Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ano, dobrze wiedzieć.Napiszcie po koncercie jak wypadła organizacja FTTB.
MożnaAno, dobrze wiedzieć.Napiszcie po koncercie jak wypadła organizacja FTTB.
Można się zapisywać na kolejne gigi? Bo mi FC wygasł i zapomniałem o tym totalnie x)
Czy ja dobrze widzę, że FC magazine już jest tylko jako digital?MożnaAno, dobrze wiedzieć.Napiszcie po koncercie jak wypadła organizacja FTTB.
Można się zapisywać na kolejne gigi? Bo mi FC wygasł i zapomniałem o tym totalnie x)
Od kolejnego numeru nie będzie już magazynów, chyba, że sobie zamówisz w sklepie chyba za 30 zł. Co do koszulek to ta TNOTB już nie jest wliczona w cenę z tego co wyczytałem.Ja dostałem koszulkę i pismo ostatnio
To nie pierwsza próba naciągnięcia ludzi na kasę pod pozorem streamingu. Uważajcie towarzyszu, bo wam konto wyczyszcząNie wgłębiałem się, na jakich zasadach ten stream będzie działał, ale wygląda na to, że będzie można zobaczyć co się będzie działo w Zagrzebiu:
https://www.youtube.com/watch?v=jLo19Z8JO8A
Na Instagramie też udostępnialiNie będzie mnie tam jutro, ale jaram się. Dzielcie się wrażeniami, na pewno będę śledził newsy w godzinach koncertu. Pamiętam, że na rozpoczęcie LOTB w 2018 oficjalna strona IM na Twitterze publikowała setlistę, ciekawe czy tak będzie i tym razem.
Umiejscowienie ? A sprzedają bilety na standardowa konfigurację. Jakby był snake pit czy scena po środku to byłoby wcześniej wiadomo (tak mi się wydaje).Na zagranicznym forum piszą że jest całkiem nowa scena i nowe umiejscowienie sceny, koncert ma się zacząć od Senjutsu![]()
Wątpię, bo takie rzeczy robili tylko na start trasy, podobnie było z TBOS2016Nie będzie mnie tam jutro, ale jaram się. Dzielcie się wrażeniami, na pewno będę śledził newsy w godzinach koncertu. Pamiętam, że na rozpoczęcie LOTB w 2018 oficjalna strona IM na Twitterze publikowała setlistę, ciekawe czy tak będzie i tym razem.
Wróć do „Legacy Of The Beast World Tour 2018 - 2022”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość