Trans Siberian Orchestra - Europa 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Trans Siberian Orchestra - Europa 2011
http://www.trans-siberian.com/tour1/ind ... SpringTour
Wed. Mar. 16, 2011 20:00 Zürich, Switzerland
Thu. Mar. 17, 2011 20:00 München, Germany
Fri. Mar. 18, 2011 20:00 A-Wien, Austria
Sat. Mar. 19, 2011 20:00 Stuttgart, Germany
Sun. Mar. 20, 2011 20:00 Mainz, Germany
Tue. Mar. 22, 2011 20:00 Berlin, Germany
Wed. Mar. 23, 2011 20:00 Hamburg, Germany
Thu. Mar. 24, 2011 20:00 Düsseldorf, Germany
Fri. Mar. 25, 2011 20:00 Antwerpen, Belgium
Sat. Mar. 26, 2011 20:00 Amsterdam, The Netherlands
Mon. Mar. 28, 2011 19:00 London, UK
Wed. Mar. 16, 2011 20:00 Zürich, Switzerland
Thu. Mar. 17, 2011 20:00 München, Germany
Fri. Mar. 18, 2011 20:00 A-Wien, Austria
Sat. Mar. 19, 2011 20:00 Stuttgart, Germany
Sun. Mar. 20, 2011 20:00 Mainz, Germany
Tue. Mar. 22, 2011 20:00 Berlin, Germany
Wed. Mar. 23, 2011 20:00 Hamburg, Germany
Thu. Mar. 24, 2011 20:00 Düsseldorf, Germany
Fri. Mar. 25, 2011 20:00 Antwerpen, Belgium
Sat. Mar. 26, 2011 20:00 Amsterdam, The Netherlands
Mon. Mar. 28, 2011 19:00 London, UK
Ostatnio zmieniony czw gru 09, 2010 2:06 pm przez krusejder, łącznie zmieniany 1 raz.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
-
Deleted User 357
Re: Trans Siberian Orchestra - Europa 2011
Będę w Amsterdamie 
I jeszcze teaser dla podgrzania atmosfery:
http://www.youtube.com/watch?v=sYSLf8PKDs8
Kto lubi Sava i nie będzie na jednym z koncertów - przegra życie
I jeszcze teaser dla podgrzania atmosfery:
http://www.youtube.com/watch?v=sYSLf8PKDs8
Kto lubi Sava i nie będzie na jednym z koncertów - przegra życie
-
Deleted User 357
<mdleję>„The TSO thing is coming here to Europe in March and I'll be with 'em for that tour, so it'll be fun. We got a Savatage reunion going on at the end of the show. Oh yeah, the Savatage reunion is going on at the end of the show... like eight Savatage songs... the 'Dead Winter Dead' / 'Wake Of Magellan' line up.
When we decided to bring TSO here, it was actually my idea, because I was still like every interview I was doing it was like people always... You know what: My biggest thing about doing it was always, that it would gonna take time away from TSO and that it would gonna take time away from what I was doing to do a proper Savatage thing because Paul (O'Neill) would not let it do be a half assed production. So this was the perfect opportunity. I was like: You know what, we could kill two birds with one stone. It'll help TSO ticket sales, because TSO isn't popular over here like it is in America and it'll shut everybody up once for all with the Savatage reunion, because we'll do it every night for twelve nights. If you wanna see it you got twelve or fourteen nights to come and see it and that's gonna be it. And then I don't have to hear anything. And that's it. Here we go. And they get their Savatage reunion and I get it out of my life and it's a beautiful thing all around.“ (Jon Oliva, 28.09.2010)
- Elevatorman
- -#Clansman

kurde szkoda że u nas ich nie będzie 
No to znakomite uzupelnienie koncertu
)))) Zwłaszcza że piosenki Savatage ciut wcześniejsze Jon grywa z JOPem 
po niedzieli wybieram miasto i kupuję bilety !!
po niedzieli wybieram miasto i kupuję bilety !!
