że dwa dni wcześniej grają u nas jeszcze jeden koncert, w Wilnie. Mniejsza sala, z pewnością go wybrałbym, gdyby to była inna pora roku.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

To jest bardzo zła wiadomość... .The Burczax pisze:Na supporcie UFO.
-
Deleted User 2259
Dlaczego ? ostatni raz byłem w Katowicach na ich gigu w 2012, gdzie supportem byli jacyś kolesie w kapeluszach leash eye ? czy cos takiego, tragedia, strasznie bylem nawalony, ale i tak mi się nie podobali.UFO na pewno lepsze imo.
- Shedao Shai
- -#Nomad

Dla mnie to jest zła wiadomość, bo się z czystym sumieniem nie wybierałem, a teraz nie wybieram się z lekkim żalem. 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

To jest bardzo zła wiadomość... .Invader pisze:Dlaczego ? ostatni raz byłem w Katowicach na ich gigu w 2012, gdzie supportem byli jacyś kolesie w kapeluszach leash eye ? czy cos takiego, tragedia, strasznie bylem nawalony, ale i tak mi się nie podobali.UFO na pewno lepsze imo.
- ... Dla tych co nie będą w Gdańsku. Całej Polski nie przemierzę na następny gig, - a UFO to jedna z najlepszych opcji supportu, niż ten 5FDP.
No popatrz... a ja kiedyś pojechałem na koncert Judas Priest z Wrocławia do Wilnathekingcrimson pisze:Całej Polski nie przemierzę na następny gig
www.MetalSide.pl