Wrocilem z koncertu ze Sztokholmu 25 listopad ! CUDO !
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Wrocilem z koncertu ze Sztokholmu 25 listopad ! CUDO !
Wlasnie wrocilem do domu z koncertu w Sztockholmie w hali GLOBEN.
Byl komlplet jak zwykle zywiolowo reagujacych na Ironow Szwedow. Zespol z znakomitej formie dal popis swoich mozliwosci. Juz nikt nie moze miec watpliwosci, ze to co slychac na plytach jest tylko wymodelowana przez producentow i rezyserow dzwieku muzyka. Ten zespol zagral nie waham sie napisac ze lepiej niz na plycie. Koncert wspanialy i bardzo spojny, przemyslany. Po zagraniu calego A matter... zakonczyli klasykami Fear of...,The evil that... Iron Maiden.... 2Minutes... Hollowed Be.... Wspaniale. Nie zabraklo tez Eddiego wychodzacego z wiezyczki ogromnego czolgu ,a potem biegajacego po scenie z karabinem w dloni. Zespol obiecal, ze wroci tu w 2008 roku z koncertami obejmujacymi ere POWERSLAWE. Nie moge sie juz doczekac. Udalo mi sie zrobic pare fotek i nagrac koncert o dziwo w bardzo przyzwoitej jakosci. Bedzie co wspominac w dlugie zimowe wieczory. Zainteresowanym moge kilka fotek przeslac.
Pozdro
Dadick, Szwecja
dadick@o2.pl
Byl komlplet jak zwykle zywiolowo reagujacych na Ironow Szwedow. Zespol z znakomitej formie dal popis swoich mozliwosci. Juz nikt nie moze miec watpliwosci, ze to co slychac na plytach jest tylko wymodelowana przez producentow i rezyserow dzwieku muzyka. Ten zespol zagral nie waham sie napisac ze lepiej niz na plycie. Koncert wspanialy i bardzo spojny, przemyslany. Po zagraniu calego A matter... zakonczyli klasykami Fear of...,The evil that... Iron Maiden.... 2Minutes... Hollowed Be.... Wspaniale. Nie zabraklo tez Eddiego wychodzacego z wiezyczki ogromnego czolgu ,a potem biegajacego po scenie z karabinem w dloni. Zespol obiecal, ze wroci tu w 2008 roku z koncertami obejmujacymi ere POWERSLAWE. Nie moge sie juz doczekac. Udalo mi sie zrobic pare fotek i nagrac koncert o dziwo w bardzo przyzwoitej jakosci. Bedzie co wspominac w dlugie zimowe wieczory. Zainteresowanym moge kilka fotek przeslac.
Pozdro
Dadick, Szwecja
dadick@o2.pl
Re: Wrocilem z koncertu ze Sztokholmu 25 listopad ! CUDO !
Widzę, że wszyscy jednogłośnie opisują koncert jako niesamowicie żywiołowy. Chętnie zobaczyłbym te fotki, jeśli można
(email podam na pw :>)
dadick---> gratuluję i troszkę zazdroszczę... :rocx
Ja jeszcze muszę 2 tygodnie czekać. :beer
Ja jeszcze muszę 2 tygodnie czekać. :beer
-
Deleted User 1499
Ja bym chetnie zobaczyl te nagrania.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

To, że Maiden wypadło dobrze to nic zaskakującego...
Napisz lepiej jak tam Lauren (ile kawałków gra?) i Trivium wypadli?
trivium po zmianie imidżu z fajnego zespołu stali się kupką i nie wypada za fajnie.
[quote="Kratos"]To, że Maiden wypadło dobrze to nic zaskakującego... [/qute]
nic nie powiem.
[quote="Kratos"]To, że Maiden wypadło dobrze to nic zaskakującego... [/qute]
nic nie powiem.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Może to i dobrzemiki pisze:nic nie powiem
A jaki Trivium ma teraz image?
Ja bylem w GLOBEN 17 listopada...
Potwierdzam koncert swietny szkoda tylko, ze ja go nie nagralem osoby, ktore sie zawiodly w jakijs czesci nowa plyta nie ch i tak na jakis koncert pojda grany jest caly material nowego albumu ale miaden z kazdego materialu na koncercie robiaCOS!!! Bylo po prostu super! Mis sie akurat nowy album podoba. Ale bylem z kumplem ktory nie przedpadal w ogole za heavy metalem a po koncercie sciagnal caly album takze to cos mowi. Zawiodlem sie tylko tym ze maidenow w tym roku nie ma w Polsce bo z checia bym poszedl jeszcze raz!!! Pozdrawiam!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

thrashowy/old-school'owy. A kiedyś metalcore'owy.Szczur22 pisze:A jaki Trivium ma teraz image?
WOST pisze:Zawiodlem sie tylko tym ze maidenow w tym roku nie ma w Polsce bo z checia bym poszedl jeszcze raz!!!
A ja z chęcią w ogóle bym poszedł............... bo nie stety u mnie wyjazd za granice nie wchodzi w gre
Trivium w Globen
Mnie sie Trivium podobalo ale bez nadmiernego zachwytu.miki pisze:trivium po zmianie imidżu z fajnego zespołu stali się kupką i nie wypada za fajnie.
Kratos pisze:To, że Maiden wypadło dobrze to nic zaskakującego... [/qute]
nic nie powiem.
Szczur22 pisze:A jaki Trivium ma teraz image?
nie moje słowa do końca, ale gejowy.
Naprawdę zagrali caluśkie AMOLAD? Niewiarygodne... 
można tylko pozazdrościć 
...albo czekać do 8 grudnia... 
eh ze tez ja nigdzie nie jade 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Zdecydowanie lepsza opcjaLevy pisze:...albo czekać do 8 grudnia...
W Den Boschu tez zrobili swietne show. Niesamowite przezycie. Jeszcze Bruce i reszta ciagle posgladala na Polska flage,a na koncu Bruce pytal sie czy ktos z francji....brazylii jest potem spojrzal na nasza polska flage i powiedizal ze jest caly swiat i podziekowal. tego sie nei da opisac;] trzeba to przezyc. Super bylo.
Harris'owna zagrała chyba 5 max 6 kawalkow w sumie to nie wiem dokladnie bo malo mnie interesowala
Trivium gral rowno godzinke.
Harris'owna zagrała chyba 5 max 6 kawalkow w sumie to nie wiem dokladnie bo malo mnie interesowala
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A tak się zastanawiałem czyja jest ta polska flaga.Maiden_0209 pisze:W Den Boschu tez zrobili swietne show. Niesamowite przezycie. Jeszcze Bruce i reszta ciagle posgladala na Polska flage,a na koncu Bruce pytal sie czy ktos z francji....brazylii jest potem spojrzal na nasza polska flage i powiedizal ze jest caly swiat i podziekowal. tego sie nei da opisac;] trzeba to przezyc. Super bylo.
Harris'owna zagrała chyba 5 max 6 kawalkow w sumie to nie wiem dokladnie bo malo mnie interesowalaTrivium gral rowno godzinke.
Jak wypadła Lauren? Czy Bruce miał koszulkę "Not bad for a human"?
Coś strasznie wysoko scenę mieliście...