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
-
Deleted User 357
Z naszym wyjazdem było tysiąc różnych opcji, najpierw najbliższe - Wiedeń i Berlin, ale w Berlinie koncert jest w jakiejś dziwnej hali, potem okazało się że na te 2 miasta jest już lekka lipa z biletami - na Berlin już prawie nie było, na Wiedeń same najgorsze miejsca. W końcu zdecydowaliśmy się na ten Amsterdam, miejsca też nie jakieś rewelacyjne, ale i tak niezłe. Bilety na koncert wyszły po ok.210zł, lotów jeszcze nie bukowaliśmy, ale wyjdą gdzieś po 150-160zł w obie strony, ale musimy 2 noclegi w Amsterdamie zrobić 
a czy kojarzysz, jak z biletami w Lądku ?
-
Deleted User 357
Niestety nie mam pojęcia, Lądka w ogóle nie braliśmy pod uwagę
-
Deleted User 357
http://www.hmvtickets.co/events/1129 - nie wiem czy dobrze rozumiem, ale Lądek chyba sold out, skoro po kliknięciu na book pojawia się napis że "Sorry, there are no seats available for your chosen performance."
http://www.ticketmaster.co.uk/event/17004534C1329364 - spróbuj tutaj jeszcze
http://www.ticketmaster.co.uk/event/17004534C1329364 - spróbuj tutaj jeszcze
zauważyłem, że bardzo wiele zależy od tego, u kogo chcesz kupić bilety. Więc niewykluczone, że nie sold out, tylko transza się skończyła. Bo gdzieś znalazłem Lądek, niestety miejsca nieco gorsze.
My z Małżonką się zdecydujemy za 90 % na Wiedeń, są tam dobre miejsca w cenie 63 euro, zamierzam nabyć 2 szt by mieć spokój
My z Małżonką się zdecydujemy za 90 % na Wiedeń, są tam dobre miejsca w cenie 63 euro, zamierzam nabyć 2 szt by mieć spokój
update: bilety na Wiedeń dostępne, kupiłem 2 sztuki 
-
Deleted User 357
Hehe, to zobaczysz pierwszy
Nasze na Amsterdam już wydrukowane 
ChNiNK 
ChNiNK = chwała nam i naszym kolegom
to z afery Rywina, z SMS działacza Halbera z PZPR http://wyborcza.pl/1,76842,1502685.html
"A może byś wrócił do Piotrka Urbankowskiego, to jest świetny koleś, pracowity i lojalny, lubię go i cenię. Precz z siepactwem, chwała nam i naszym kolegom , ch... precz!"
to z afery Rywina, z SMS działacza Halbera z PZPR http://wyborcza.pl/1,76842,1502685.html
"A może byś wrócił do Piotrka Urbankowskiego, to jest świetny koleś, pracowity i lojalny, lubię go i cenię. Precz z siepactwem, chwała nam i naszym kolegom , ch... precz!"
-
Deleted User 357
No i Olivy nie będzie, więc jedziemy na samo TSO 
właśnie wróciłem z Wiednia. Koncert wypas, lasery niesamowite !! Ale muzycznie brakowało mi nieco wokalnie: Jona i Zaka.
Zdobyłem komplet autografów muzyków TSO i kilka kostek. Nie było w tem żadnej filozofji, bo pół godziny po koncercie rozstawiono stoliki i można było uzyskać je taśmowo.
Tour book cudny, dałem za niego 20 euro, ale bylo warto
))
Zdobyłem komplet autografów muzyków TSO i kilka kostek. Nie było w tem żadnej filozofji, bo pół godziny po koncercie rozstawiono stoliki i można było uzyskać je taśmowo.
Tour book cudny, dałem za niego 20 euro, ale bylo warto
-
Deleted User 357
Właśnie wróciłem z Amsterdamu - świetny koncert, więcej napiszę jak odpocznę
czy już odpocząłeś ?