Miejsce na nocleg po koncercie.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Miejsce na nocleg po koncercie.
Witam
Czy po koncercie będzie jakieś miejsce wyznaczone np. gdzie będzie można rozbić namioty? Albo czy znajdzie się nocleg w jakimś schronisku itp.?
Czy po koncercie będzie jakieś miejsce wyznaczone np. gdzie będzie można rozbić namioty? Albo czy znajdzie się nocleg w jakimś schronisku itp.?
-
El Dorado
Re: Miejsce na nocleg po koncercie.
namioty??
bedziesz musiał chyba szukać gdzies w Katowicach... albo u kogos przenocowac.. którys z Simonów mieszka w Katach
bedziesz musiał chyba szukać gdzies w Katowicach... albo u kogos przenocowac.. którys z Simonów mieszka w Katach
Za bardzo w namioty to nie wierzyłem. Ale koleś z którym jade prosił mnie abym się dowiedział... twierdzi, że na takich imprezach robią takie miejsca.
Ale przecież Śląsk to jedno wielkie miasto.
Ale przecież Śląsk to jedno wielkie miasto.
... ławka, trawnik, chodnik? Co za różnica, coś sie znajdzieZoltan pisze:Witam
Czy po koncercie będzie jakieś miejsce wyznaczone np.
KMFDM
To nie Woodstock
Po co spać po takiej nocy raczej ciężko zmrużyć oczy, przynajmiej ja tak miałem po koncercie z Wrocka.
Po koncercie wsiadasz w pociąg i wracasza do domu a wtarkcie nawijasz o festivalu 
-
_Sand_man_
- -#Invader

Mnie czeka nocleg w pociągu niestety, ale dobrze chociaż że u znajomych będe 2 dni przed koncertem to będe wypoczęty w miare 
ja proponuję lotnisko lub któraś z ławek (jeśli nie zabraknie) lub noclegownia dla samotnych matek :-)
Lub Caritas :-)
Lub Caritas :-)
https://www.uptheirons.info - strona o iron maiden
ale który to juz nikt nie wietobink pisze:
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tylu Was jest, że nic dziwnego.S1MON pisze:ale który to juz nikt nie wietobink pisze:
EOT.
no Wicker tez nie jest jeden 
Jesli chodzi o namiot to mozesz sie rozbic gdzies w parku (dosc spory jest)
A jesli chodzi o noclegi w katosach to ja sie nie orientuje, mieszkam tu, ale nie wiem nic na ten temat bo nigdy nie korzystalem
Moze warto sie dowiedziec o miejsce w akademiku, choc to jeszcze nie wakacje wiec nie wiem. Jakies schroniska mlodziezowe pomimo ze to okreg przemyslowy to moze sa. Az sam jestem ciekaw 
Jesli chodzi o namiot to mozesz sie rozbic gdzies w parku (dosc spory jest)
a nie lepiej na jakimś skwerku/parku/dworcu wypić cosik? 
no dziwi mnie to, ale ludzie tu piszą o namiotach itp zamiast o :beer więc jak to rozumieć? 
A jak dla mnei dobry pomysł to wynajęcie pokoju w hotelu 
UP THE IRONS!!
:solo
Ja na śląsku będę już w piątek więc bedę wypoczety na koncercie.Ale po koncercie
w poniedziałek na uczelnię pojade pociagiem 6:30
bez snu ale raz można sie poświęcić 
Ale z tego co pamiętam po koncercie Katowice 2003 to ludzie korzystali z posadzki na dworcu głównym w Katowicach,tam jest dużo miejsca na rozłożenie sie
ale jak najbardziej odradzam tego typu pomysły
Ale z tego co pamiętam po koncercie Katowice 2003 to ludzie korzystali z posadzki na dworcu głównym w Katowicach,tam jest dużo miejsca na rozłożenie sie
W miasteczku akademickim nie ma problemu, bo tam pustych pokojów tyle, że aż strachSzymon pisze:Moze warto sie dowiedziec o miejsce w akademiku, choc to jeszcze nie wakacje wiec nie wiem.
-
_Sand_man_
- -#Invader

Ba i nawet wygodna posadzka jak mieszkać to tylko na dworcu w KAT-ach.Kostek pisze: Ale z tego co pamiętam po koncercie Katowice 2003 to ludzie korzystali z posadzki na dworcu głównym w Katowicach,tam jest dużo miejsca na rozłożenie sieale jak najbardziej odradzam tego typu pomysły
nie polecam
jako tako się na tym dworcu znam akurat 
- likipiki
- -#Lord of the flies

Teraz nie jest tak strasznie. Dawniej bywało gorzejMiKi pisze:nie polecamjako tako się na tym dworcu znam akurat
And it's a dirty job but someone's gotta do it...