Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Dzieciak mówi ze Cię nie pamiętaO,33 Ta pięść to moja ręka gdyż stałem tuż obok tego dzieciaka![]()
![]()
No Bronek mówił coś takiego na pierwszym koncercie u nashttp://www.dailymail.co.uk/news/article ... certs.html
Historia repliki Spifire'a ... polski Dywizjon 302 , jego polscy piloci latali na nim![]()
SZACUNWszystko cacy, tyle że litery kodowe dywizjonu UF cechowały 601. brytyjski dywizjon myśliwski, podczas gdy 302. polski nosił oznaczenia WX. Mogli pomalować tego AA853 w oznaczenia 302. Sq...
I śmigło (jakkolwiek jest nierealnych rozmiarów), powinno być trój- a nie czterołopatowe w wariancie Mk.V (rozpoznawalnym po działkach HS 20 mm, które pojawiły się już po bitwie o Anglię, co zauważył Bruce) oraz wydechach starego typu.
M.
Ja mam podobnieNie bądźmy drobiazgowi. Dla laika (w tym dla mnie) najważniejsze jest, że nad sceną wisiała replika Spitfire'a, który brał udział w Bitwie o Anglię, latali na nim piloci wielu nacji w tym Polacy.
Czy dodanie Belgradu w 2009 roku wpłynęło na datę wydania Final Frontier ?a z drugiej brak europy może przyśpieszyć wydanie albumu.
Wróć do „Legacy Of The Beast World Tour 2018”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości